FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- betrezengorbachev
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ponosan na navijace,ekipu ma na sve. Kako su odigrane ove tekme u evropi i kojim tempom zasluzuju sve cestitke,puno srce
Neopisivo.
Tesko je rijecima atmosferu opisati.
Ja nikad nisam u zivotu ovako nesto nisam dozivio.
Da imamo natkriven stadion, koja bi to brutala bila, BVB bi nam pozavidioamypitar je napisao/la: ↑26 jul 2024, 01:06Neopisivo.

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ne znam , pod velikim sam utiskom.Večeras je lijepo bilo biti navijač Sarajeva u svim segmentima.Ove stvari pokazuju koliko nama malo treba da budemo svi zajedno.Sve videe koji se budu vrtili , sačuvati obavezno i nekada se u budućnosti sjećati ovoga.amypitar je napisao/la: ↑26 jul 2024, 01:06Neopisivo.

U Trnavu po prolaz!
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Sve top, svi su sve rekli prije mene, samo da dodam vezano za navijanje. Nadam se da ce horde nauciti nesto iz ove dvije utakmice sto se tice pjesmi i navijanja, raja voli ove sa finim, malo brzim ritmom koji ponese, zato je cijeli stadion grmio. To je neki moj dojam
Sve mi znamo.
-
- Kontakt:
Svaka cast momcima, treneru, navijačima.
Drago mi je takodjer zbog realne izjave Zekica.
Ispromasivali smo se veceras, ali to ce se vratiti.
Igra je bila na nivou. Sretno momci u revansu.
Drago mi je takodjer zbog realne izjave Zekica.
Ispromasivali smo se veceras, ali to ce se vratiti.
Igra je bila na nivou. Sretno momci u revansu.

Pa kad uvijek skromni I umjereni Zekic kaze da ovo nikad nije u zivotu dozivo ,sta onda reci.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Francis Kyeremeh.
Kao Diogo Jota, nisam vidio manjeg igrača, a da više zračnih duela uzme, svaka je njegova lopta bila.

Kao Diogo Jota, nisam vidio manjeg igrača, a da više zračnih duela uzme, svaka je njegova lopta bila.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Samo ću reći da su mi oči bile pune suza i da mi je žao što je ovo večeras završilo. Mogao sam ostati do zore i uživati. Bravo svim navijačima, konačno se i zapad probudio.
Što se tiče utakmice, suvišno je išta pričati. Imali smo dva mrtva zicera, po ko zna koji put nam se dešava da ne zabijemo, nažalost. Žal oataje za tim propuštenim prilikama, u ostalim stvarima smo ih razbili. U drugom poluvremenu, Trnava nije postojala. Falilo nam je malo kreacije u drugom dijelu, ali yebiga. Svaka čast na htjenju, borbenosti, dobroj igri. Svaka čast igračima, a pogotovo gospodinu Zekiću.
Idemo ovo riješiti i proći za šest dana, pa nastaviti ovu lijepu priču.
Što se tiče utakmice, suvišno je išta pričati. Imali smo dva mrtva zicera, po ko zna koji put nam se dešava da ne zabijemo, nažalost. Žal oataje za tim propuštenim prilikama, u ostalim stvarima smo ih razbili. U drugom poluvremenu, Trnava nije postojala. Falilo nam je malo kreacije u drugom dijelu, ali yebiga. Svaka čast na htjenju, borbenosti, dobroj igri. Svaka čast igračima, a pogotovo gospodinu Zekiću.
Idemo ovo riješiti i proći za šest dana, pa nastaviti ovu lijepu priču.

