Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

vrebac86
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la vrebac86 » 02 avg 2016, 22:08

Ma igrat će Musa playa ako treba :mrgreen:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 02 avg 2016, 22:20

Kaže mula neće zvati wrighta,ima gordu,zahiragića i gegića,daj bože da mi imamo kvalitet na playu da nam ne treba amer,kad vidim da je zahiragić opcija onda mi se plače,gledao sam momka u sparsima i U-18 i U-20,i mislim da se u istoriji bh košarke nije rodio netalentovaniji igrač a da mu je dato toliko prilike da igra.Gegić nema šut i džaba sve fizikalije svijeta kad on baca cigle,ništa ne može popraviti fizika,tako da sve nade polažemo u gordu,koji ponekad može odigrati dobro a moje i poštovanje svih bh navijača zaslužuje zbog svoje korektnosti i ljudskosti u odnosu prema bh dresu.

yusufoh
Kontakt:

Post Postao/la yusufoh » 02 avg 2016, 23:10

Sve vrijeme se prizeljkuje da se da prilika mladim talentovanim igracima i sad kad je doslo do toga, vecina negoduje :D
Jedino sto mi smeta je Zahiragic, a ovim ostalim itekako treba dati sansu, tako se postaje veliki igrac ;) A s Mirzom i bosanskom zvijeri sigurno ne treba puno da brinemo o plasmanu na EP :cool:

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 02 avg 2016, 23:16

Normalno da ćemo negodovat, očekivali smo najjači sastav... Baš nešto sumnjam da ćemo moći parirati Rusima

Ziggs

Post Postao/la Ziggs » 02 avg 2016, 23:23

lumani je napisao/la:
Ziggs je napisao/la:Šteta za Renfroa, perfektan igrac za našu repku čak sam i mislio da bi ko Delaney mogao završiti u NBA nekada. Sada se nalazimo u lošoj situaciji, Wright bi mogao biti pozvan ali on je na EP bukvalno samo skakao i prevodio loptu. Mislim da čak i Gegić može bolje odraditi na pleju nego on, možda je ovo i dobro jer eto možemo sada dobiti pleja za budućnost. Nadam se da ce Mirza i Juka maksimalno povući i da izborimo taj EP. Može li neke iznijeti kako ide kalkulacije za kvalifikacije, koliko pobjeda nam treba da izborimo Europsko :kafa:

Gegic da bolje odradi posao od Wrighta :mrgreen: :yawn: :yawn: kako :?: na koji nacin :?: :?: gdje je to on do sada odradio dobar posao :?:
Jesi ti gledao EP u Sloveniji? Ako od onog ne može odraditi bolje za 10-15 minuta onda nek se ostavi košarke.

Molders
Kontakt:

Post Postao/la Molders » 02 avg 2016, 23:26

KK_Bosna je napisao/la:
Molders je napisao/la:Đedović jeste napravio loš potez koji ne bi trebao biti prihvatljiv, ali to što je njegov povratak pokrenut (iako neće igrati kvalifikacije) je bez dileme pozitivna stvar. Ne opravdavam ga, uostalom ne znamo sve o njegovom slučaju ali potreban je ekipi.

Ako sam dobro shvatio, on bi eventualno mogao igrati ukoliko prođemo kvalifikacije?
prvo, prestanite vise lagati narod.

postupak vracanja djedovica NIJE POKRENUT i NECE BITI POKRENUT DOK GA ON NE POKRENE, a to se nece nikada desiti jer bi se morao covjek odreci njemackog drzavljanstva, a zbog njega se na onaj nacin odrekao naseg...

a mula nece nikoga vise zvati, to je to, gorda prvi play, adi i amar su mu zamjene i to je to...
Polako, mislio sam na to da su iz saveza odlučili računati na Đedovića. O kakvom laganju govoriš :roll:

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 03 avg 2016, 12:43

U pravu je Bosnaš. Ovdje se toliko puta napisalo o Nihadovoj novoj promjeni, kao da će već sad na Olimpijadi upasti među naše i mahati našom zastavom.

