mora da ce bit tako kad ti kazes...Elegant je napisao/la:Crni dani dolaze za Slobodu na zalost, od kako se zavrsilo prvesntvo niko iz vasih redova se nije javio da kaze nesto za slabe rezultate nego se samo prica o "nemajestanju" Zelje i Veleza.
I vi ocekujete neke uspjehe sa tavim vodstvom kluba i relativno slabim igracima. Neka vam je Bog na pomoci da se vratite u PL sto nece biti ekspresno. A i kad se vratite ceka vas ista prica - sredina tabele.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
To što on hoće da uradi je kopija Gracića koji je napravio FK Olimpic i misli da je na taj način pobjegao od dugova, hipoteke i kredita koje je napravio sa FK Olimpik. Isto je predlagao i za Sarajevo, što je naravno kategorično odbijeno. To može proći ovih nekoliko godina dok se ne donese zakon o sportu. Kad se donese zakon o sportu sve će to doći na svoje i Gracić će ga zajedno sa olimpicom popu....ti. Nemojte dozvoliti da vam se desi slično!
U novi boj ...
Pola ce ove lige nestat kada se donese zakon o sportu, generalno kada pocne pravni sistem da funkcjonise u ovoj drzavi pocet ce se rusiti stadioni da bi se gradili zatvori.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Probisvjet
- Kontakt:
E ovo se slazem! Trenutno su nam zatvori potrebniji od stadiona. Jedini je problem kada sve strpaju u zatvor na kraju ce i sebe morati zakljucati, jer je pitanje ima li i trun postenja ovdje!Elegant je napisao/la:Pola ce ove lige nestat kada se donese zakon o sportu, generalno kada pocne pravni sistem da funkcjonise u ovoj drzavi pocet ce se rusiti stadioni da bi se gradili zatvori.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Slažem se sa tobom, a tada će se ponajprije podaviti klubovi nastali na malverzacijama, profiterstvu i lopovluku.Elegant je napisao/la:Pola ce ove lige nestat kada se donese zakon o sportu, generalno kada pocne pravni sistem da funkcjonise u ovoj drzavi pocet ce se rusiti stadioni da bi se gradili zatvori.
U novi boj ...
- Probisvjet
- Kontakt:
Sta ce on tu! Kriminalac! Osudjen! Predsjednik koji gasi klubove!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
BolanBolan je napisao/la:

100 godina bi samo tako bacio pod noge !? Pa da osvoji LP sa tom novom Slobodom ne bi mu oprostio ! Niti bi išao na te tekme.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
-
- Kontakt:
Ni manje ni vise nego izabran na skupstini SD Sloboda u kaficu Sloboda, kojeg li paradoska. Jbga nisu dali da OKK udje u SD Sloboda i eto Aida covjeka sa hiljadu funkcija.
P.S Ljudi ako mu ovo uspije, bice vlasnik svog sporta u Tuzli, tacnije ugasio je jednu svetinju napravio nesto, ugasice i FK i tu ce njegovi ljudi biti i narednih 100 godina samo odabrano drustvo ce tu da "sjeli".
P.S Ljudi ako mu ovo uspije, bice vlasnik svog sporta u Tuzli, tacnije ugasio je jednu svetinju napravio nesto, ugasice i FK i tu ce njegovi ljudi biti i narednih 100 godina samo odabrano drustvo ce tu da "sjeli".
Sloboda je moja nacija
- Probisvjet
- Kontakt:

Grobar TZ sporta sa svojim garibima!
- delpiero20
- Kontakt:

I neki kazu mal je Sloboda klub...
@hz 033 Kakve si ti sve gluposti napisao to je čudo jedno.Mijenjanjem jednog slova u nazivu kluba ne mogu se izbjeći nikakvi dugovi ali ti to ne možeš nikako skontati.A kad se donese zakon o sportu prije će Sarajevo propasti jer je Olimpic spreman za privatizaciju.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 25 maj 2012, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- delpiero20
- Kontakt:
Uglavnom i da se ne ugasi klub drug koji igra u Slobodi mi kaze da vec pola tima zeli da ode iz kluba....Medju njima Mujkic i Bekic npr
- dioklecijan
- Kontakt:
Zbog čega načelnik ne podržava Slobodu ? Tuzla nema problem kao Sarajevo , dva kluba. Dakle , ako podržava Slobodu , ima siguran procenat glasova?harry_90 je napisao/la:Ne moze on vise biti nacelnik,ispucao je svojeahmad_tz je napisao/la:Ma ljudi kad dodju u politiku automatski im stranka zabrani da misle svojom glavom,samo treba pogledat koga ti vijecnici predstavljaju i onda dobijes krivca. Uopste nije bitno kako se zovu ti vijecnici, treba im dati imena tipa SDA-1, SDP-1 itd itd. Realno Imamovic ce opet dobiti izbore i nastaviti ne podrzavati Slobodu.nadam se da ce neki tuzlak doci na vlast,koji ce dignuti ovaj grad,sport u gradu,a ne kao ovaj faraon porusi sve zarad svojih jezera.. jos kad sam vidio srusise stadion jedinstvo da se pravi parking za jezero
Hvala.
Država Željo !!!
Hoops.
Carling Cup 1967
Hoops.
Carling Cup 1967
Pa bolan sta si i ocekivao, pa igraci su BJEZALI iz jednog svjetskog giganta kao sto je JUVENTUS (mozda se da naslutiti da simpatises/volis taj klub pa zans o cemu se radi), a da ne bjeze iz slobode i federalne ligedelpiero20 je napisao/la:Uglavnom i da se ne ugasi klub drug koji igra u Slobodi mi kaze da vec pola tima zeli da ode iz kluba....Medju njima Mujkic i Bekic npr

