FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma dobro, bilo je za ocekivati da nije fizicki spreman, a svakako mu treba i taj nekakav period prilagodbe ali je svakako lijepa vijest da je zapoceo utakmicu. Sretno mu jos jednom, jedan je od onih Zeljinih igraca koji je zasluzio i svojim radom, i svojim ponasanjem i svojim odnosom prema klubu da mu uvijek, gdje god igrao pozelimo sve naj bolje.
Ima li sutra treninga i u koliko sati ?
Ima li sutra treninga i u koliko sati ?
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
sutra Željo igra u Konjicu u pola 6 protiv Igmana.
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever
igrao 90 min. ima na rezultatima izmjene..FKZ1921 je napisao/la:Zamijenjen na poluvremenu.exbabilon je napisao/la:Ja evo 5 minuta gledam i ne mogu ga naci na terenu.diplomatija je napisao/la:Zola igra u prvom sastavu genta, super odmah u vatru..
Ja gledah utakmicu i fino komentator reče da je Zola izašao. Nakon toga sam i ugasio.
DRUG NEBI TI PUNCA
46'
Lepoint - C.Belhocine K.
46'
Asare N.Oussalah M
81'
Depoitre L.Pollet D.
to su izmjene.
Lepoint - C.Belhocine K.
46'
Asare N.Oussalah M
81'
Depoitre L.Pollet D.
to su izmjene.
http://www.kaagent.be/buffalo/wedstrijd ... ent/digest" onclick="window.open(this.href);return false;
46’Mustapha Oussalah
Nana Asare
46’Nermin Zolotic
Christophe Lepoint
82’David Pollet
Laurent Depoitre
Loše je biti tvrdoglav.
46’Mustapha Oussalah
Nana Asare
46’Nermin Zolotic
Christophe Lepoint
82’David Pollet
Laurent Depoitre
Loše je biti tvrdoglav.
DRUG NEBI TI PUNCA
pa ja ti kazem na rezultatima..
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
De ba Aldine, ne budi mazga...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
hehe sad će te napasti da on nije aldin..svima priča istu priču..psiho neviđeni
Zanimljivo je da si baš ti ovo napisao.fcsforever je napisao/la:hehe sad će te napasti da on nije aldin..svima priča istu priču..psiho neviđeni
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
naravno, jer frajeru je glavno da nije @aldin..a kad vidim da ga vi tako zovete onda nema sumnje da je bajramski tuljan opet tu pod nickom @emirati
@pile hoće se moc odbit te ponude?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Halo u zadnjih 5 sezona sam pogodio prvaka osim prosle ali mi nije zao tako da su moje prognoze 75% tacne.Dakle na iznenadjenje svih navijaca prvak ce bit Zeljo.Znam da mislite sad jesta ovo jer ja sam bio najveci kriticar istog ali sad imam tako misljenje.Pitari jesu jaci igracki ali puno zavise od jednog igraca Stojceva.Njihova odbrana je losa kad pogledaju 2 poluvrjeme zadnje tekme skontace da im je lijeva strana propuh zesci i tanki su totalno kad izgube loptu nemogu kontru stic.
nebih dalje da raspravljam samo da ispravim par netačnih navodaAlipasino je napisao/la:Halo u zadnjih 5 sezona sam pogodio prvaka osim prosle ali mi nije zao tako da su moje prognoze 75% tacne.Dakle na iznenadjenje svih navijaca prvak ce bit Zeljo.Znam da mislite sad jesta ovo jer ja sam bio najveci kriticar istog ali sad imam tako misljenje.Pitari jesu jaci igracki ali puno zavise od jednog igraca Stojceva.Njihova odbrana je losa kad pogledaju 2 poluvrjeme zadnje tekme skontace da im je lijeva strana propuh zesci i tanki su totalno kad izgube loptu nemogu kontru stic.
-ne zavisimo od stojčeva samo jer smo treci gol norvezanima dali bez njega, da je betonn jeste, da ne mozemo bez njega, nnije tacno
-mi smo ddobili crveni karton,igrali smo sa pet ofanzivnih igraca i samo jednim zadnjim veznim tj jednim pravim veznim, sto je ostavilo nasu odbranu na propuhu
-lijeva strana sa puzigaćom jeste propuh al tu je Protic koji je bio NAJBOLJI igrac NP prosle sezone

- mozemol stici kontru il ne , to ne znam gdje si vidio al eto neka je to i istina

lp
Isto koliko se potajno nadam tituli,treba spustiti loptu na zemlju,da nije prisutan taj pritisak.Uprava je rekla sta je cilj,promocija mladih i borba,za sada ide sve extra nadam se da ce i ostati tako..A kad bude prica pred kraj prvenstva onda cemo se nadati..Sad samo lagano.. 

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Kad najveci pesimista i kritičar napise ovakav post , moramo i mi vjerovati u ovog Želju samo ne znam zasto se ti pitaru nade uvrijeden i tu nesto navodis . Idi ba sehuri.
realno niko nije obecao ni titulu, a kod navijaca ne vlada to da moram osvojiti bilo sta. realno neke velike konkurencije i nemamo, osim prica i sarenih laza da je neko dobar kao da mi nemamo oci. odmah se moze vidjeti da li je neka ekipa extra dobra ili je to samo dobro upakovano. nekad je u evropi potrebno imati srecu, a mi je ovu utakmicu nismo imali, dok drugi jesu. nisu prosli zato sto su kvalitetni, ali Boze moj to je fudbal. adzem ne bi ni bio na klupi da misli da ne mozemo uzeti titulu, ali polako. ali da smo prvi favoriti da osvojimo i po 7 put titulu jesmo. varea je dokaz svega...Southboy je napisao/la:Isto koliko se potajno nadam tituli,treba spustiti loptu na zemlju,da nije prisutan taj pritisak.Uprava je rekla sta je cilj,promocija mladih i borba,za sada ide sve extra nadam se da ce i ostati tako..A kad bude prica pred kraj prvenstva onda cemo se nadati..Sad samo lagano..
zar stvarno imas potrebu pisati gluposti, da, po 7 put jer imamo trenutno 6 titula, sta ti nije jasno ? ne znam cemu troll bez razlogaacab je napisao/la:Cuj po 7-mi put, idi spavaj ba ...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.