Ja sam navijac bvb-a , sto se tice nove sezone bicemo jaki opet .schickeria je napisao/la:Pa slazem se to za sirinu,to sam i rekao,ali sto se tice prvih 11 za mene je hummels visestruko bolji od bartre do je mihitarian zadnju godinu bio odlican i debelo bolji od gotzea,gundo kako god bio ozljedjen bolji je od castra i weigla.agentzero7 je napisao/la:Jbga brate sad,ili ti nevidis ili neznas vidit ili ne zelis vidit...schickeria je napisao/la:Iskreno ne razumijem euforiju bvb -ovaca,po meni su slabiji nego lani,vjerujem da su jaci u sirinu kadra ali gledajuci prvih 11 ne vidim nista posebno
-------------------AUBAMEYANG--------------------
REUS----------------GOTZE---------------SCHURLE
-----------------Castro---Weigl-----------------------
Gueirero-----Bartra--------Sokratis------Pisczek
-----------------------Burki--------------------------
-----------------------Ramos----------------------
Dembele-------------Pulisic---------------MOR
------------------Merino-----Rode------------------
Schmelzer-----Bender-----Ginter-------Durm
---------------------Weidenfeller---------------------
Ovako iz glave ,da li je ikad al bas ikad Dortmund imao ovoliko kvalitetnih igraca,kad se ne treba tresti i plakati ako se ozljedi jedan Reus pa znas da ce umjesto njega Dembele kojem je nebo granica,isto kao i Moru.
Rode u pripremnima top 3 najbolja igraca opcenito,covijek dijeluje preporodeno.
Da se razumimo ja nisam navijac Dortmunda,ali mi je nevjerojatno drago kako i kakav posao rade .
Reus je stalno ozljedjen a ne znam kako schurle iz wolfsburga i chelsea moze ikoga proci na postavljenu obranu
Gundoguzan sto je otisao ni sec.mi nije zao , naprotiv nikad on vise nece dostici onu svoju staru formu , povreda ledja ga je hebala pravo , skoro godinu i pol ga nije bilo na terenu.
Mikia smo pretplatili , negdje oko 28 € ,prve dvije sezone lik imao totalnu mentalnu blokadu , primjer sjetimo se tekme protiv Reala u liga prvaka , lik mogao odluciti tekmu tu se dokazuju i polazuju veliki igraci a armenac to NIJE.
Mogu tvrditi da ce biti puni promasaj u Unitedu.
Sad jedino Dummles , je klasa i njega je zaista tesko zamjeniti , Bartra ne znam sta da kazem mozda pogodimo s njim , a mozda bude i totalni promasaj tko bi ga znao ipak je on barcina skola , mada nije bio los protiv City-a odigrao je solidno prvih 45.minuta.
Da smo doveli jos jednog stopera svjetskog kalibra , sa sigurnoscu bih mogao reci da bi mogli napasti bayern i uzeti bundesku , a ovako tko zna mozda opet bude zanimljivo.
Jer Tomas Tuchel zna svoj posao i od igraca izvlaci maksimum u to uopce nema sumnje.
Kako god bice zanimljivo gledati nas BvB.