Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Collins mu završava 4/4 I ne znaju uhvatiti skok
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Jrue Holiday je fakat igračina i po.. Da im je još Rođo, ko zna šta je ova ekipa NO u stanju napraviti..
- Palim stream, minut do kraja, rezultat 100 - 105, bacanje za goste
- Promašuju bacanje, onda slijede ofanzivni skokovi, petljanije, čeprkanje, jedno 3 - 4 puta u pet sekundi su igrači Portlanda imali šansu da dođu do lopte, na kraju napad za Pelicanse koji završava tricom Ronda za 100 - 108
- Gasim stream
Sve je potrajalo nekih 20 sekundi
- Promašuju bacanje, onda slijede ofanzivni skokovi, petljanije, čeprkanje, jedno 3 - 4 puta u pet sekundi su igrači Portlanda imali šansu da dođu do lopte, na kraju napad za Pelicanse koji završava tricom Ronda za 100 - 108
- Gasim stream
Sve je potrajalo nekih 20 sekundi

AlphonseKauders je napisao/la:Jrue Holiday je fakat igračina i po.. Da im je još Rođo, ko zna šta je ova ekipa NO u stanju napraviti..
rodjak samo unistava Davisa

I sta kazu strucnjaci ovdje, najbolji izbor u playoffu za Portland je NOP?!
Nurkic povreda nakon prekrsaja nad Davisom, zato nije dobio ni minute nakon toga, vidjet cemo sta ce biti za narednu tekmu.
Dame cista nula, 7 tov.
Holiday prekucao. Rondo odlican.
Samo sam kod Portlandovih igraca vidio da u situaciji kada ti treba trojka ides na dvojku, i tako vazda u zavrsnicama utakmica.
Nurkic povreda nakon prekrsaja nad Davisom, zato nije dobio ni minute nakon toga, vidjet cemo sta ce biti za narednu tekmu.
Dame cista nula, 7 tov.
Holiday prekucao. Rondo odlican.
Samo sam kod Portlandovih igraca vidio da u situaciji kada ti treba trojka ides na dvojku, i tako vazda u zavrsnicama utakmica.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 18 apr 2018, 07:06, ukupno mijenjano 1 put.
Dame i Collum su prave vođe! ;urnebes:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
lumani je napisao/la:AlphonseKauders je napisao/la:Jrue Holiday je fakat igračina i po.. Da im je još Rođo, ko zna šta je ova ekipa NO u stanju napraviti..
rodjak samo unistava Davisa

KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Rondo - Holiday > Lillard - CJ 

Portland pokazuje pravo lice o kojem sam pisao dok su se pojedinci ovdje sprdali pod dojmom serije koju mogu zahvaliti izmedju ostalog i povredama kod konkurencije.
Ova ekipa je uveliko u luksuzu po platama, a ima jednu klasu lillarda, solidnog igraca CJ-a od kojih su obojica chokeri u doigravanju vec drugu sezonu i sto je najgore totalno nekompatibilni (slican tip igraca, visinski deficit i losa odbrana), jedina pozitiva od tog trenutka je da je juka postao konstantno solidan centar (koji pitanje da li ce ikada moci igrati 30 minuta u prosjeku).
Sve ostalo su rezerve u ozbiljnim ekipama koje su vecinom debelo preplacene nazalost.
Nemaju cap prostora, nemaju pikove nemaju reskeptabilan tim pa sta imaju osim nekog potencijala u Collinsu?
Jos gore ne mogu zadrzati ni ovo sto trenutno imaju jer treba dati nove ugovore juki, davisu i sahbazu.
Nisam ocekivao da prodju al nisam ni da izgube ove dvije, samo mi je zao sto ako bude metla juku ce kostati bar 3-4 miliona po sezoni u novom ugovoru
.
Ova ekipa je uveliko u luksuzu po platama, a ima jednu klasu lillarda, solidnog igraca CJ-a od kojih su obojica chokeri u doigravanju vec drugu sezonu i sto je najgore totalno nekompatibilni (slican tip igraca, visinski deficit i losa odbrana), jedina pozitiva od tog trenutka je da je juka postao konstantno solidan centar (koji pitanje da li ce ikada moci igrati 30 minuta u prosjeku).
Sve ostalo su rezerve u ozbiljnim ekipama koje su vecinom debelo preplacene nazalost.
Nemaju cap prostora, nemaju pikove nemaju reskeptabilan tim pa sta imaju osim nekog potencijala u Collinsu?
Jos gore ne mogu zadrzati ni ovo sto trenutno imaju jer treba dati nove ugovore juki, davisu i sahbazu.
Nisam ocekivao da prodju al nisam ni da izgube ove dvije, samo mi je zao sto ako bude metla juku ce kostati bar 3-4 miliona po sezoni u novom ugovoru

