a pogotovo da ne bude barsa,mi njima ni prosli put sa onakvom ekipom nismo nista mogli,kamo li sad sa ovom...a ni dortmund ne bi bilo fino dobiti
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Joj koja bi gotiva bila sutra izvuci Shalke ili PSG,a mogao bi i Man U.,na prvi pogled izgleda strasno,ali ga je itekako moguce pobjediti.Ovo ostalo, amin boze da ne bude
a pogotovo da ne bude barsa,mi njima ni prosli put sa onakvom ekipom nismo nista mogli,kamo li sad sa ovom...a ni dortmund ne bi bilo fino dobiti
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
nasao sam jednu sliku,odmah me nesto u prsima zaboli kad je vidim

neeee zeelim da ideee,on je masina,skontat cemo to ako odee, Patoo <3 <3

- francobaresi
- Kontakt:
Jbg takva mu sudbina , već 18 mjeseci nikako da se uspije oporaviti i povezati 5-6 utakmica .UrbyEmanuelson je napisao/la:nasao sam jednu sliku,odmah me nesto u prsima zaboli kad je vidim
Klub više ne može držati igrača koji ne pridonosi nikako ekipi a zarađuje 4 miliona po sezoni .
Nažalost sve sam ubjeđeniji da će nas Pato napustiti , sretno mu bilo gdje god ode i da napokon uspije ostati zdrav .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ma poslije Shevinog odlaska svi ostali odlasci su mi mnogo lakse pali,Shevin mi je najgori bio,njega sam bas gotivio!
A ovaj mali nek fura kod nas mu nema hajra izgleda,a ko zna ustvari i sta je sa njim.
A ovaj mali nek fura kod nas mu nema hajra izgleda,a ko zna ustvari i sta je sa njim.
- francobaresi
- Kontakt:
Ako se neko sjeća Sebastiana Deislera ?
Zaista me Patov slučaj podsjeća na to , veliki talenat ali ogroman broj povreda .
Situacija gotovo ista kao i kod Deislera koji je bio prije 10-ak god. najveći talenat u Nijemaca , ali problemi sa povredama su ga dovele do toga da je završio karijeru sa samo 27 godina , nakon povrede bi se vraćao i onda opet bio povrijeđen , na kraju kažu da je se liječio i od depresije sve zbog povreda .
Bojim se da bi ista stvar mogla biti i sa Patom

Zaista me Patov slučaj podsjeća na to , veliki talenat ali ogroman broj povreda .
Situacija gotovo ista kao i kod Deislera koji je bio prije 10-ak god. najveći talenat u Nijemaca , ali problemi sa povredama su ga dovele do toga da je završio karijeru sa samo 27 godina , nakon povrede bi se vraćao i onda opet bio povrijeđen , na kraju kažu da je se liječio i od depresije sve zbog povreda .
Bojim se da bi ista stvar mogla biti i sa Patom
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Kod Deislera su mislim koljena u pitanju bila,a kod ovog naseg je problem vise psihe nego izdrzljvosti njegovih misica.........
- francobaresi
- Kontakt:
Jeste imao je problema sa koljenom , i više ga je puta operisao ali sve uzalud .
Patov je problem mišić i sad je to i psiha ..
Čak i da se nekim čudom oporavi , trebat će mu par mjeseci za sve to.
Realno mislim da je njegova karijera na rubu propasti .
Edit: strašno , koliko mi je postao drag ovaj igrač
Patov je problem mišić i sad je to i psiha ..
Čak i da se nekim čudom oporavi , trebat će mu par mjeseci za sve to.
Realno mislim da je njegova karijera na rubu propasti .
Edit: strašno , koliko mi je postao drag ovaj igrač

-Rui Costa-
-Rui Costa-
francobaresi je napisao/la:Ako se neko sjeća Sebastiana Deislera ?
Bojim se da bi ista stvar mogla biti i sa Patom![]()
Deisler je imao prihickih problema, na kraju obolio skroz na zivce, nidje veze s Patom!!
- francobaresi
- Kontakt:
Zaista misliš da Pato sad nema problema sa psihom ? Nakon mjeseci i mjeseci mučenja ?
-Rui Costa-
-Rui Costa-
ma ja cu ga i ludog gotivit najvise ha ja ehhe... volio bi da ne ide patak ali eto ne pitam se ja 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ko hoce da gleda uzivo izvlacenje parova 1/8 finala LP,evo link:
http://de.yahoo.eurosport.com/fussball/ ... 7164.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
http://de.yahoo.eurosport.com/fussball/ ... 7164.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Auuuu 
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
AC Milan - Barcelona
Ovo sam i naslutio..
Ovo sam i naslutio..
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
- muha milanez
- Kontakt:
Bem ti sunce prokleto 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
al ne kontam u zrijebu ostali jos PSG, Man UTD i Barca i kaze milan samo moze dobiti barcu, po kojem sad to kriterijumu ide??
sretno i bez predaje
Samo me interesuje hocel bit anonimnus od sudije ili ipak totalni anonimnus, te da li ce vise svirat penale ili nam ponistavat golove
Sad salu na stranu bolje je ovako, ako izbacimo Barcu onda se imamo cemu nadat u nastavku a ne dobijes lakseg protivnika i onda maltene dzaba prodjes
Sad salu na stranu bolje je ovako, ako izbacimo Barcu onda se imamo cemu nadat u nastavku a ne dobijes lakseg protivnika i onda maltene dzaba prodjes
ronaldo99 je napisao/la:al ne kontam u zrijebu ostali jos PSG, Man UTD i Barca i kaze milan samo moze dobiti barcu, po kojem sad to kriterijumu ide??
i meni to nije bilo jasno. kud mi ebeni gosti u kuci pa i ne cujem dobro. al sam vidio da su odmah stavili milan barca, kaze nemoze drugacije. zasto to?
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.