Jel ima jos neko da misli da naš spiker na stadionu,"DJ" i ostali,apsolutno ne prepoznaju situaciju,odnosno osjećaj u kojem se navijači trenutno nalaze...? Trenutak kad je sve na nogama,ori se sve...poluvrijeme koje jedva cekamo da prodje...pusta nam se muzika koja je sve suprotno od onog što atmosferu treba da podgrijava. Ništa lično protiv bilo kojeg umjetnika,ali nije svaka muzika za svaki trenutak.
Loše utiču na dobru energiju koja nam je svima potrebna.
Loše utiču na dobru energiju koja nam je svima potrebna.
Joj derneka dobrog večeras, kad momci sa trubama zadaju ritam a sjever povede navijanje, na zapadu dernek bio momački
pa gledam starije tete pjevaju, povele unuke na tekmu i onako u glas “a tvoje hordeee će tebi pjevatiiii”… pod dojmom sam stvarno. Dobra je ovo priča oko FKS, da je ustrajat samo a fakat nam malo treba.

- egocentrik
- Kontakt:
SRUŠIT ĆEMO TRNAVU!!
-
- Kontakt:
Ovo je buraz sve elhamdulillah.Adnan33 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 01:22Joj derneka dobrog večeras, kad momci sa trubama zadaju ritam a sjever povede navijanje, na zapadu dernek bio momačkipa gledam starije tete pjevaju, povele unuke na tekmu i onako u glas “a tvoje hordeee će tebi pjevatiiii”… pod dojmom sam stvarno. Dobra je ovo priča oko FKS, da je ustrajat samo a fakat nam malo treba.
Meni jos uvijek u glavi pjesme odzvanjaju.
Nevjerovatna atmosfera, da na drugo pretkolo kvalifikacija za jbenu ligu konferenciju dodje 27 000 ljudi i onako navija, ono nigdje u Evropi nema. Sto se tice utakmice, u prvom poluvremenu smo morali voditi minimun 1-0, nije mi jasno kako nije usla ona stativa na prazan gol pa onda onaj odbitak. Durakovic odigrao odlicnu utakmicu, Guli i Kerim su odlicni i ovaj drugi je enorman napredak ostvario u odnosu na prije samo par mjeseci gdje sam ga ja ovdje kritikovao, nije vise muha bez glave i stvarno je puno konkretniji, nevjerovatna fizicka sprema, pa kako samo sa skroz druge strane dolazi i krade lopte i vrsi pritisak na odbranu... Ali obojica imaju problema sa zavrsnicom, veliki minus kod obojice. Problem ove ekipe je takodjer sto nemamo krstenog veznjaka koji zna da podvali loptu izmedju linija, ovaj Djordjevic mi se ne svidja, spor je a Mehmedovic je los, bas je nesiguran, pravi pocetnicke greske i nijedna od njegovih lopti ne ide prema naprijed... Prijeko nam je potreban dobar veznjak.
-
- Kontakt:
Ukratko cu samo
Braćo svaka vam svima cast svima koji ste bili na istoku i zapadu a i sjeveru, svaka cast ovim igracima a i Zeki i njegovim pomocnicima fakat. Jedina stvar koja mislim da nam fali bas je 10ka i to je to mislim da je to zadnja kockica za uklopit. Cujemo se sutra uzivajte
Braćo svaka vam svima cast svima koji ste bili na istoku i zapadu a i sjeveru, svaka cast ovim igracima a i Zeki i njegovim pomocnicima fakat. Jedina stvar koja mislim da nam fali bas je 10ka i to je to mislim da je to zadnja kockica za uklopit. Cujemo se sutra uzivajte
„Ne razumeš ti mene, moja Vahdo, ja volim Sarajevo više nego sebe" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Kontakt:
Daj Mudraziju pa nek izgori sve,sa Kupresakom cemo ofanzivno biti jaci garantovano
Evo ja cu krenuti malom kritikom, kada je himna pocela i cijeli stadion krenuo da pjeva, sjever je pjevao skroz drugu pjesmu, to se vise ne smije desavati.
Sad pozitivnije, uvijek sam govorio da je Mirviceva najveca prednost sto ne odustaje, lutao je trazio, i nadam se konacno ubo, sad samo treba nastavit, ovu okosnicu treba svake godine nadogradjivat, i ojacavat sa dva tri igraca, ipak i njemu kritika, mislim da je morao reagovat sa dovodjenjem jednog pravog igraca sredine terena, koji bi ovakve utakmice mogao da okrene.
Ovo sto su navijaci vcrs priredili je definitivno najjaca atmosfera jednog BiH kluba, mozda cak i u istoriji. Da cijeli stadion pjeva nekih dvadesetak minuta kao jedan kop, to je strasno.
I na kraju **** mater gradu Sarajevu, tj ljudima koji ga vode i svim politicarima koji su ikad ikakvu funkciju u ovoj zemlji i gradu obnasali, naime, vcrs se vidjelo, da sport moze da bude nas izlog i reklama za svijet, a tako je malo potrebno, zar je problem, pogurati sa pet sest miliona nas klub, plus Mirvicevih 15 miliona i da imamo ovakvih desetak utakmica godisnje, jesu te budale svjesne, koja je to promocija grada, koliko se novca okrene za par dana, koliko turista dodje, koliko svi imamo koristi.
Mi moramo nastaviti, sve dok ne postanemo redovni ucesnici grupa ovih evropskih takmicenja, ovo nam svima daje jednu novu dimenziju, takodjer treba raditi i da se KK Bosna vrati, i kroz koju godinu ugura u Euroligu ili slicno, nadam se da neko ima viziju da sve to pogura, ovaj narod, ovaj grad to zasluzuju, a vec debelo kasnimo.
Sad pozitivnije, uvijek sam govorio da je Mirviceva najveca prednost sto ne odustaje, lutao je trazio, i nadam se konacno ubo, sad samo treba nastavit, ovu okosnicu treba svake godine nadogradjivat, i ojacavat sa dva tri igraca, ipak i njemu kritika, mislim da je morao reagovat sa dovodjenjem jednog pravog igraca sredine terena, koji bi ovakve utakmice mogao da okrene.
Ovo sto su navijaci vcrs priredili je definitivno najjaca atmosfera jednog BiH kluba, mozda cak i u istoriji. Da cijeli stadion pjeva nekih dvadesetak minuta kao jedan kop, to je strasno.
I na kraju **** mater gradu Sarajevu, tj ljudima koji ga vode i svim politicarima koji su ikad ikakvu funkciju u ovoj zemlji i gradu obnasali, naime, vcrs se vidjelo, da sport moze da bude nas izlog i reklama za svijet, a tako je malo potrebno, zar je problem, pogurati sa pet sest miliona nas klub, plus Mirvicevih 15 miliona i da imamo ovakvih desetak utakmica godisnje, jesu te budale svjesne, koja je to promocija grada, koliko se novca okrene za par dana, koliko turista dodje, koliko svi imamo koristi.
Mi moramo nastaviti, sve dok ne postanemo redovni ucesnici grupa ovih evropskih takmicenja, ovo nam svima daje jednu novu dimenziju, takodjer treba raditi i da se KK Bosna vrati, i kroz koju godinu ugura u Euroligu ili slicno, nadam se da neko ima viziju da sve to pogura, ovaj narod, ovaj grad to zasluzuju, a vec debelo kasnimo.
Od Spartaka smo bolja ekipa i Aktobe je bolja ekipa od njih ali su oni odigrali sjajno i disclipinovano na svojoj polovini, u drugom poluvremenu su se zatvorili i nisu nam dali da pridjemo golu, sve centarsuteve su ocistili i one pokusaje nase kroz sredinu do sesnaesterca do Olivere.. Bolji smo ali mislim da gore necemo proci, da ce oni iskoristi domaci teren i dobiti nas 1-0 ili 2-1 jer su namazaniji i vidi se iskusniji u tim utakmicama na jedan gol. Naravno da ih je moguce dobiti i iskreno se nadam da cemo ih proci pa da uzivamo jos u minimalno jednoj ovakvoj noci...
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bavaracmujo, EastMadness, Hajdeee, iliyaa8, nedimmmm1337, Proximic, xsabicx i 91 gost.