Ko je slabije upućen, a par puta pročita sličan komentar, pisao bi psovke na račun selektora i saveza što Nihad sjedi kod kuće, a fali nam protiv Rusa igrač baš njegovog kalibra.

Sretno momcima koji su tu. :bih:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 03 avg 2016, 14:33

joj hansa federa bas bi nam valjao

Sent from my iPhone using Tapatalk

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 03 avg 2016, 15:34

Ziggs je napisao/la:
lumani je napisao/la:
Ziggs je napisao/la:Šteta za Renfroa, perfektan igrac za našu repku čak sam i mislio da bi ko Delaney mogao završiti u NBA nekada. Sada se nalazimo u lošoj situaciji, Wright bi mogao biti pozvan ali on je na EP bukvalno samo skakao i prevodio loptu. Mislim da čak i Gegić može bolje odraditi na pleju nego on, možda je ovo i dobro jer eto možemo sada dobiti pleja za budućnost. Nadam se da ce Mirza i Juka maksimalno povući i da izborimo taj EP. Može li neke iznijeti kako ide kalkulacije za kvalifikacije, koliko pobjeda nam treba da izborimo Europsko :kafa:

Gegic da bolje odradi posao od Wrighta :mrgreen: :yawn: :yawn: kako :?: na koji nacin :?: :?: gdje je to on do sada odradio dobar posao :?:
Jesi ti gledao EP u Sloveniji? Ako od onog ne može odraditi bolje za 10-15 minuta onda nek se ostavi košarke.

gledam ja wrighta 7,8 godina ne samo 3,4 tekme..

ovisnik
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la ovisnik » 03 avg 2016, 15:58

Bassha je napisao/la:Emir ode u cibonu
Ranije sam pisao da bi volio da mula uzme atića na posudbu a eto on dovede sulejmanovića,drago mi je zbog njega,sada je na njemu da iskoristi priliku jer ce mu je mula sigurno pružiti,ipak još uvijek se nadam da ce se i za atica naći dobro rješenje, jer on je po meni naš najpotentniji mladi igrač/ uz musu/ ako ponovo dosegne formu sa prošlogodišnjeg U-18 prvenstva.

Bassha
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Bassha » 03 avg 2016, 16:08

ovisnik je napisao/la:
Ranije sam pisao da bi volio da mula uzme atića na posudbu a eto on dovede sulejmanovića,drago mi je zbog njega,sada je na njemu da iskoristi priliku jer ce mu je mula sigurno pružiti,ipak još uvijek se nadam da ce se i za atica naći dobro rješenje, jer on je po meni naš najpotentniji mladi igrač/ uz musu/ ako ponovo dosegne formu sa prošlogodišnjeg U-18 prvenstva.
Moja je zelja da vidim Atica u KKP.
Edin je jedini igrac nas koji bi volio da predje ko Miska(u Megu) da vidimo sta od njega moze biti.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 03 avg 2016, 16:55

Ja sam ocekivao da ce Sulejmanovic otici u neki solidan klub u ACB ligi, ali i ovo je dosta prihvatljiv transfer, samo da se vise ne ganja po nekim nizim spanskim ligama. Konkurencija mu je Zeljko Sakic, trenutno popunjava rupe u rosteru Hrvatske selekcije za OI. Svi ga se sjecamo iz Sirokog, a i ja sam ga gledao na ovim pripremnim utakmicama Hrvatske u Argentini, ne djeluje sad nista posebno. Vjerujem da ce se Emir izboriti za svojih nekih 20ak minuta na parketu.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

ovisnik
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la ovisnik » 03 avg 2016, 20:45