1942 1983 2001
Tuzli i Slobodi od srca zelim da joj se ne desi Dita.
Zaista od srca zelim i da mogu da kako pomognem stvarno bih pomogao.
Godinama, godinama pratim fudbal u BiH i znam poziciju kluba i znam da je u momentu koju mnogi nisu ni svjesni.
Velika bi mi tuga bila da Sloboda dozivi Ditu i ne bude ono sto je nekad bila i da je ne daj Boze ugase.
Za dlaku je od toga a monogi joj se vesele. Tuzno je to....
Boze dragi svi imaju nekoga za ledzima a Sloboda koja nema nikoga samo je bod sanjala i ostavljena je na cjedilu.
Yebo ti vas ako to ne shvatate.
p.s. i usput ono ljudsko izvinjenje za ovo na kraju... ovo je ono onako ono Bosanski....
manijaci i RA mi i ne moraju halaliti - oni su sve svoje rekli ...

Godinama, godinama pratim fudbal u BiH i znam poziciju kluba i znam da je u momentu koju mnogi nisu ni svjesni.
Velika bi mi tuga bila da Sloboda dozivi Ditu i ne bude ono sto je nekad bila i da je ne daj Boze ugase.
Boze dragi svi imaju nekoga za ledzima a Sloboda koja nema nikoga samo je bod sanjala i ostavljena je na cjedilu.
p.s. i usput ono ljudsko izvinjenje za ovo na kraju... ovo je ono onako ono Bosanski....

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
daš gol i rješiš situacijubparena je napisao/la:Tuzli i Slobodi od srca zelim da joj se ne desi Dita.![]()
![]()
![]()

Sad ces i ovdje pocet s uvredama ??? Da ne uvredim casne ljude i navijace sljedecih klubova ali ....cera1 je napisao/la:daš gol i rješiš situacijubparena je napisao/la:Tuzli i Slobodi od srca zelim da joj se ne desi Dita.![]()
![]()
![]()
Bit ce Zeljo opet sampion - u ligi sa Goskom, Gabelom, Prijedoorom, Travnikom, Rudarom i ko zna kime vise. Jos da vratite Orasje i otarasite se jos Zenice i kud bi vam bio kraj.
p.s i samo bez uvreda - svak svakome moze svasta napisati ali ti cuvaj svoj obraz ako su ti ga tvoji pod noge bacili ...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ko je ovaj Izudin Kešetović sto podrzava Berbica i Imamovica da ugase klub ?
Mnogima je dobro dosla ova propast Slobode i ispadanje iz lige radi politckih sranja.
Mnogima je dobro dosla ova propast Slobode i ispadanje iz lige radi politckih sranja.
- slani grad
- Kontakt:
opasno se sprema i priprema teren za gasenje kluba...to je vise nego ocigledno i samo pravi levat moras bit pa da kontas kako situacija ide na bolje...e pa ne ide..nit ce ic,nazalost...juce sam napisao da kad emocije splasnu i prasina natopljena suzama se slegne..svi ce lagano u Rudasku 2 po ispisnicu...i tu se vec skace iz jednog problema u drugi...sa kim sada osvojiti ovu federalnu ligu...mi nismo juve....idemo u amaterske vode...igrace nemamo...imamo trenera koji je tako/tako....imamo sela i gradice u kojima cemo MORAT pobijedit a to ce bit tesko do bola...nemamo infrastrukturu,nemamo jedinstvenu upravu...imamo razne lobije koji podmecu jedni drugima....i sad se tu postavlja mali milion pitanja...sta,kako,sa kime,gdje,od koga...u strasnom smo k.u.r.c.u...nemamo pametnih glava nego samo kockastih na zalost kojima puca k.i.t.a kako ce sve ovo zavrsit..ljudi guraju svoju pricu....ne budite smijesni sa komentarisanjem i nadom u ponavljanja kola....to je ubleha mrtva...ako ga ponove licno cu kasikicom kilu g.o.v.a.n.a pojest...jel stvarno mislite da u fifi i uefi nekog svrbi mudo za Slobodu i ovaj odron od zamalo najgore lige svijeta...Sloboda je tonula godinama i ovo joj je vjerovatno kraj...nismo nista uradili na vrijeme da to zaustavimo..zato sto smo p.i.c.k.e.t.i.n.e,licemjeri i smradovi koji pisu kilometarske postove na u.s.r.a.n.i.m virtualnim forumima umjesto da smo se digli,organizovali i nedozvolili da nam **** berbic sa faraonom/pjesnikom dekretom ugasi drugu svetinju..jedna je pala sapatom..ljudi skontali da im to prolazi bez velike pompe pa idu dalje...sad nam je vozdrica,pusica i j.e.b.i.t.e se vi o veliki tuzlaci...
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
-
vec pola sezone se prica po gradu kako mujkic ide iz kluba i nije nikakva tajna da ce tino divkovic na gol iduce sezone. bekic je ionako posudjen igrac iz dinama tako da se htio ne htio mora vratiti u zagreb, a dosta drugih igraca ima ugovor upravo do kraja ove sezone tako da me ne cudi sto ce napustiti klub i otici vjerovatno u neku finansijski sigurniju sredinu. na slobodi je da se uzda u svoju skolu fudbala, u omladinski pogon koji je kroz sve ove godine pokazao da je jedan od najjacih u zemlji. sto se tice uprave, ulaganja i ostalih 'nefudbalskih' problema neka nam je bog na pomocidelpiero20 je napisao/la:Uglavnom i da se ne ugasi klub drug koji igra u Slobodi mi kaze da vec pola tima zeli da ode iz kluba....Medju njima Mujkic i Bekic npr

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.