FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobar trener cini i igraca i ekipu 50% boljim nego sto to realno jesu isto tako i obrnuto los trener.
Cini mi se da konacno imamo odlicnog trenera koji moze izvuci max od postojeceg igrackog kadra i prava je steta da se ova ekipa ne ojaca sa jos jednim ili dvojicom vrhunskih igraca koji odmah mogu donijeti kvalitet vise.
Ja se jos uvijek nadam pravim pojacanjima jer prava borba (citaj liga) tek predstoji.
Cini mi se da konacno imamo odlicnog trenera koji moze izvuci max od postojeceg igrackog kadra i prava je steta da se ova ekipa ne ojaca sa jos jednim ili dvojicom vrhunskih igraca koji odmah mogu donijeti kvalitet vise.
Ja se jos uvijek nadam pravim pojacanjima jer prava borba (citaj liga) tek predstoji.
- feniksptica
- Kontakt:
Ma Francis je imo daleko najbolju sansu...moro je ondje dat..al idemo dalje.
I dalje je 50-50
I dalje je 50-50
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Gospodine Mirvicu, u ime svih navijaca FK Sarajevo, Vas molim da kupite gospodinu Zoranu Zekicu pravog plejmekera, covjeka koji ce nasu igri podici na jos veci nivo, to je sve sto nam treba.
Zadnja izmjena: Atlanta, dana/u 26 jul 2024, 00:43, ukupno mijenjano 1 put.
U INAT SVIMA
-
- Kontakt:
Sve i da ne prođemo gore ovo je najjače Sarajevo u zadnjih 15 godina sigurno.
KAD SA SJEVERA PJESMU ČUJEŠ TI...
SVI U TRNAVU!!!
KAD SA SJEVERA PJESMU ČUJEŠ TI...
SVI U TRNAVU!!!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Na trenutak sam zamisljao kako bi izgledalo da je na poluvremenu iz tunela izasao Safet Susic uz najavu da je on novi pocasni predsjednik FK Sarajevo
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- PeppermintSA
- Kontakt:
Veceras se Jovic posrao svim forumskim strucnjacima u stau. Lik odigrao ko Maldini.
- Osttribine
- Kontakt:
Kakva noc, posjeta iznad svih ocekivanja, Zapad iznenadio, onoliko nije bio pun i ne pamtim vise, i mi smo ovamo na Istoku popunili gotovo svaku stolicu, atmosfera, pjesme sve za 10. I igra je bila dobra, borbena, ali kao sto i Zekic rece fali nam te koncentracije u zavrsnici, nadam se da ce se i to popraviti, jer nismo bez sansi u revansu. Eto vidjeli ste sta znaci dobar trener, u startu se napredak vidi, motivacija, zalaganje prije svega, a ne onaj slovenacki š.upak kojem treba 5,6 prelaznih rokova i koji jednog od boljih igraca lige posalje na posudbu direktnom konkurentu za Evropu.
Auuu kakva igra, kakvo navijanje, kakva atmosfera
Zapad, istok sjever
Svi su prekucali, prošli sa desetkom, svaka čast svima koji su došli i bili dio ovoga.
Jeste da smo im trebali ugurati makar jednu loptu u mrežu ali nema veze. Možemo mi ovo proći. MOŽEMO!
SARAJEVO!

