Lik glup za oskara...a jedini klub koji je otvorio humanitarni broj ikada u ovoj ligi je mali Željo
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Virto se vise brine za sudbinu i finansije FK.Sarajevo,nego za vlastitu probleme..
Lik glup za oskara...a jedini klub koji je otvorio humanitarni broj ikada u ovoj ligi je mali Željo
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ovo samo budali nije jasno, jednostavna paralela sa državnim preduzećima u kojima je ovo što se radi u FK Sarajevo skoro pa standardna praksa. Što je naravno, zakoski moguće primijeniti i na prvatne prćije.
Kad smo već kod zida.feniksptica je napisao/la: ↑05 sep 2024, 00:38Sad kad si mu lijepo sve napisao on ce tebi odgovorit da si ti za njega nebitan, da je on tebe izdominirao i ostale gluposti koje pise kad bude satjeran uz zid.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Naravno da je ova konstatacija najviše što možeš ponuditi u ovom momentu a iskreno nisam više ni očekivao.Ovo samo budali nije jasno, jednostavna paralela sa državnim preduzećima u kojima je ovo što se radi u FK Sarajevo skoro pa standardna praksa. Što je naravno, zakoski moguće primijeniti i na prvatne prćije.
Meni je zaista fanscinantna jedna stvar kod tebe a to je nivo neznanja i samouvjerenosti u tvojim postovima i sa kakvim autoritetom prekrivaš nedostatak znanja.
Evo i jutros uz kafu čitajući ovo posljednje što si napisao, prijsjetio si me na jednog mog profesora koji je jednom rekao kako mudre i pametne (inteligentne) osobe nisu iste i da su njihove sposobnosti dijametralno suprotne gdje naravno i mudri moraju imati određen nivo inteligencije da bi mogli funkcionisati u društvu.
Ti mudro kroz dvije rečenice ubacuješ riječi budala i prćija pokušavajući uvrijediti sagovornika i izvući iz njega sličnu reakciju i tako potpuno tok konverzacije odvućiu u drugom smijeru tj. odvesti u područje vrijeđanja i psovki gdje bi ti kako kažu ostali forumaši poentirao odnosno mudro konstatovao da tvoji sagovornici znaju samo vrijeđati, gdje opet dolazi do izražaja tvoje neznanje i poimanje tj. shvatanje istog jer kao argument i dokaz nečije inteligencije za tebe je dovoljan copy/paste tekst i koji naravno ponovo mudro pokušavaš predstaviti kao nešto validno jer tvoj nivo inteligencije ti ne dozvoljava (elementarnog znanja o bilo čemu) argumentovano da komuniciraš (znanjem).
BUREK PITA, ŽELJI KITA..
Virto trol vas upeca svakodnevno 

[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- Shategabri
- Kontakt:
Čini mi se da komšiluk ima čime da se pozabavi u vlastitoj avliji.
Ne vidim što bi se sad bavili FK Sarajevom
Ne vidim što bi se sad bavili FK Sarajevom

Koševo Zapad
Kako kaže Vlatko Stefanovski 'Cigansko - vlaška mafija' u pjesmi, to se desilo Slobodi. Ljudi su bukvalno privitizirali klub bez privatizacije, oteli, preoteli klub u svoje ruke valjda želeći da glume Mamića na tuzlanski način.
Problem koji večina navijača na konta, mislim kontaju oni sve ove ofirne radnje od ovih bandita, ali ne kontaju da bi zadov9oljavanje sa bilo kojim rtezultatom koji bi Sloboda postigla bilo samo aminovanje na krađu i otimačinu kluba. Oni nisu pokrali klub, oni su oteli cijeli klub i prisvojili ga i rade šta hoće, ali bukvalno.
Tako da rezultati koji lokalni seljačić traži je u stvari aminovanje i pistanak na ostajanje bandita i pristanak na otimačinu. To bi u suštini bila filozofija 'Dajemo vam rezultate, ali zato pišamo po vama'.
Problem je što nema rezultata niti će ih biti.
Da sumiramo - navijači ne treba da pristanu ni na šta manje osim da ove otjeraju iz skupštine, uprave, i bilo kojeg tijela nad kojim bi mogli imati utjecaj i da se ne zadpvolje ničim drugim.
Džaba rezultat ako se netko piša po tebi, a seljačić to želi.
Problem koji večina navijača na konta, mislim kontaju oni sve ove ofirne radnje od ovih bandita, ali ne kontaju da bi zadov9oljavanje sa bilo kojim rtezultatom koji bi Sloboda postigla bilo samo aminovanje na krađu i otimačinu kluba. Oni nisu pokrali klub, oni su oteli cijeli klub i prisvojili ga i rade šta hoće, ali bukvalno.
Tako da rezultati koji lokalni seljačić traži je u stvari aminovanje i pistanak na ostajanje bandita i pristanak na otimačinu. To bi u suštini bila filozofija 'Dajemo vam rezultate, ali zato pišamo po vama'.
Problem je što nema rezultata niti će ih biti.
Da sumiramo - navijači ne treba da pristanu ni na šta manje osim da ove otjeraju iz skupštine, uprave, i bilo kojeg tijela nad kojim bi mogli imati utjecaj i da se ne zadpvolje ničim drugim.
Džaba rezultat ako se netko piša po tebi, a seljačić to želi.
Ovaj je lud ako misli da ću mu ja ovo čitati.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Shategabri
- Kontakt:
- SedrenikHz
- Kontakt:
U klubu trošim arapske pare... 

železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Milionska šteta Kluba. Dabome.TurkishAirlines je napisao/la: ↑04 sep 2024, 23:24Kad zeljo raskida ugovor to ide na stetu igraca.
Kad Sarajevo raskida ugovor to ide ma stetu kluba.
Jasno ko pasulj.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
A furaš da ti je to odgovor na @pitarov post?
Očekivao sam više od tebe, iskreno.

-
- Kontakt:
Odmotavaj kablove,pali mjesalicu…
Ko je sljedeci? General?
Lijepo im @odmoziba objasni neke stvari,a oni ga proglase uljezom.
Sta kaze,zeljo je nas

Ko je sljedeci? General?

Lijepo im @odmoziba objasni neke stvari,a oni ga proglase uljezom.
Sta kaze,zeljo je nas

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- svrakino1921
- Kontakt:
www &a.ktor.ba.f.k željezničar pred raspad...
Evo i zvanično smo gotovi
Jaaaaaooooi
Evo i zvanično smo gotovi
Jaaaaaooooi
Sarajevo se ozbiljno pojačava, prekucavaju Borac. Niko Rak je odličan igrač, ali je bio u nemilosti trenera, pa je zato imao samo 6 nastupa za godinu i po.
Ide Santos, Boljevic, Cvetanovski raspast ce vam se mreze i golovii pitarii
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Dace vam general po usimaaaa sto ga otpisujete na osnovu nekih portalaa

Samo da se navikne malo
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Jedva čekamo

Par vas me zaista fascinira, toliko silno tražite podršku u drugima, pratiti svaki moj post, svako obraćanje usmjereno ka meni. Zašto ste baš toliko opsjednuti? Mislim, znam zašto, ali nije valjda da je dotle došlo?

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Izgleda da nikad neće naučiti.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, bhfanatic14, bvsic, CAZIN, ErosViverosViv, Haksss, itatabisine, juka55, jurisicduska, mosarajvosa83, Noke995, Proximic, rishovski, Shategabri, xinxee i 52 gosta.