PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Skver
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Skver » 04 mar 2016, 12:55

MortemHz je napisao/la:Pa ne znam kome jos nije jasno da Azmir gotivi Sarajevo i to dosta. Stalno je bio sa Dinom prije kad smo pomagali Slobodi a i slavio je titulu sa nama :D
Bio je i sa Gredicem kad su se raspadali....sta ces, merhametli cojk.......i prema vama je bio merhametli kad su vam trebala tri boda za titulu. :mrgreen:

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 04 mar 2016, 13:01

Gredić namazan, htio ortodoksnom papku i seljačini sloziti onih 49%, da mu novcem upravlja kako hoće. Ne dade se seoska lola..
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 mar 2016, 13:27

PipiDugaCarapa je napisao/la:Gredić namazan, htio ortodoksnom papku i seljačini sloziti onih 49%, da mu novcem upravlja kako hoće. Ne dade se seoska lola..
Gredic ne moze prevariti svoju zenu, a da prevari milionera. :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 04 mar 2016, 13:29

Ova bi bila odlična, samo da se nije dokazao u onoj famoznoj aferi. :lol:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 04 mar 2016, 13:38

PipiDugaCarapa je napisao/la:Gredić namazan, htio ortodoksnom papku i seljačini sloziti onih 49%, da mu novcem upravlja kako hoće. Ne dade se seoska lola..
Prije da bi "papak i seljacina" ubacio svoje ljude i u onih 51 posto,i ugasio vas ko svijecu.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 04 mar 2016, 13:42

To jednostavno nije moguće, statut ne dozvoljava. Zeljezničar ne moze imati vlasnika, i time se ponosim jer koliko vidim, i bez istog se moze.
51% - Zeljezničar
Sve ostalo je dato na prodaju, ali niko i nikad neće biti iznad kluba, ja se dičim tom činjenicom.

Ulozi novac i pitat ćeš se dosta toga, ali tvoja nikad neće biti zadnja, jednostavno je.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 04 mar 2016, 13:55

PipiDugaCarapa je napisao/la:To jednostavno nije moguće, statut ne dozvoljava. Zeljezničar ne moze imati vlasnika, i time se ponosim jer koliko vidim, i bez istog se moze.
51% - Zeljezničar
Sve ostalo je dato na prodaju, ali niko i nikad neće biti iznad kluba, ja se dičim tom činjenicom.

Ulozi novac i pitat ćeš se dosta toga, ali tvoja nikad neće biti zadnja, jednostavno je.
Znaci za svaki potez njemu (kvazi ulagacu)
Treba dozvole "uprave",sa druge strane ta ista ima vecinu i moze da radi sta hoce slagao se s tim vlasnik tih famoznih 49 posto ili ne.
Da li ste vi normalni... :damn:
E da vidim i tu budaletinu. :rol:

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 04 mar 2016, 14:18

solinas je napisao/la:
PipiDugaCarapa je napisao/la:To jednostavno nije moguće, statut ne dozvoljava. Zeljezničar ne moze imati vlasnika, i time se ponosim jer koliko vidim, i bez istog se moze.
51% - Zeljezničar

Znaci za svaki potez njemu (kvazi ulagacu)
Treba dozvole "uprave",sa druge strane ta ista ima vecinu i moze da radi sta hoce slagao se s tim vlasnik tih famoznih 49 posto ili ne.
Da li ste vi normalni... :damn:
E da vidim i tu budaletinu. :rol:
Zato ulagaci u redovima cekaju kako bi ulagali. Levati su to ograniceni.
Das Ist Walter

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 04 mar 2016, 14:19

Funkcionišemo i ovako, ako nađemo levata, dobro i jeste.
Neće nama šoferi i Malezijci voditi glavnu riječ Rusteme.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 04 mar 2016, 14:23

Funkcionišete? :urnebes:

Citiraj me za jedno pola godine ili godinu, pa mi opet napiši da funcionišete. Kakvi levati hahaha
Das Ist Walter

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 04 mar 2016, 14:27

Ne obećavam ti, ali bih te mogao citirati vrlo brzo. Zivio majstore ;)

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 04 mar 2016, 14:39

Hajde sta ste ovdje razvukli laprdat. Sve jedne te iste budale pisu ( izvini krle ti nisi u toj grupi)
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 04 mar 2016, 14:45

A i ti stignes baciti koju suplju cim doe@ bahne odnekle zasnjuras su..pak i fatas maglu.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 04 mar 2016, 14:47

Yebo te doe on je na postedi od one noci, nego ti si cudan ja kazem svi smo budale osim tebe ti ljut.
Hos da budes budala pa budi bujrum brate iz beca.

Edit: zapet ko skapu ali izgleda ova vagina zove druge vagainice u pomoc ali jok. Odo raditi pa savijat zeleno alajhmanet krle from bec.
We'll be back krle.
Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 04 mar 2016, 15:11, ukupno mijenjano 1 put.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 04 mar 2016, 15:11

51% - Zeljezničar

Vi ko' dalmatinci....lipi moji dodjite, ostavite novce i odmah u rikverc. :urnebes:......dobar statut :thumbup:....fali jos samo da vam neko napravi one tornjeve...sistem, kljuc u bravu i da vam pokloni + gratis stadion :urnebes: :urnebes:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 mar 2016, 15:20

Skver je napisao/la:
51% - Zeljezničar

Vi ko' dalmatinci....lipi moji dodjite, ostavite novce i odmah u rikverc. :urnebes:......dobar statut :thumbup:....fali jos samo da vam neko napravi one tornjeve...sistem, kljuc u bravu i da vam pokloni + gratis stadion :urnebes: :urnebes:
Nije novce nego šolde :urnebes:... Jak im statut... Ko i filozofija :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 04 mar 2016, 15:24

Promijenili su filozofiju za ovu polusezonu, umjesto "golemih" talenata iz vlastitog pogona doveli su rekovalescente, jos malo pa ce ih vodat po Fojnici......:urnebes:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 mar 2016, 15:30

Skver je napisao/la:Promijenili su filozofiju za ovu polusezonu, umjesto "golemih" talenata iz vlastitog pogona doveli su rekovalescente, jos malo pa ce ih vodat po Fojnici......:urnebes:
Jest fakat...sta bi sa filozofije NASA DJECA...doduše i stevanovic i Zahirovic a boga mi i bekric su nečija djeca... O omladincima tipa stanic i bogicevica je nepotrebno trošit riječi
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 04 mar 2016, 15:32

Skver je napisao/la:Promijenili su filozofiju za ovu polusezonu, umjesto "golemih" talenata iz vlastitog pogona doveli su rekovalescente, jos malo pa ce ih vodat po Fojnici......:urnebes:
Ja mislim da se ti sam sebi ibretis sta si napisao. Ali hajd iz Tuzle si pa ti je sve oprosteno. :kafa:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 04 mar 2016, 15:34

Mi smo od tih talenata zaradili 2 miliona + što su nam donijeli oko 1,5 mil igranjem u pretkolima europskih takmičenja, šta ste vi zaradili?. Kad nestane para, opet ćemo podmladiti ekipu, ko kad nam se moze.. Hoćemo, reprograma mi potpisanog !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []