Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Jimmy from the hood
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Jimmy from the hood » 29 avg 2011, 00:15

Glavni problem Wengera je transfer politika, sve ostalo je na mjestu!
Ali ako na pravilan način ne ulažeš u klub, prodaješ igrače po 30, 40, 50 miliona a dovodiš besplatno i do 10 te škrtariš maksimalno onda ti se dobro ne može pisati nikako.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 avg 2011, 00:16

Bergkamp je rekao da ne želi biti trener nego samo bit dio stručnog štaba, Adams je bog, ali lik je skoro dokrajčio Portsmouth a trenutno je trener negdje u pichki maternoj u Uzerbejdžanu. Ma ne znam ni ja više šta i kako, i kako dalje i ta sranja, vidjet ćemo kako kad ode Wenger. Mada sumnjam da je on stvarno problem svega.

Bezimeni
Kontakt:

Post Postao/la Bezimeni » 29 avg 2011, 00:16

Arnelinho je napisao/la:
Bezimeni je napisao/la:Torres--> Suarez.
Mascherano--> Lucas.Ako je Mascherano uopšte veliki igrač.
Xabi --> Adam.

Nasri--> Gervinho. :lol: :lol: :lol:
:roll:
:oops:
To su igrači koji će postati bolji od tih koje si ti rekao.To je iz dana u dan sve jasnije i jasnije.
Ako sam imalo ispao smiješna,koliko si onda ti kada si napisao da je Arbeloa jedan od glavnih igrača ?
Dobro je,zamijenit će Gervinho Nasrija.A Wilshere Fabregasa.
Bit ću iskren i reći da je Gervinho bio odličan protiv Udinesea,imao nekoliko sjajnih prodora.Ali nikada neće biti kao Nasri.Debitira sa 3 asistencije.Wilshere je potencijal i veliki talenat.Definitivno on može postati novi Fabregas.

Ja nikoga ne provociram nit mi je to namjera.Mi jesmo pustili Torresa jer nismo htjeli nezadovoljne igrače u svom timu.On je sam zatražio transfer.Je li to učinio Fabregas ili Nasri ? Pustili ste dvije pokretne mete ekipe u jednom prijelaznom roku.Da smo mi zajedno pustili Gerrarda i Torresa ,šta bi tek bilo ? Ne bi u TOP 10 bilo.Predviđam Arsenalu 5-7 poziciju ove sezone.To je realnost i ništa više.

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 29 avg 2011, 00:17

oova me situacija oko Wengera: dal da ide ili ne i rezultata pravo podsjeća na frku oko Beniteza...

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 29 avg 2011, 00:21

Adams je koliko znam imao onaj nesretni izlet u Wycombu od tada njegovo trenersko znanje se raspršilo :-D
Berkamp bi bio idealan. Nije Bosco ni uprava kriva koliko Wengerova politika, njemu nikad nije uprava rekla dovedi igrača iz francuske lige a nemoj engleza. Nije uprava kriva što je Flaminiju, Nasriju, Clishyju isticao ugovor pa su otišli džabe ili za male pare. Nije uprava kriva što se igrači povrjeđuju na treninzima, utakmicama kao da su od stakla. Nije uprava kriva što Wenger čeka zadnji dan prijelaznog roka pa dovede Skilačija umjesto nekog dobrog štopera ili opet vas sad u ovom prijelaznom roku čeka ista situacija.

Ovaj vaš vlasnik ne zna da su mesari u Stoku, Birminghamu ... ali to Wenger zna. Prema tome, napravi ekipu od engleza i muškaraca prije svega ( svaka čast Frimpongu, Songu, Sagni ) pa onda se nadaj nečemu.
Zadnja izmjena: Rizah, dana/u 29 avg 2011, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 29 avg 2011, 00:21

Johnyx95 je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:However, people who knew him at the time believe he invested in Arsenal not to get rich and influence people, but because he supported the Gunners.
Ovo treba Arsenalu, inace opisuje osobu koja je dovela Wengera, i sve vece igrace u klub, znaci svi igraci ere nepobjedivih i ranije od 1983 do 2007, i kad je on napustio i klub vise nije nesto posebno uspjesan, ono sto se desilo Cska-u u sezoni kad je otisao onaj trener, to se Arsenalu desilo prije par godina..
Jel to onaj David Dein ? :?
Sto taj smajli????? Jest taj je, covjek je imao svakakvih afera ali je pomogao klubu..
Celik!3,2,2.

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 29 avg 2011, 00:25

AllGunsBlazing je napisao/la:
Johnyx95 je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:However, people who knew him at the time believe he invested in Arsenal not to get rich and influence people, but because he supported the Gunners.
Ovo treba Arsenalu, inace opisuje osobu koja je dovela Wengera, i sve vece igrace u klub, znaci svi igraci ere nepobjedivih i ranije od 1983 do 2007, i kad je on napustio i klub vise nije nesto posebno uspjesan, ono sto se desilo Cska-u u sezoni kad je otisao onaj trener, to se Arsenalu desilo prije par godina..
Jel to onaj David Dein ? :?
Sto taj smajli????? Jest taj je, covjek je imao svakakvih afera ali je pomogao klubu..
Zato sto nisam bio siguran. :D Uglavnom, dosta i nasih navijaca iz Engleske smatra da se poslije njegovog odlaska Wenger poceo gubiti...
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 avg 2011, 00:27

Nije se počeo gubit nego se izgubio...a on se povukao radi ovih sada retarda. Inače problem je mnogo dublji od Wengera, ali kako to djeci objasnit.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 29 avg 2011, 00:29

Johnyx95 je napisao/la: Zato sto nisam bio siguran. :D Uglavnom, dosta i nasih navijaca iz Engleske smatra da se poslije njegovog odlaska Wenger poceo gubiti...
Vidi on ga je doveo u klub, on mu je dovodio igrace koji su Wengeru trebali, on mu je bio najveca podrska, jos uz sve to Arsenal mu je bio na prvom mjestu, i nakon njeg dodje covjek koji je u svoje tri godine uspio samo Arshavina dovesti(govorim o kvalitetnim i provjerenim pojacanjima) i potpisati ugovor sa Indesitom :lol: :lol: :lol:
P.s. Dain je imao velikog doprinosa u gradnji Ashburtona, od svojih poznanstava, do osiguravanja zemljista novaca...
Celik!3,2,2.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 29 avg 2011, 00:30

Bosco je napisao/la:Nije se počeo gubit nego se izgubio...a on se povukao radi ovih sada retarda. Inače problem je mnogo dublji od Wengera, ali kako to djeci objasnit.
Sigurno nije sve do Wengera, al nerealno je reci da Wenger nije nista kriv.

http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=91240" onclick="window.open(this.href);return false;
Campbell na posudbi u Lille?? Izgleda da ce AW izgladiti stvar oko Parka, i mozda dovest Hazarda...
Zadnja izmjena: Profesor, dana/u 29 avg 2011, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 29 avg 2011, 00:30

bice bolje,do vengera nije,budite sigurni,ne znam sto bezze pljujete,tek je pocetak sezone,rano je jos,jest da puno zaostajemo al ako pogledamo recimo junajtedovu formu u gostima prosle godine imamo pravo da budemo optimisti,uz potrebna pojacanja mozemo izborit ligu prvaka sigurno,samo se nadam da momci nece past psihicki poslije ovog,idemo dalje,pregazeni jesmo al dicemo se mi iz ovog mulja na dnu
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 29 avg 2011, 00:30

vama nema spasa, jos par dana ostalo do kraja prelaznog roka, a sa ovom postavom tesko cete protiv jacih ekipa.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 29 avg 2011, 00:32

QUARESMA 18<<< je napisao/la:vama nema spasa, jos par dana ostalo do kraja prelaznog roka, a sa ovom postavom tesko cete protiv jacih ekipa.
Ima tu jos 8 igraca iz prve postave koji fale, tako da ce Arsenal moci protiv jacih, samo se jos mora prosirit klupa..
Celik!3,2,2.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 29 avg 2011, 00:35

ima? vjeruj mi nisam znao, mislio sam da ce Arsenal nastaviti sa ovakom ekipom.

