Liverpool FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Joj golčine.
Jel prenosi ovaj sahranu ili utakmicu na Areni Sport 6?
- JayCatwright
- Kontakt:
Kontrolisani fudbal Curtis Jonesa

Aaaaaaaaaaa 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- JayCatwright
- Kontakt:
Jedno je sigurno, jay će u toku utakmice bar jednom naći način da popljuje Luis Diaza.
- JayCatwright
- Kontakt:
Pa nije baš da su ostali napadači igrali bez greške danas pa je Luis ušao i poremetio sve dobro u igri. (bilo je malo dobrog)JayCatwright je napisao/la: ↑02 nov 2024, 17:43Jel ti gledas tekmu? Bukvalno svaku kontru je sje.bao kako je usao.
A ne vidim da se plaho hejteri Jonesa oglasavaju ovdje.
- JayCatwright
- Kontakt:
Preokret Curtis Jonesa. Kakva igračina 
Kilavo ali pobjeda je tu
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Mentality giants 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Na iskustvo i kvalitet rezervnih igraca.
Cimi je maldini licno za robertsona. Valjda konate nece biti out 2 mjeseca kao inace.
U januaru po veznjaka a dzudzu salji nazad u farmer ligu...
Cimi je maldini licno za robertsona. Valjda konate nece biti out 2 mjeseca kao inace.
U januaru po veznjaka a dzudzu salji nazad u farmer ligu...
Drugi kiksali, mi dobili. Kakve je zapise iz Nizozemske donio Slot jbt 
Hvala momci što mi skrenuste pažnju na Dan žalosti u Srbiji.
Smetnuo sam to u žaru ove utakmice koja nam je baš istestirala živce.
Svašta bih imao napisat, ali bolje da se ohladim malo.
Smetnuo sam to u žaru ove utakmice koja nam je baš istestirala živce.
Svašta bih imao napisat, ali bolje da se ohladim malo.
Najbolja odbrana lige, drugi najbolji napad lige (poslije Citya), kazu ljudi ne valja ovo, yebote ovo
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ma brate ja kad sam ušao na poluvremenu ovdje i htio ostavit svoj komentar, kad sam vidio šta se piše, samo sam izašao.
Ne mogu da vjerujem da neko može pisat neke takve gluposti nakon jednog lošijeg prvog poluvremena. Sačekaj bar kraj utakmice.
Baš je neobično vidjet Heitingu kao pomoćnika Slota.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.