FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najrealnije bi bilo da nam dadnu pola sjevera ili nesto vise ipak vi vazda imate citav jug a mi prosle godine nismo mogli disat na onoj vasoj tribini
- Megamon
- Kontakt:
Razmisljate racionalno,zamislite sad da mi vas ogranicimo na pola juga.Gledajte i drugu stranu i stavite sebe u tu poziciju.
Bolje nama dati trecinu sjevera a vi spojite istok sa jugom.
Bolje nama dati trecinu sjevera a vi spojite istok sa jugom.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Domaćin je gostu dužan ustupiti 5 % stadiona .Samo F.K.S !! je napisao/la:Najrealnije bi bilo da nam dadnu pola sjevera ili nesto vise ipak vi vazda imate citav jug a mi prosle godine nismo mogli disat na onoj vasoj tribini
Pravila.
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
-
- Kontakt:
KAKO da ti da pola sjevera. Pa budi realan. Na dosta utakmica on je solidno popunjen, jos se moraju odvajat navijači jednim sektorom. Pa nije nam stadion Old Trafford. Iskreno, malo su vam dali, ali ja mislim da vam je sasvim dosta ono kao prošle godine. I iz klipova se vidi da stantene fino, malo se gurate ali Boze moj, i mi se guramo na tribini (mislim na dio Juga koji ima stolice).Samo F.K.S !! je napisao/la:Najrealnije bi bilo da nam dadnu pola sjevera ili nesto vise ipak vi vazda imate citav jug a mi prosle godine nismo mogli disat na onoj vasoj tribini
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
ovo ce gore i biti plus 4000 karata za nas,ja znam da strumfici mole boga da se ovo ne desi jer ce mo ih z*uzit ko proslih godinaSamo F.K.S !! je napisao/la:Najrealnije bi bilo da nam dadnu pola sjevera ili nesto vise ipak vi vazda imate citav jug a mi prosle godine nismo mogli disat na onoj vasoj tribini

Vi i dobijete otprilike trecinu sjevera (malo manje, jer cete vjerovatno dobiti i onaj dio gdje je slovo O) i istok. Spojite se vi sa istokom, zasto bi mi vama dali sjever kad na sjeveru ima ljudi koji godinama dolaze tu i imaju svoje mjesto. Nece neki covjek sa malim djetetom ici na jug ...
- Megamon
- Kontakt:
LIvada je napisao/la:Domaćin je gostu dužan ustupiti 5 % stadiona .Samo F.K.S !! je napisao/la:Najrealnije bi bilo da nam dadnu pola sjevera ili nesto vise ipak vi vazda imate citav jug a mi prosle godine nismo mogli disat na onoj vasoj tribini
Pravila.
Sto ste se vi onda bunili i bojkotovali utakmicu u Lukavici?
Kada je protiv vas onda ste realni a kada je na vas mlin onda ste nerealni.
Ja sam odmah stao na vasu stranu pri bojku utakmice u Lukavici.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
- Kontakt:
cuj oovog livade sto je pametan sta treba sad kad vi budete dolazili na kosevo mi vama treba da damo 1800 otprilike ulaznice jer to je 5 posto stadiona kosevo daj bolan razmisljaj maloo
Pamti pa vrati.LIvada je napisao/la:Domaćin je gostu dužan ustupiti 5 % stadiona .Samo F.K.S !! je napisao/la:Najrealnije bi bilo da nam dadnu pola sjevera ili nesto vise ipak vi vazda imate citav jug a mi prosle godine nismo mogli disat na onoj vasoj tribini
Pravila.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
-
- Kontakt:
i da zaboravio sam reci. Istok UVJEK zjapi polu prazan. Mislim da na gostovanju nije bitno jesili na "maticnoj" tribini. Na istok moze stat brat bratu 1000 ljudi da hocete, al vi se rasirite i stane samo 200. Glavni problem je infrastruktura stadiona. Tako je kako je. Ali opet ponavljam da vam trebaju dati slovo O.
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
a koji vi skoro pa nikad na derbiju niste popunili. redovno zjapi poluprazan. pusti te price. Onaj spominje 5% je po pravilu. Da vi dobijete 5% na sljedecoj utakmici na Kosevu to bi iznosilo oko 2.000 dakle malo manje nego pola juga. pa to je to, tako to i treba uraditiDino_TM je napisao/la:Vi i dobijete otprilike trecinu sjevera (malo manje, jer cete vjerovatno dobiti i onaj dio gdje je slovo O) i istok. Spojite se vi sa istokom, zasto bi mi vama dali sjever kad na sjeveru ima ljudi koji godinama dolaze tu i imaju svoje mjesto. Nece neki covjek sa malim djetetom ici na jug ...
-
- Kontakt:
HAhahahhaa znas ti da policija prepolovi onaj vas jad od istoka ?
-
- Kontakt:
pasa moj mi samo i trazimo kao i prijasnje derbije sloovo o i onaj golubarnik na sjeveru i dio istoka znaci standardno aa sto je vasim mrsko uklonit stolice to je druga pricaDino_TM je napisao/la:Vi i dobijete otprilike trecinu sjevera (malo manje, jer cete vjerovatno dobiti i onaj dio gdje je slovo O) i istok. Spojite se vi sa istokom, zasto bi mi vama dali sjever kad na sjeveru ima ljudi koji godinama dolaze tu i imaju svoje mjesto. Nece neki covjek sa malim djetetom ici na jug ...
- kupus army
- Kontakt:
Ja se nadam da ce ovo biti rijeseno na najbolji nacin i da ce horde doci na derbi,jer hebes derbi bez navijaca oba tima.Svi ocekujemo najbolji derbi u zadnjih 10-tak godina i blo bas bezze da horde ne dodju.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Pa kako ce on razmisljati sta je tebi? Da je razmisljao ne bi navijao za zeljeznicarvojnik srece je napisao/la:cuj oovog livade sto je pametan sta treba sad kad vi budete dolazili na kosevo mi vama treba da damo 1800 otprilike ulaznice jer to je 5 posto stadiona kosevo daj bolan razmisljaj maloo

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
kako god okrenete vi gubite sad jos i na ulaznicama 

- Megamon
- Kontakt:
Ocekujem da gdin. Zijad Blekic vrati istom mjerom
Vi ste na gubitku,gubite ca 25 000KM
Vi ste na gubitku,gubite ca 25 000KM
E moji mozgovi i vaša matematika.
Grbavica koliko ima kapacitet ?
Koševo koliko ima kapacitet ?
Koševo računaj nek ima 30 hiljada 5 % za nas i vidi koliko ćemo dobiti..
Grbavica je duplo manja pa je dato ovako malo mjesta.
Vidim ja ko ima mozak i ko hvala BOGU nije navijač sarajeva.
Grbavica koliko ima kapacitet ?
Koševo koliko ima kapacitet ?
Koševo računaj nek ima 30 hiljada 5 % za nas i vidi koliko ćemo dobiti..
Grbavica je duplo manja pa je dato ovako malo mjesta.
Vidim ja ko ima mozak i ko hvala BOGU nije navijač sarajeva.
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, Dave, Fouzi1, Haksss, iliyaa8, MokraKifla, NeSamSafetee, rimljanin90, Rodman, SineTalexy, skoJaa, ubipara, Zagor i 87 gostiju.