Jeste da smo im trebali ugurati makar jednu loptu u mrežu ali nema veze. Možemo mi ovo proći. MOŽEMO!
SARAJEVO!
Tišina tamo. Malo si se provalio ali hajde nećemo zamjeriti.Pitaristok je napisao/la: ↑25 jul 2024, 20:20K... polako, 30min pred tekmu nema ih 2k
Možda zato što zna? To što je spor ne znači da je loš. Ne mogu svi biti i brzi i zabijati golove sa obje noge i glavom, itd.
Ovo je možda jedno od najjačih navijanja na Balkanu ikada, kakva atmosfera! Najveći klub u BiH ubjedljivo...
Sad kad su se malo utisci slegli, fenomenalno i na tribinama i na terenu. Šteta za rezultat, šta god da bude gore uz ovakvu igru i ovakav pristup ja ne strahujem za ligu
Jel to Soldo propusta radi zutih kartona.. Meni je jovic 10x bolji na stoperu nego na beku, definitivno bolji od djurickovica..
Zekic pravi razliku.. sigurno najbolji trener koji je vodio u pl bh.. DEFINITIVNO BOLJI OD JAKIRA U DOBA JAKIROVIG BORAVKA U ZRINJSKOM..
Cinimi se da je Gulashviliju i ketemachu nestalo snage posle 50 minuta, nasto Zekic mora pripazit definitivno oni nece moci izdrzat svih 90 minuta u slovackoj.. posto je Gulashviki imao manju minutazu ja bi Keremeha tek ubacio u 60 minuti tamo mozda i malo kasnije ako bude 0;0.. igraobi sa Renanom od prve minute kao i sa julardzijom
Ova ekipa place za dobrom 10tkom
Prvi put da nijednom igracu se nema sta prigovorit.. obrana bez greske
MNOGO MNOGO JOVIC BOLJI OD DJURICKOVICA..
Ako prodjemo spartak hocemol odgadjat prvenstvene utakmice….
KOJE KOD NAS KONDICIONI TRENER???
Zekic pravi razliku.. sigurno najbolji trener koji je vodio u pl bh.. DEFINITIVNO BOLJI OD JAKIRA U DOBA JAKIROVIG BORAVKA U ZRINJSKOM..
Cinimi se da je Gulashviliju i ketemachu nestalo snage posle 50 minuta, nasto Zekic mora pripazit definitivno oni nece moci izdrzat svih 90 minuta u slovackoj.. posto je Gulashviki imao manju minutazu ja bi Keremeha tek ubacio u 60 minuti tamo mozda i malo kasnije ako bude 0;0.. igraobi sa Renanom od prve minute kao i sa julardzijom
Ova ekipa place za dobrom 10tkom
Prvi put da nijednom igracu se nema sta prigovorit.. obrana bez greske
MNOGO MNOGO JOVIC BOLJI OD DJURICKOVICA..
Ako prodjemo spartak hocemol odgadjat prvenstvene utakmice….
KOJE KOD NAS KONDICIONI TRENER???
Gledao sam mnoge utakmice na Balkanu , Zvezde sa Liverpoolom , Hajduk-Dinamo , Zvezda-Partizan itd itd itd, ali ovo još nisam u svom životu doživio.Onakva sihronizacija , onoliki elan , želja , navijanje.
Svim 27 000 ljudi HVALA

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Naprosto nevjerojatno, pa Zekić je bio na Poljudu bruku puta, po najjačim europskim stadionima, kaže da nikad nije ništa slično doživio, VELIKO SARAJEVO!
-
- Kontakt:
Jel stid ovog Mandica i ostale uhljupe politicare iz ovog grada da za ovih 27 milja nisu u stanju da renoviraju stadion,natkriju jednu tribinu barem pa to bi se culo do Kine. Kako je grmilo i kako u jedan glas bas je tesko opisati
Prvo Zekić pa onda Jović, iz razloga što mu je Zoran rekao da nagazi onog crnju po cijenu žutog kartona i vidio si nakon onog prekršaja onaj se više nije ni vidio na terenu.PeppermintSA je napisao/la: ↑26 jul 2024, 00:49Veceras se Jovic posrao svim forumskim strucnjacima u stau. Lik odigrao ko Maldini.
kakvog trenera imamo nismo ni svjesni.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Sve što je trebalo uraditi je izbaciti Esada Plavog iz prvih 11. To je iole pismenom treneru poput ZZ bilo jasno.
I raja je ovdje upravu. Samo još jedna dobra desetka nam treba i to je to
I raja je ovdje upravu. Samo još jedna dobra desetka nam treba i to je to
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Kakvo bi ludilo bilo na tribinama da smo zabili gol
Strasno navijanje
Strasno navijanje

Bog Bosna i Bošnjaci
A što se tiče same igre, ostaje velika žal što nismo iskoristili 5-6 prilika (zicera), mogli smo glat sa 2-0 u revanš, Spartak je kao što sam i ranije pisao slabiji od Aktobea što smo mogli vidjeti večeras, uz ovakvu igru, naboj i zalaganje možemo se nadati prolazu aBd u Trnavi.
I kad neko kaze da sjever nije bitan. Veliki okidac da se desi atmosfera kao veceras. Da je samo malo vise svijesti i makar ispostovat europu i derbi. Veceras sve top nikakvih zamjerki doci ce rezultat u trnavi.