FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

diplomatija
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la diplomatija » 23 jul 2014, 09:43

Na koliko je potpisao nuspahic, ako je na godinu odmah to treba pokušati produžiti.. Mi smo sinoć dobili dva igrača, jedva cekam da počne liga da pokažemo livadicima gdje smo mi u odnosu na njih..

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 23 jul 2014, 09:43

ChWilla je napisao/la:pravo da ti kažem, boli me briga. ja sam navijač, ja ostajem na stadionu i moja podrška ostaje. kome se ne dolazi kad loše ide, nek' ne dolazi, niko ga ne tjera, slobodna je država. ali nek se ni ne zove navijačem.
Lebenssinn
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 23 jul 2014, 10:05

emirati je napisao/la:vidim neki su spominjali stanica. momak ide u tursku ali je ostao da se oduzi navijacima.
Ma ne ide stanic nigdje sta vam je...........

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 23 jul 2014, 10:07

Adžem je kyrton od trenera.

jahija

Post Postao/la jahija » 23 jul 2014, 10:09

teatar je napisao/la:
jahija je napisao/la: Mislim da i od pojačanja neće biti ništa jer ovo se mislilo ako se ovi prođu igraj šta imaš i poklopi se ušima, za ovo ne vrijedi dat 1 marku da čovjek gleda, ne neke cijene lupat ko da smo u engleskoj ligi boga ti.
Ovo boldirano, jel znaš ti kolike su cijene ulaznica u engleskoj?
Ovdje svi mudruju, svi prepametni, reklo bi se strašno uspješni u svojim poslovima, a ne mogu zaraditi toliko da im 5 ili 10 KM nije puno.
Ali zato, itekako uspješno bi vodili jedan fudbalski klub. Bili bi strašni menadžeri, taktičari, kondicioni treneri .... podizali bi stadione :cool: .
A ne mogu zaraditi da im 5 KM nije puno.
Mogu ja zaraditi, ali ne dam a nekvalitet hoću da budem ljudski na stadionu i da za te 5 marke ne žalim kad ih dam, ovako dam i ne znam zašto da bi nekom pomogao to je isto kad dam prosjaku na ulici marku i ne očekujem od njega ništa.**** njegovo alah te nagradio iz prljavih usta.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 23 jul 2014, 10:11

Nakon prespavane noci i sinošnjeg soka, da napisem i ja koju. Sinoc nisam htio da pisem jer bi napisao sigurno nesto zbog cega bi se danas pokajao.
Prvo losa strana, zamjeram Adzemu na dvije stvari(moje vidjenje), a to je izostanak Zeljkovica jer sinoc je Bogdanovic u prvom poluvremenu pogrijesio vise puta i dosta nesiguran, nema komunikaciju sa Antolovicem nikako.
Druga stvar je Sadikovic, nije bila njegova noc, krije se iza igraca, defanziva 0, ispadanje, jednostavno izgubljen. Mislim da smo sa Eldarom trebali poceti utakmicu. Jos jedna losa strana jeste nesigurnost u odbrani, komplet odbrana u grcu kao da su ocekivali da ovi iz Metalurga nece preci na nasu polovinu. Mada ce sad mozda mnogi reci da pametujem ali to je neko moje misljenje.

Dobra strana, Bajic i Nuspahic, svaka cast momci, tako treba. Dobili smo dva igraca koja odavno nismo imali na tim pozicijama. Navijaci odlicni.
Sinoc sam poslije utakmice rekao da odavno necu doci na tekmu(razocarenje) medjutim jedva cekam da dodje taj 02.08. pa put podnoge prema Otoci. Zeljo se ipak voli, voli se to ime, ta tradicija, to nesto sto nikad sam sebi necu moci objasniti. Kada te najvise razocara jos ga vise volis, e vjerovatno se to zove ljubav. Ko je navikao da dolazi dolazice i sad, dolazi sam kad nas je bilo 500 na utakmici, kada smo bili u sredini tabele, kada su nam igrali sigurno puno gori igraci nego sto imamo sad, dolazicu i sutra, i dogodine i za 10 godina samo Boze zdravlja. Opet kazem Zeljo se voli!!!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

jahija

Post Postao/la jahija » 23 jul 2014, 10:12

Jel ovaj stanić ikako igra u klubu u timu našem meni nije jasno jel ga neko zapazio u ove 2 utakmice, šta je to napravio dobro u ove dvije utakmice neki proboj, neko centriranje da ne govorimo i golu totalno van sebe ili je već negdje otišao ? Ko će dat pare za naše igrače jel bio sinoć iko sem onog Nuspahića i bajića za kupit ?
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 23 jul 2014, 10:15

Katastrofa sto se igre tice, treba se tu puno raditi do pocetka prvenstva..Nije mi zao sto smo ispali, sta cemo bit ce do godine aBd opet..Velika podrska sefu, i mladim igracima sto se mene tice..Samo nek se trude, a ono od sinoc je rezultat neiskustva momaka.. :kafa:

Sta ce bit za navijace ove sezone, valjda nece opet sve usra t?

