Nista lose nit je nesto za neki clanak. Da ih nije prije toga zamolio da pokusaju naci vec odmah rekao da moraju donijeti ne bi bilo ok. Ovako nek se nauce pameti da se neko mora slusati, a ne praviti se blesav. Tako bi oni i u prvom timu se pravili blesavi kad im se cefne. Bolje i za loptu nego za nargilu da daju pare.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Vise bih volio da nasi navijaci znaju prepoznati i da ignorisu placene clanke nego da o njima diskutujemo, to je najveci udarac za te qrave, tzv. "novinare" a ovako kao sad, dajes na vaznosti nekom znj portalu..LjoZee je napisao/la: ↑30 nov 2020, 20:57Zato sto kreten manipulise naslovima. Jedan vid ucenja igraca da cuvaju ono sto imaju i ok je meni. Prije toga ih je molio da pokusaju pronaci, ali ocigledno sa ovom djecom ne moze fino danas. Sad su naucili lekciju za buducnost. Ako ces vec pisati onda pisi fino kako se desilo i sto, a ne da pokusavas nesto podvaliti kako Zeljo nema lopte pa eto ovo odluka kluba pod moranje da se uradi. Doduse, Sinanova je to skola.
-
- Kontakt:
Ma to je kazneno/vaspitna fora. Nego ovi današnji balavci razmaženi - čuj neće da ode po loptu. Zato i propadaju babini i mamini sinovi.
Prije te trener nogom opali, udari čvoku, ideš na "kaljenje" kod starijih da bi te raja prihvatila. Ovo danas sve pichkice babine. Da Bog sačuva oko čega mi ovdje raspravljamo.
Prije te trener nogom opali, udari čvoku, ideš na "kaljenje" kod starijih da bi te raja prihvatila. Ovo danas sve pichkice babine. Da Bog sačuva oko čega mi ovdje raspravljamo.
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
SudoHusika je napisao/la: ↑30 nov 2020, 21:42Ma to je kazneno/vaspitna fora. Nego ovi današnji balavci razmaženi - čuj neće da ode po loptu. Zato i propadaju babini i mamini sinovi.

- MocMahale444
Znaci ovdje mr.yes man kazu da je eric top golman. Hmm
Zato nam je kako nam je.
Zato nam je kako nam je.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Sta rade od kluba majko draga,kao da sanjam jebote.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Mozda top nije al kakvih igraca imas u ekipi zadovoljavajuc sigurno, u ovoj sezoni za jedan poraz direktan krivac protiv borca a sacuvao nas je protiv tuzle city protiv radnika na rezultatu 1:1 odbranio 1 na 1 sansu derbi dobro branio i svaku ostalo odradio korektno. U ekipi imas puno slabijih igraca i na zimu nam treba puno vise vezni igrac dva krila a i stoper.MocMahale444 je napisao/la: ↑30 nov 2020, 22:14Znaci ovdje mr.yes man kazu da je eric top golman. Hmm![]()
Zato nam je kako nam je.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
isto skrivena kamera majke mi
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
jos ide demant nije 13 nego devet hahahahah

I onda se mi nerviramo zbog poraza i slicno,kad ovo vidis sve ti bude jasno na kakvim smo granama ,jos ga nije stid u medijima pricati o tome ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
ma smijurija zesca moj brtdelinjo je napisao/la: ↑30 nov 2020, 23:22I onda se mi nerviramo zbog poraza i slicno,kad ovo vidis sve ti bude jasno na kakvim smo granama ,jos ga nije stid u medijima pricati o tome ...

kakav si ti i sto te nema da svratis u birtiju kod raje

Pogresno gledate stvari. Neko to pokusava okrenuti i predstaviti kao da nemamo para ili da se od djece trazi za lopte, a trener/treneri su htjeli djecu necemu nauciti. To sto danas nema odgoja kod 98% mladjih generacija i sto ih roditelji u tome svemu podrzavaju je najveci problem. Zato se curice slikavaju polugole za instagram i tare ih svaka budala, a momci oblace poderane, uske hlace.
-
- Kontakt:
Preuvelicavate momci nisu htjeli ici po loptu i dobili su kaznu za to. Nikakva nije situacija da se nema lopti nego se kaznila neposlusnost ko sto se i treba i ko sto se i uvijek trebalo i prije rata se tako kalilo. A vi pravite situaciju kao da je neprejebiv problem.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Poenta je da su Zeric i Joldic odgovorni za te lopte i opremu za tu grupu i sve sto nestane moraju platiti ili kupiti novo kako god. Lopta nestala, izgubila se. Zeric zamolio tu grupu sto je izgubila da je nadju ili bar potraze. Napravili se blesavi i sad izvoli platiti pa se qurci drugi put. Nije im rekao da kopaju kanal pa da se bune. Lopta je ovdje najmanji problem koliki je taj sto nece da slusaju trenera. Ako ti kazes da dubis na glavi ima da dubis, a ne da se kofrcis pa dodjes u prvi tim i budes do bola bezobrazan.
-
- Kontakt:
Allaha mi sam mislio da vas dvojica imate bar malo više mozga. Haj ovaj je svakako glavni cirkusant, ali ti dela?
Ako nisi nečim zadovoljan, to mogu razumjeti. I meni smeta 10 stvari. Ali gore je od svega što se sere i kada treba i kada ne treba.
Ako nisi nečim zadovoljan, to mogu razumjeti. I meni smeta 10 stvari. Ali gore je od svega što se sere i kada treba i kada ne treba.
Željezničar za život cijeli!
Bezobrazluk u startu treba sjeci, u tim godinama posebno. Da se na vakat i u prvom timu npr. i Sinisa kaznjavao ne bi svaku 4 bio na tribini jer je suspendovan zbog kartona vec bi pazio na svaki korak. Sad mu je to vec navika.
Ne znam hoćete li se složiti sa mnom, ali poprilično hrabar potez ovih mladića da se suprostave ludom Žeriću 

Nije to problem,ali to se ne izjavljuje u medijima pobogu,o tome pricam nek ih samaraju meni nije ove djece zao jer su vecinom smece i lose odgojeni (naravno izuzetaka ima i cast im )...pricam da nije u redu da se o tome talasa na **** portalima zbog **** lopte.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa nije on sam izjavio. Prvo je onaj kreten pogresno skroz izbacio na portalu i morao se covjek javiti da kaze istinu i sto se to desilo. Sta je trebao sutiti i da se kalja ime kluba i njega samog, a nema elemenata za to?delinjo je napisao/la: ↑30 nov 2020, 23:42Nije to problem,ali to se ne izjavljuje u medijima pobogu,o tome pricam nek ih samaraju meni nije ove djece zao jer su vecinom smece i lose odgojeni (naravno izuzetaka ima i cast im )...pricam da nije u redu da se o tome talasa na **** portalima zbog **** lopte.