Galion je napisao/la:Neće ni Roger u finale tako da je svejedno.

Ne da nece u finale on ce to lagano osvojiti

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Galion je napisao/la:Neće ni Roger u finale tako da je svejedno.
Da sad napise knjigu o tome i objavi je, bilo bi isto kao da neko, necemo rec ko, objavi autobiografiju u 25. godini tj nidje veze hahaleorey je napisao/la:Ima da presisa i Conorsa po pobjedama i titulama, samo polako. U ovim godinama ovako igrati, pa to je za poeziju, za ispitivanje, svaka cast.
Citao sam nesto da je Federer zabranio svom kondicionom treneru da objavi knjigu, da kao oda u cemu je tajna njegove "vjecne mladosti".
Pa ybt sezona traje citavu godinu, ako se bude fokusirao samo na slemove kao sto ti tvrdis, onda sigurno nece zavrsiti godinu na prvom mjestu ( jer koliko god ti bio dobar, nista ti ne garantuje da ces osvojiti 4 turnira)lucky13 je napisao/la:kazu titula 101, mastersa 28. ne vidim sto bih bio na aparatima. u sveobuhvatnoj slici ova titula nije puno udaljila rodjera od noleta ako je uopste. kada se sve bude zbrajalo sumnjam da ce ovo imati preveliku tezinu. i dalje je kada se sve posmatra nole ostvario daleko vise u tekucoj godini. idemo na sljaku. zanimljivo da nole od operacije bolje prolazi na brzim nego na sporim podlogama za sada. mada mislim da njemu to ne igra toliku ulogu. ne bar koliko drugim igracima. mislim da noletu trenutno vise igra ulogu koliko je koji masters blizu nekom slemu nego kakvu podlogu ima.
Pa doso da odbrani par bodova ?ronaldo99 je napisao/la:Hej eto on zna na sto se Novak fokusirao, da bas je on dosao u IW i Miami et onako da ispane u prvoj rundi, pa da je tako ne bi ni dolazio
Macku o rep tu pricu, a ovaj Roger nabija i dalje komplekse
101 and stil counting
bombaysaphire je napisao/la:GOAT je napisao/la:Zavisi kakav ritam igrate,nema sanse da je u normalnim okolnostima tenis tezi od kosarke.Gdje igras na travi?Ja sam trazio al nisam naso da ima travnata podloga(Sarajevo) a bas bi volio odigrat koju partiju na travi.bombaysaphire je napisao/la:Igrao sam košarku profesionalno , igram 2 puta sedmično termine sa bivšim profesionalcima, 5 na 5 ( ništa basket ), ali kad odigram tenisa sa drugom, nema mišića koji ne boli.
Podloga je trava i beton.
Na Mojmilu su tereni , popularno se zove kod Osme.
Osmo je alfa i omega tih terena, lik je otkupio zemljište nekako, i onda postepeno ulagao, a nije nikakav bogataš ( daleko od bogataša ) i napravio ekstra stvar za rekreativace.
Pa hvala bogu da se smijemo kad ste vi to sprdate isto toliko godina,a covjek to poceo radit sa 35.Novak i Rafa to poceli radit sa nepune 32-33 godinelucky13 je napisao/la:vidjet cemo. igra on i druge turnire. ali se znaju prioriteti. koje on i ne krije. otkako je povratio igru (tokom vimblija) je osvojio 3 slema i 2 mastersa i igrao finala riz i WTFa. niko nema konsantu za sada. sama cinjenica da je nole sa prakticno pola godine igre bio br1 dovoljno govori.
ne znam koliko znate teniska pravila ali mastersi su obavezni turniri. svi sem MCa. sada, imaju neke olaksice za godine, duzinu na turu, broj meceva itd... da smijes prorijediti semu, ali je to tako. nole je i sam rekao da je bio fokusiran na neke druge stvari mino tenisa a o tome sam pisao i prije ovih mastersa. vidjet cemo, mozda mu bude tesko posticu i tempirati formu do RGa a mozda i dobro uradi. ostaje cinjenica da je uzeo posljednja 3 slema. i topoprilicno dominantno prosli i pretprosli.
i sada se eto fedovi fanovi smiju za semu a ovaj 2 godine potpuno preskakao sljaku a i sada je prijavio samo 1 masters pred RG.
Mozda, ali rano mi to nesto. Sta ce tek kasnije biti? Igrat ce 250ice?GOAT je napisao/la:Pa doso da odbrani par bodova ?ronaldo99 je napisao/la:Hej eto on zna na sto se Novak fokusirao, da bas je on dosao u IW i Miami et onako da ispane u prvoj rundi, pa da je tako ne bi ni dolazio
Macku o rep tu pricu, a ovaj Roger nabija i dalje komplekse
101 and stil counting
da niko nikada nije igrao preko 32 godineAA23 je napisao/la:...da je on prekinuo karijeru sa 32, niko ne bi igrao duze, a ovako on i dalje postavlja standarde, ruši barijere, nevjerovatna ličnost stvarno, jedna jedina.
hoces da pricamo na kojem nivou igra Karlovic a na kojem Roger...hoces o tome da pricamo ....ma hajte molim vas...lucky13 je napisao/la:da niko nikada nije igrao preko 32 godineAA23 je napisao/la:...da je on prekinuo karijeru sa 32, niko ne bi igrao duze, a ovako on i dalje postavlja standarde, ruši barijere, nevjerovatna ličnost stvarno, jedna jedina.![]()
pa karlovic ima 40 i igra!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.