Brat mu je strašan igrac, ako sve bude teklo po planu imamo nasljednika Pjanica.edinjo-bih je napisao/la:Mislim da je omic iz rome manji talenat nego sto mislimo (nadam se da grijesim)!
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Uvijek se mora naći mjesta za Penisa i Damira Sadikovića. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: U-21, U-19, U-17
Evian više ne postoji. Cazim je u Italiji, Pape je uspio da kumuje gašenju kluba.PerryFred je napisao/la:http://www.etgfc.com/joueur/cazim-suljic/Incognito87 je napisao/la:Gdje je na kraju otišao onaj Ćazim Suljić? Crotone ili Evian? Po transfermarktu je ostao u Francuskoj, a znam da sam čitao članke da je potpisao trogodišnji ugovor sa italijanima.
Anfernee 'Penny' Hardaway
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Spisak za U17 kvalifikacije:
Matej Perković (Široki Brijeg), Jasmin Kršić (Željezničar), Armin Imamović (Sarajevo), Jusuf Gazibegović (Red Bull Salzburg, Austrija), Rijad Sadiku (Sarajevo), Milan Savić (Crvena Zvezda, Srbija), Igor Savić (Zrinjski), Stefan Santrač (Crvena Zvezda, Srbija), Miralem Ramić (Hertha, Njemačka), Denis Kahrimanović (Ried, Austrija), Đani Salčin (Sarajevo), Milan Šikanjić (Crvena Zvezda, Srbija), Ahmed Hasanović (Željezničar), Eldin Omerović (Sloboda), Domagoj Marušić (Široki Brijeg), Enio Zelić (Željezničar), Dobrica Tegeltija (Vojvodina, Srbija) i Abdulah Džafo (St. Polten, Austrija).
Ocekivani sastav protiv Latvije sutra

Raspored utakmica U17 BiH:
23. septembar 2016. godine, BiH – Latvija 16,00 sati
25. septembar 2016. godine, BiH – Moldavija 16,00 sati
28. septembar 2016. godine, BiH – Rusija 16,00 sati.
Matej Perković (Široki Brijeg), Jasmin Kršić (Željezničar), Armin Imamović (Sarajevo), Jusuf Gazibegović (Red Bull Salzburg, Austrija), Rijad Sadiku (Sarajevo), Milan Savić (Crvena Zvezda, Srbija), Igor Savić (Zrinjski), Stefan Santrač (Crvena Zvezda, Srbija), Miralem Ramić (Hertha, Njemačka), Denis Kahrimanović (Ried, Austrija), Đani Salčin (Sarajevo), Milan Šikanjić (Crvena Zvezda, Srbija), Ahmed Hasanović (Željezničar), Eldin Omerović (Sloboda), Domagoj Marušić (Široki Brijeg), Enio Zelić (Željezničar), Dobrica Tegeltija (Vojvodina, Srbija) i Abdulah Džafo (St. Polten, Austrija).
Ocekivani sastav protiv Latvije sutra

Raspored utakmica U17 BiH:
23. septembar 2016. godine, BiH – Latvija 16,00 sati
25. septembar 2016. godine, BiH – Moldavija 16,00 sati
28. septembar 2016. godine, BiH – Rusija 16,00 sati.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
15 sati po nasem vremenu. da neko ne propusti 
ima li kakav link za ove kadete ?
link za gledanje
hvala majstore
-
edinjo-bih
- Kontakt:
Ko je od boljih od nasih?
Hvala
Hvala
imas 1-2 stranice unazad dobar post od @saje10 uvezi toga.
3-0 za nas. 2x autogol i sikanjic.
malo zaboli glava od ovog vodjenja kamere
3-0 za nas. 2x autogol i sikanjic.
malo zaboli glava od ovog vodjenja kamere
http://videostream.dn.ua/videopage/vide ... cation=ufi
limk za utakmicu.
dva prva idu dalje i najbilji treci
limk za utakmicu.
dva prva idu dalje i najbilji treci
Sto ti je zivot, zabijes vise golova od protivnika i opet zijan

Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Sutra ovjeriti prolaz u elitnu rundu kvala 
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
edinjo-bih
- Kontakt:
Nasi nekadasnji veliki potencijali juniorske reprezentacije (travancic i sivsic) se polako vracaju u formu. Prvi igra za novi pazar i jedan je od boljih tamo (ove sezone vec 3 gola) a drugi igra za celik.
Sto se sadasnje (po meni najtalentovanije) juniorske reprezentacije tice, njima ce se u dresu austrije suprostaviti i dva nasa super talentovana igraca (jakupovic iz middlesbrough-a i omerovic iz aston ville). Obadvojica su jako talentovana i za njih se savez mora boriti!
Sto se tice igraca 1999. Godista, nadam se sa ce savez stupiti u kontakt sa hodzicem iz nk maribora, radi se o momku koji kao odbranbeni igrac dosta dosta obecava!
Sto se sadasnje (po meni najtalentovanije) juniorske reprezentacije tice, njima ce se u dresu austrije suprostaviti i dva nasa super talentovana igraca (jakupovic iz middlesbrough-a i omerovic iz aston ville). Obadvojica su jako talentovana i za njih se savez mora boriti!
Sto se tice igraca 1999. Godista, nadam se sa ce savez stupiti u kontakt sa hodzicem iz nk maribora, radi se o momku koji kao odbranbeni igrac dosta dosta obecava!
Hoce biti neki link
http://videostream.dn.ua/videopage/vide ... cation=ufi
link za mlade
link za mlade
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
omerovic je poprilicno propao, od kako je presao u aston villu nije uvezao 2-3 utakmice. a jakupovic je super potencijal, vec su ga prebacili u u21 repku. znaci jos jedan poraz za nas, jer bi ga morali pozvati u a repku da ga kaparisemo.edinjo-bih je napisao/la:Nasi nekadasnji veliki potencijali juniorske reprezentacije (travancic i sivsic) se polako vracaju u formu. Prvi igra za novi pazar i jedan je od boljih tamo (ove sezone vec 3 gola) a drugi igra za celik.
Auu koje mi antitalente imamo u u-17
Cestitke antitalentima na prolazak u Elitni krug! Kao sto sam i ocekivao, dvije rutinske i lahke pobjede protiv dosta losiji protivnika. Ali u postu prije kval. turnira napisao sam da prizeljkujem barem bod protiv rusa. A sto da ne i sva tri
Kako god, sa ove dvije pobjede trebali bi biti u drugoj jakosnoj grupi u izvlacenju grupa za elitni krug, sto je naravno dobra vijest jer cemo izbjeci dobre i jace selekcije. U slucaju da ostanemo neporazeni i u trecem mecu mislim da bi zavrsili u prvoj jakosnoj grupi. Kako god, cestitke momcima jos jednom. Ali ovo je bilo i za ocekivati. Protiv rusa cemo vidjeti vise, sta ovi momci mogu.
Jedan kuriozitet je da smo u kvalifikacijama prosle godine izgubili od Ukrajine, da bi ih mlatnuli u grupnoj fazi eura nekoliko mjeseci kasnije. Sve zavisi kako ce Sakib posloziti ekipu. Dosta puta zna izmjeniti citav sastav u zadnjem mecu ako je sve rijeseno, umjesto da do kraja odigra sa najboljom ekipom i tako stavi reprezentaciju u eventualno jos bolju situaciju. To sam mu dosta puta zamjerio. Vidjetcemo za tri dana sta ce Sake nam pripremiti

Jedan kuriozitet je da smo u kvalifikacijama prosle godine izgubili od Ukrajine, da bi ih mlatnuli u grupnoj fazi eura nekoliko mjeseci kasnije. Sve zavisi kako ce Sakib posloziti ekipu. Dosta puta zna izmjeniti citav sastav u zadnjem mecu ako je sve rijeseno, umjesto da do kraja odigra sa najboljom ekipom i tako stavi reprezentaciju u eventualno jos bolju situaciju. To sam mu dosta puta zamjerio. Vidjetcemo za tri dana sta ce Sake nam pripremiti
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: HariTz, PeppermintSA i 24 gosta.