gledao sam malo ovo i zakljucak je....nema pobjede bez odbrane. sva igra im se svodi ko ce sutnuti prije iz vana i eventualno 1 na 1 oko kosa ali ne i na kos. u ovoj utakmici su se ponasali kao raspusteni prvacici na livadi. odbrana ko svicarski sir.
Koliko je ozbiljna Jusufova povreda?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
100% istina. Pelikani su jači bez Rođe.nerminh74 je napisao/la:lumani je napisao/la:AlphonseKauders je napisao/la:Jrue Holiday je fakat igračina i po.. Da im je još Rođo, ko zna šta je ova ekipa NO u stanju napraviti..
rodjak samo unistava Davisa![]()
Ali nije ovdje ništa gotovo, teško će biti ali moguće pogotovo ako Juka bude zdrav.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Nema šanse, Dame time is in tha houseAlminjo99 je napisao/la:Kad ih Pelikani pocaste metlom.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Jel koliko ozbiljna povreda? Čitam po netu da je mogao nastaviti ali Sttots imao neke PLANOVE sa smallball. 

Sve je to lijepo i ja se uvijek obradujem kad vidim da se sjeti ovakvih stvari, ali najbolji nacin da ucini nesto za domovinu je da se odazove na poziv Vujosevica. U suprotnom ce sve ovo biti klasicno mlacenje prazne slame.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Meni vala ovo nije mlacenje prazne slame, naprotiv.kobe24 je napisao/la:Sve je to lijepo i ja se uvijek obradujem kad vidim da se sjeti ovakvih stvari, ali najbolji nacin da ucini nesto za domovinu je da se odazove na poziv Vujosevica. U suprotnom ce sve ovo biti klasicno mlacenje prazne slame.
Cak mi je i bitnije sto se sjeti dana ABiH, drzavnosti , Srebrenice itd.. i pogotovo sada ovih velikana vala bitnija su mi ova sedmerica i sjecanje na njih nego sve i jedne kvalifikacije, a bit ce juka aBd tu i septembru sto ce biti slag na tortu.
Ja nisam rekao da je ovo nebitno, ali dzaba sve ako ce on svaki put traziti razlog da se ne pojavi na okupljanju, ili jos gore - da se apsolutno nikom ne javi. Ako jos jednom izradi, ja ga definitivno prestajem pratiti.edin139 je napisao/la:Meni vala ovo nije mlacenje prazne slame, naprotiv.kobe24 je napisao/la:Sve je to lijepo i ja se uvijek obradujem kad vidim da se sjeti ovakvih stvari, ali najbolji nacin da ucini nesto za domovinu je da se odazove na poziv Vujosevica. U suprotnom ce sve ovo biti klasicno mlacenje prazne slame.
Cak mi je i bitnije sto se sjeti dana ABiH, drzavnosti , Srebrenice itd.. i pogotovo sada ovih velikana vala bitnija su mi ova sedmerica i sjecanje na njih nego sve i jedne kvalifikacije, a bit ce juka aBd tu i septembru sto ce biti slag na tortu.
Nemam namjeru da umanjujem vrijednost velikana ove zemlje. O njima treba da se prica na svim mjestima i u svim prilikama. Nasa djeca o tome u skoli trebaju uciti.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ja mislim da je najpravilnije da se o košarkašu prosuđuje po tome kako se odnosi prema košarkaškoj reprezentaciji BiH, sve ostalo može biti samo bonus.