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 23 jul 2014, 10:16

jahija je napisao/la:Jel ovaj stanić ikako igra u klubu u timu našem meni nije jasno jel ga neko zapazio u ove 2 utakmice, šta je to napravio dobro u ove dvije utakmice neki proboj, neko centriranje da ne govorimo i golu totalno van sebe ili je već negdje otišao ? Ko će dat pare za naše igrače jel bio sinoć iko sem onog Nuspahića i bajića za kupit ?
Po meni Tomic,dobar bio skroz sinoc,bas borben,prolaza dosta...

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 23 jul 2014, 10:19

jahija je napisao/la:Jel ovaj stanić ikako igra u klubu u timu našem meni nije jasno jel ga neko zapazio u ove 2 utakmice, šta je to napravio dobro u ove dvije utakmice neki proboj, neko centriranje da ne govorimo i golu totalno van sebe ili je već negdje otišao ? Ko će dat pare za naše igrače jel bio sinoć iko sem onog Nuspahića i bajića za kupit ?

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 23 jul 2014, 10:20

zeljovolim je napisao/la:
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 23 jul 2014, 10:20

Deset puta od jutros pokusavam nesto napisati, pa onda to obrisem. Ispali smo, pobijedili sami sebe, malo zbog naivnosti, malo zbog nekih drugih stvari, nije nam ni prvi ni zadnji put... Igrali smo do onog penala, poslije toga nas nije bilo ni na mapi. Od ovoga sto se je sinoc moglo vidjeti, Nuspahic je pravo pojacanje, spreman, brz, neko ko nam je trebao. Bajic odlican sinoc, odigrao pravu utakmicu. Opet se pokazalo da smo mi sa Jamakom totalno druga ekipa, samo ga je malo igraca, bar poslije sezdesete minute moglo pratiti. O taktici ne treba raspravljati, neka je pravi onaj ko je za to postavljen. Svi smo mi selektori, svi imamo neko drugacije misljenje. Steta zbog ambijenta, raje, i zbog tih 140000 eura, koji su nam svakako prijeko potrebni. Imas srece, nemas srece, takav je sport, idemo dalje. Meni je, sto se dolaska na utakmice tice, svejedno jesmo li ili nismo prosli, ja cu nastaviti dolaziti kao i uvijek do sada. Nije smak svijeta.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...

jahija

Post Postao/la jahija » 23 jul 2014, 10:25

Nemoj da neko ovo shvati nekako nego sam iznerviran neispavan zbog gluposti, kako neiskusna ekipa nemoj da se lažemo ko je tu kod nas neiskusan nego su ljudi bili bolji i jači, više su željeli da igraju brzo su se transformisali naši su počeli već da se valjaju, jednostavno ljudi više željeli i pobjedili odigrali utakmicu snova za njih, iako su naše priče bile da je bolje igrati evropa ligu eto ispade da i to nije bolje, iako smo imali lake protivnike objektivno i naredni nije krema fudbala.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 23 jul 2014, 10:25

slika

Varea dosao
Željeznicar za život cijeli !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 23 jul 2014, 10:30

k'o pjevač narodne muzike izgleda :mrgreen:

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 23 jul 2014, 10:34

k'o pjevač narodne muzike izgleda :mrgreen:

:lol: :lol: :mrgreen:
Zadnja izmjena: Choks, dana/u 23 jul 2014, 10:35, ukupno mijenjano 1 put.
Brkica

kb80
Kontakt:

Post Postao/la kb80 » 23 jul 2014, 10:35

Letach je napisao/la:Deset puta od jutros pokusavam nesto napisati, pa onda to obrisem. Ispali smo, pobijedili sami sebe, malo zbog naivnosti, malo zbog nekih drugih stvari, nije nam ni prvi ni zadnji put... Igrali smo do onog penala, poslije toga nas nije bilo ni na mapi. Od ovoga sto se je sinoc moglo vidjeti, Nuspahic je pravo pojacanje, spreman, brz, neko ko nam je trebao. Bajic odlican sinoc, odigrao pravu utakmicu. Opet se pokazalo da smo mi sa Jamakom totalno druga ekipa, samo ga je malo igraca, bar poslije sezdesete minute moglo pratiti. O taktici ne treba raspravljati, neka je pravi onaj ko je za to postavljen. Svi smo mi selektori, svi imamo neko drugacije misljenje. Steta zbog ambijenta, raje, i zbog tih 140000 eura, koji su nam svakako prijeko potrebni. Imas srece, nemas srece, takav je sport, idemo dalje. Meni je, sto se dolaska na utakmice tice, svejedno jesmo li ili nismo prosli, ja cu nastaviti dolaziti kao i uvijek do sada. Nije smak svijeta.
Letach dobro i jasno napisano, bar sto se mene tice...

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 23 jul 2014, 10:37

likusa je napisao/la:slika

Varea dosao
da nisu u na terenu,i ovako obuceni, mislio bi da su kakvi sverceri u trenutku licitacije
Gledam onog Sudanija na njemu dres puca,lik je masina,a ovi najmanje lice fudbalere

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 23 jul 2014, 10:38

ChWilla je napisao/la:k'o pjevač narodne muzike izgleda :mrgreen:
Pitanje je da li ima i nikotinski glas? OOOOOdotakoooosaaaammmmmmmmmdnoooo!
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 23 jul 2014, 10:39

imaju malo šibicarskog šarma, to je tačno :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 12 gostiju.