FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- VanCipelic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ide Kramar na beka, frajer najvise minuta skupio na ovim pripremama...
Brate na ovoj temi je obicaj kad se pise prvi post da se baci insajderska. Znaci nesto tipa "dolaze 3 igraca u petak, ne pitajte me nista, ne mogu reci, citirajte me kad dođu. Pozz"!!vanninnelo je napisao/la:zato ćemo dobiti u Mostaru
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Mihojević mijenja Almira Bekića. Kramar odlazi na poziciju lijevog beka gdje je do sada nastupao Almir Bekić, a Mihojević čini štoperski par sa Kovačevićem.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Kramar je jedan od najgorih igrača koji su igrali za naš klub, ovo do sada što je pokazao je 0 i fakat mi nije jasno zašto je ovaj lik uopšte potpisao sa nama i zašto zauzima mjesto nekom talentovanom akademcu.
(aka. simon )
jeb.es ga ko da su timovi u nasoj ligi toliko napadacki jaki ko ovi Kazahstanci ili Maribor pa da nas tako lahko kaznjavaju za propuste, bitno je da se mi mozemo nositi i sa ovakvim timovima u polju, sad sto zbog nekih sitnih gresaka primamo golove, sta je tu je, pripremne su utakmice
Pyro is not a crime !
jaci od nas nema veze
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nezamjenjivi Kramar,nema niko samo on!Po cemu ovoliko minuta ja ne znam!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Hahahajoker90 je napisao/la:Brate na ovoj temi je obicaj kad se pise prvi post da se baci insajderska. Znaci nesto tipa "dolaze 3 igraca u petak, ne pitajte me nista, ne mogu reci, citirajte me kad dođu. Pozz"!!vanninnelo je napisao/la:zato ćemo dobiti u Mostaru
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Prestani pljuvat momka, @zip evo ga pljujeHaase je napisao/la:Kramar je jedan od najgorih igrača koji su igrali za naš klub, ovo do sada što je pokazao je 0 i fakat mi nije jasno zašto je ovaj lik uopšte potpisao sa nama i zašto zauzima mjesto nekom talentovanom akademcu.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
da naravno svakakoTHEC je napisao/la:jeb.es ga ko da su timovi u nasoj ligi toliko napadacki jaki ko ovi Kazahstanci ili Maribor pa da nas tako lahko kaznjavaju za propuste, bitno je da se mi mozemo nositi i sa ovakvim timovima u polju, sad sto zbog nekih sitnih gresaka primamo golove, sta je tu je, pripremne su utakmice
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- BosnianKingdom
- Kontakt:
"U ime svih u Manchester Unitedu, Uprave, igrača, uposlenika i navijača želimo FK Sarajevo čestitati 70. godišnjicu. Ovo je značajna godišnjica u klupskoj historiji i nadam se da će to klub i navijači adekvatno proslaviti. Znamo da se Sir Bobby (Charlton op.a.) prisjeća utakmice Kupa šampiona ova dva kluba iz 1967. godine. Ispostavilo se da je to bila historijska sezona za Manchester United i prva sezona u kojoj smo osvojili Kup šampiona. Nadam se da ćemo se uskoro ponovo sresti u Ligi prvaka", piše u čestitci upućenoj FK Sarajevu, čiji je potpisnik Ed Woodward, izvršni potpredsjednik slavnog kluba s Old Trafforda, javlja Anadolu Agency (AA).
Sabrine mi moje!
Pa sigurno da su ovo kvalitetni igraći , sigurno jedna kvalitetna ekipa
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
BosnianKingdom je napisao/la:"U ime svih u Manchester Unitedu, Uprave, igrača, uposlenika i navijača želimo FK Sarajevo čestitati 70. godišnjicu. Ovo je značajna godišnjica u klupskoj historiji i nadam se da će to klub i navijači adekvatno proslaviti. Znamo da se Sir Bobby (Charlton op.a.) prisjeća utakmice Kupa šampiona ova dva kluba iz 1967. godine. Ispostavilo se da je to bila historijska sezona za Manchester United i prva sezona u kojoj smo osvojili Kup šampiona. Nadam se da ćemo se uskoro ponovo sresti u Ligi prvaka", piše u čestitci upućenoj FK Sarajevu, čiji je potpisnik Ed Woodward, izvršni potpredsjednik slavnog kluba s Old Trafforda, javlja Anadolu Agency (AA).
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Poceo hrakomet
Nase odbrambene ce poceti vanzemaljci nositi na Mars, ali Kramar igrati mora !
Nase odbrambene ce poceti vanzemaljci nositi na Mars, ali Kramar igrati mora !
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- vanninnelo
- Kontakt:
Nisam brate takav, pratim odavno sta se piše i danas probam uci kad moze, a bas sam se nacekao za aktivaciju, eto jedan novi na forumujoker90 je napisao/la:Brate na ovoj temi je obicaj kad se pise prvi post da se baci insajderska. Znaci nesto tipa "dolaze 3 igraca u petak, ne pitajte me nista, ne mogu reci, citirajte me kad dođu. Pozz"!!vanninnelo je napisao/la:zato ćemo dobiti u Mostaru
Bit' ćeš opet prvak čest, jedan devet čet'ri šest!
MortemHz je napisao/la:BosnianKingdom je napisao/la:"U ime svih u Manchester Unitedu, Uprave, igrača, uposlenika i navijača želimo FK Sarajevo čestitati 70. godišnjicu. Ovo je značajna godišnjica u klupskoj historiji i nadam se da će to klub i navijači adekvatno proslaviti. Znamo da se Sir Bobby (Charlton op.a.) prisjeća utakmice Kupa šampiona ova dva kluba iz 1967. godine. Ispostavilo se da je to bila historijska sezona za Manchester United i prva sezona u kojoj smo osvojili Kup šampiona. Nadam se da ćemo se uskoro ponovo sresti u Ligi prvaka", piše u čestitci upućenoj FK Sarajevu, čiji je potpisnik Ed Woodward, izvršni potpredsjednik slavnog kluba s Old Trafforda, javlja Anadolu Agency (AA).![]()
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- trunks1946
- Kontakt:
BosnianKingdom je napisao/la:"U ime svih u Manchester Unitedu, Uprave, igrača, uposlenika i navijača želimo FK Sarajevo čestitati 70. godišnjicu. Ovo je značajna godišnjica u klupskoj historiji i nadam se da će to klub i navijači adekvatno proslaviti. Znamo da se Sir Bobby (Charlton op.a.) prisjeća utakmice Kupa šampiona ova dva kluba iz 1967. godine. Ispostavilo se da je to bila historijska sezona za Manchester United i prva sezona u kojoj smo osvojili Kup šampiona. Nadam se da ćemo se uskoro ponovo sresti u Ligi prvaka", piše u čestitci upućenoj FK Sarajevu, čiji je potpisnik Ed Woodward, izvršni potpredsjednik slavnog kluba s Old Trafforda, javlja Anadolu Agency (AA).
orde del male
Jest Kramar kriv za gol? i nek da 10 gola sam sebi ne zanima me. ako u mostaru ili drugoj utakmici igra lose i onda nece ga ja napasti.
Zukanovic je napisao/la:Jest Kramar kriv za gol? i nek da 10 gola sam sebi ne zanima me. ako u mostaru ili drugoj utakmici igra lose i onda nece ga ja napasti.
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Dobronamdosao, nabaci kakav bordo avatarvanninnelo je napisao/la: Nisam brate takav, pratim odavno sta se piše i danas probam uci kad moze, a bas sam se nacekao za aktivaciju, eto jedan novi na forumu
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.