Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Grand Slam
kakvi lobovi kakav tata igre 
-
Nerminovic
- Kontakt:
2x sa lobom pa Rogeru moj smiri malo igru
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
šta Nole pogađa, ovo je nestvarno ! 
Roger je pojačao agresivu i to je dobro za njega, ali Nole je večeras perfektan...
Roger je pojačao agresivu i to je dobro za njega, ali Nole je večeras perfektan...
Re: Odg: RE: Re: Grand Slam
To je savrseno odigrao ali jbg...Novaka je razigrao toliko da nemoguce poene uzumadelko je napisao/la:ne priprema ovaj napad na servis dovoljno, lobovao ga je dva puta lagano... opet onaj backhand sto sam spominjao :S
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Konacno je poceo servirati....ajde jos malo podigni nivo igre...molim te
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
da, odigrao ga je 5-6x tako savrseno i svaki put je izgubio poen (osim ono jednom na liniju) znaci bolje da ga ne igra je ne djeluje na Novakadelinjo je napisao/la:To je savrseno odigrao ali jbg...Novaka je razigrao toliko da nemoguce poene uzumadelko je napisao/la:ne priprema ovaj napad na servis dovoljno, lobovao ga je dva puta lagano... opet onaj backhand sto sam spominjao :S
Ima ovdje prostora, niko nije očekivao da ce Wawaa rasut Djokovica nakon 0-1
Mora Roger prvo sebi da kaže da ce ovo dobiti, i ne prestajati jer ne smije imat oscilacije a imao je sansu za break, sad ganjati novu sansu..
Mora Roger prvo sebi da kaže da ce ovo dobiti, i ne prestajati jer ne smije imat oscilacije a imao je sansu za break, sad ganjati novu sansu..
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Idemo Federer.Opusti se i odigraj kako najbolje znaš tek tada če mo vidjeti nevjerovatne poene. Do sada je više manje sebe sam pobjedio ,osim par super poena Djokovica
Par dobrih poena sa obe strane, napokon dostojno finale 
Hajde brate Rogere!!
Nije Roger uopste los, koliko je Nole dobar i koliko straha Roger ima prema njemu. Mislim da Roger jos uvijek ima sanse ali mora jednostavno popraviti jos igru!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
Nerminovic
- Kontakt:
Novak igra fantasticno sve pogadja svaka cast doktore,ajde fedex uzmi ovaj set za zanimljiviji ostatak meca
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
Ma da je on na nivou protiv ovakvog novaka bi bilo tesko...ali sa ovom igrom s ovim sto novak igra...sanse su minimalnemirzateletovicc je napisao/la:Idemo Federer.Opusti se i odigraj kako najbolje znaš tek tada če mo vidjeti nevjerovatne poene. Do sada je više manje sebe sam pobjedio ,osim par super poena Djokovica
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Roger mora igrati maksimalno agresivno na riternu Noletovom jer drugačije će jako teško doći do poena i eventualno breaka.U 1. setu je obično nlako vraćao sa slajsom pa smp vidjelo šta je bilo...
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
delinjo je napisao/la:Ma da je on na nivou protiv ovakvog novaka bi bilo tesko...ali sa ovom igrom s ovim sto novak igra...sanse su minimalnemirzateletovicc je napisao/la:Idemo Federer.Opusti se i odigraj kako najbolje znaš tek tada če mo vidjeti nevjerovatne poene. Do sada je više manje sebe sam pobjedio ,osim par super poena Djokovica
Sa tim se nikako neslazem.
Mislim da drugi set ide Fedexu al jos uvijek ne mogu shvatit da je onako uspio prosut 0-40 u drugom gameu. Novak je u svom ritmu, stize nemoguce i pogadja iz defanzive ko lud al mislim da Fedja itekako ima sanse.
Napadni taj drugi servis sad...mmosjecam brejk
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ima sansu cim vise ide naprijed.
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: Grand Slam
Novak igra odlicno..mirzateletovicc je napisao/la:delinjo je napisao/la:Ma da je on na nivou protiv ovakvog novaka bi bilo tesko...ali sa ovom igrom s ovim sto novak igra...sanse su minimalnemirzateletovicc je napisao/la:Idemo Federer.Opusti se i odigraj kako najbolje znaš tek tada če mo vidjeti nevjerovatne poene. Do sada je više manje sebe sam pobjedio ,osim par super poena Djokovica
Sa tim se nikako neslazem.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Novak igra dobro danas ali bi volio da je Roger u elementu (siguran sam da bi ga dobio) a i da ga ne dobije, ne bi mi bilo krivo jer to znaci da sa druge strane stoji teniski genijedelinjo je napisao/la:Ma da je on na nivou protiv ovakvog novaka bi bilo tesko...ali sa ovom igrom s ovim sto novak igra...sanse su minimalnemirzateletovicc je napisao/la:Idemo Federer.Opusti se i odigraj kako najbolje znaš tek tada če mo vidjeti nevjerovatne poene. Do sada je više manje sebe sam pobjedio ,osim par super poena Djokovica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.