Bassha je napisao/la:
ovisnik je napisao/la:
Moja je zelja da vidim Atica u KKP.
Edin je jedini igrac nas koji bi volio da predje ko Miska(u Megu) da vidimo sta od njega moze biti.
U megu teško da će,koliko znam njega predstavlja raškovic a on i miško nisu u nekim relacijama,za edina bi bilo kakav transfer u ABA ligu bio pun pogodak pa makar to bila i igokea[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND TIGHTLY-CLOSED EYES],a i mi bi imali više igrača koje bi redovno gledali i pratili njohov razvoj/musa,emir,vrabac,polutak,gorda/pošto sam ja iz Tz često razmišljam koliko bi za bh košarku značilo da se pojavi jedan azmir husić da stane iza kk sloboda,plati wild card za ABA ligu i skupi ove naše potencijale u ditinom dresu,time bi imalo pravu šansu da postanu ozbiljni seniorski igrači,al su šanse za to ravne nuli,samo pusti snovi....

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 03 avg 2016, 23:41

Nedolazak Refke je ogroman hendikep,apsolutno nenadoknadiv.Sa njim bi imali vrlo,vrlo mocnu reprezentaciju sposobnu ne samo izboriti Eurobasket nego puno vise od toga.
Prvi glup potez Mulaomerovica sto ne zove Zeku jer mi jednostavno nemamo odgovarajuceg playa.Vec me hvata srklet kad pomislim na Gordica i njegove izgubljene lopte,nerezonske šuteve i poteze kao i onu idiotsku facu.

Steta,ogroman disbalans u kvalitetu na poziciji 1 u odnosu na sve ostale.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 04 avg 2016, 10:12

da li je neko bio na makar jednom treningu A-reprezentacije da nam kaze kako bi mogao izgledati finalni roster.

ja se nadam da ce biti cirka ovako:

teletovic, nurkic, kikanovic, gordic, milosevic, musa, atic, buza, vrabac, sulejmanovic, halilovic, gegic. mozda bi umjesto gegica upao stipanovic ali na petici imamo nurkica i kikanovica a na jedinici mora zu gordica biti jos neko, po meni mali gegic.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 04 avg 2016, 10:21

Gordic-Buza-Milosevic-Teletovic-Nurkic

Atic-Musa-Vrabac-Sulejmanovic-Kikan, pod kosem smo premocni jer imamo i Andriju, a vani smo talasika, Buza, Musa i Vrabac ce morati cuda da cine.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 04 avg 2016, 10:23

edinjo-bih je napisao/la:da li je neko bio na makar jednom treningu A-reprezentacije da nam kaze kako bi mogao izgledati finalni roster.

teletovic, nurkic, kikanovic, gordic, milosevic, musa, atic, buza, vrabac, sulejmanovic, halilovic, gegic. mozda bi umjesto gegica upao stipanovic ali na petici imamo nurkica i kikanovica a na jedinici mora zu gordica biti jos neko, po meni mali gegic.
Nema šanse da Stipan ispadne iz rotacije.
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 04 avg 2016, 10:56

CashMan je napisao/la:
edinjo-bih je napisao/la:da li je neko bio na makar jednom treningu A-reprezentacije da nam kaze kako bi mogao izgledati finalni roster.

Nema šanse da Stipan ispadne iz rotacije.
Naravno da nema sanse.
Stipanovic mora biti tu, Kikan moze i u paru sa njim kao 4.
Pasalic ce isto biti unutra 100% ako je zdrav.
Nema sanse da svi ovi: Halilovic, Buza, Atic, Gegic budu u 12, jer realno ne mogu igrati ozbiljne minute.
Halilovic je 4, a tu su teletovic, Sulejmanovic, po potrebi Kikan, a ako idemo sa niskom petorkom Milosevic.
Pasalic je jos uvijek bolja opcija od ovih mladjih bekova ako idemo na rezultat u kvalifikacijama
Zadnja izmjena: djokica, dana/u 04 avg 2016, 11:02, ukupno mijenjano 1 put.
FKS❤️1946

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.