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 29 avg 2011, 00:36

QUARESMA 18<<< je napisao/la:ima? vjeruj mi nisam znao, mislio sam da ce Arsenal nastaviti sa ovakom ekipom.
Imas drugih foruma, pa tamo pametuj. ;)

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 29 avg 2011, 00:37

Bezimeni je napisao/la:To su igrači koji će postati bolji od tih koje si ti rekao.To je iz dana u dan sve jasnije i jasnije
Protouriječiš sam sebi.
Bezimeni je napisao/la:Ako sam imalo ispao smiješna,koliko si onda ti kada si napisao da je Arbeloa jedan od glavnih igrača ?
Bio je standardan igrač. Ko je igrao namjesto njega? :? To je isto kao da Arsenal proda van Persiea (jedini pravi napadač).

Gervinha nemoj molim te komentarisati. Isto što bi mi se sad smij'o da kažem kako je Badelj kvalitetan igrač. Ne vjerujem da pratiš francusku ligu,tako da(k'o što @monolog (ne)rek'o)...

Dovoljna je njegova statistika i činjenica da je ,dok je igrao za Lille, bio prvotimac Cote d'Ivore ,ispred zvijezda koje su igrale za velikane (a mnogo ih je).

I pored toga, svakako da je Gervinho veće pojačanje nego li je onda to bio Nasri, no Nasrija je izgradio Arsenal, al' 2-3 mjeseca slave nisu dovoljna da ga poredimo sa nekim ko je ipak osvajao trofeje u ligi gdje on nije bio ni standardan,a isto su godište.

Sva njegova (Sammirova) klasa temelji na iskustvu, a ne na mozgu i htijenju,a takvih igrača je ogromno.

Što se tiče tih debija, Gervinho je ipak na debiju u 15 minuta zabio dva gola.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 avg 2011, 00:41

Bosco je napisao/la:Nije se počeo gubit nego se izgubio...a on se povukao radi ovih sada retarda. Inače problem je mnogo dublji od Wengera, ali kako to djeci objasnit.
Wenger je isključivi krivac za ovu situaciju u klubu prodao je ključne igrače pred sami početak sezone a da nije našao približno kvalitetne zamjene uz to pojačao je direktnog konkurenta City a i sam je izjavio ne možemo se nazvati velikim klubom ukoliko svoje najbolje igrače prodamo...imam osjećaj da su igrači UTD htjeli danas mogli su vam dati 10 komada....sredina tabele neminovnost.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 29 avg 2011, 00:44

Saurman je napisao/la:
Wenger je isključivi krivac za ovu situaciju u klubu prodao je ključne igrače pred sami početak sezone a da nije našao približno kvalitetne zamjene uz to pojačao je direktnog konkurenta City a i sam je izjavio ne možemo se nazvati velikim klubom ukoliko svoje najbolje igrače prodamo...imam osjećaj da su igrači UTD htjeli danas mogli su vam dati 10 komada....sredina tabele neminovnost.
Jarane ne pametujem ni ja ko je kriv za poraz od Borusije jer ne znam sta se desava u Bayernu, tako da je i tebi bolje da prestanes.. Pa jel ti stvarno mislis da Wenger ima tolike ovlasti da prodaje igrace???? Za to postoji covjek koji radi, koji i dovodi igrace, odnosno ne dovodi, i jos na sve to Wenger ima ogranicen budzet, tj. plate, i mora naci dovoljno dobrog igraca koji ce primati takvu platu..
Celik!3,2,2.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 29 avg 2011, 00:44

Saurman je napisao/la:
ma ko je bolan prodo,de urazumi se,kakav venger,venger je tu sitna riba
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

never
Kontakt:

Post Postao/la never » 29 avg 2011, 00:45

Nasrija je izgradio Olimpik Marsej a ne Arsenal...došao je sa 21 godinu za 16 miliona eura, prošao sve selekcije Marseja...jasno je ko ga je izgradio kao igraca i koliko je Arsenal morao platiti za njegovu "novu ljubav" tada ;)
Isto kao što sad navijaci prozivaju covjeka da je Cunt, možete onda samo zamisliti šta su o njemu mislili navijaci Olimpika kad je odlazio za 16 miliona u Arsenal svojevremeno.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.