Postao/la SarajlijaTM » 26 maj 2012, 12:54
Mozda vam je ovo ispadenje najbolje sto vam se moglo desiti u ovom trenutku,federalna liga nije kraj svjeta,ako se iskoristi na pravi nacin.izdatci za utakmice su dosta manji,manje treskova i svega ostaloga,a upravo to slobodi odgovara sad.
da se nadovezem na pocetak,da ste kojim slucajem ostali u PL svi bi slavili 2 dana i cekali pocetak sezone,zaboravili bi se primarni finansijski problemi,bili bi ste ugaseni,uz interesovanje javnosti i navijaca u proljetnom djelu,do nove godine. malo realno ako se sagleda,tako je. ne pisem ovo ni iz kakve mrznje ili cega slicnog,pored cigli,motorki,svakakvog psovanja,nisam zlopamtilo i ne mrzim vas...
prema tome moj savjet je,a vidim da su neki vec sami nadosli na takvu ideju,napravite kakvu akciju doniranja love,dok je sve vruce,nek bude neki broj,2-3km,da se donira,prvi cu ja nazvati,a nisam jedini definitivno.okrenite se buducnosti i spasavajte klub i ono sto je od njega ostalo,pa da se iduce godine ganjamo opet u pl
kanite se teorija zavjere,sve i da su velez i zeljo namjerno to uradili,a makar za zelju sam 90% siguran da nije,kako god,jedna stvar je sigurna,a ta je da je sloboda odlucivala sama o svojoj sudbini i da ste primili go manje ostali bi ste u pl.slavija nije neka ekipa,moglo se to izvesti,od pocetka sa kvalitetnim bunkerom.
tjerajte ono zalizeno smece sa klupe,pun velikih rijeci i obecanja,a u pozadini je samo,ogledalce,ogledalce... kako sto mu zenicani tepase prosle god
uglavnom,dajte broj za donacije,ja ga okrecem odma par puta,nek vam je sa srecom...
pozz