Mudonje
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
sarajevskiPlavi1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
A mogli su tu lovu u nekom shisha baru iskoristiti
Sad ce sami pitati mogu li po loptu pa da je i na Marsu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Vise je potreban golman, moje neko misljenje.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑30 nov 2020, 23:15Mozda top nije al kakvih igraca imas u ekipi zadovoljavajuc sigurno, u ovoj sezoni za jedan poraz direktan krivac protiv borca a sacuvao nas je protiv tuzle city protiv radnika na rezultatu 1:1 odbranio 1 na 1 sansu derbi dobro branio i svaku ostalo odradio korektno. U ekipi imas puno slabijih igraca i na zimu nam treba puno vise vezni igrac dva krila a i stoper.MocMahale444 je napisao/la: ↑30 nov 2020, 22:14Znaci ovdje mr.yes man kazu da je eric top golman. Hmm![]()
Zato nam je kako nam je.
Lik nas je ukopao bezbroj puta.
To sto si naveo za erica da ali i primio je gol iz prijedora. Znaci odmah ga na klupu i staviti onog drugog sto ima jednu nogu kracu. The fejza
Sudo mojne da grdis delu, nista nije slagao.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ali nam djeca u klubu strašnu tranziciju dožive. Iz kadeta gdje ih Faćo trenira pređu kod Senada u juniore, čudi me kako nisu već pripremljeni za ove situacije
Jedino riješenje je Mulalića postavit na čelo OP i prvog tima, a Faću i Senada za pomoćnike, da vidim tog junaka koji će se k.určiti
Mirni ko bubice bi svi bili 
Samo ovako raditi ko god se pravi blesav. Zamoli jednom pa i drugi put, treci put vec udari gdje najvise boli sve, a to su pare pa bilo da je marka u pitanju ili 100. Ostat ce onda svima u glavi kako se treba ponasati.
Samo ovako raditi ko god se pravi blesav. Zamoli jednom pa i drugi put, treci put vec udari gdje najvise boli sve, a to su pare pa bilo da je marka u pitanju ili 100. Ostat ce onda svima u glavi kako se treba ponasati.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Faćo i Senad.... Oj znači ne treba ti vojska... Još ako si ko ranije bio golman pa te još handrio Eso Ibrahimović... Onda si ga popušio... Zato smo i imali mišiće od treninga sa 15 god....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
sarajevskiPlavi1921
- Kontakt:
Nemoj zivota ti Fejzu, od njega se jos kocim.MocMahale444 je napisao/la: ↑30 nov 2020, 23:53Vise je potreban golman, moje neko misljenje.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑30 nov 2020, 23:15Mozda top nije al kakvih igraca imas u ekipi zadovoljavajuc sigurno, u ovoj sezoni za jedan poraz direktan krivac protiv borca a sacuvao nas je protiv tuzle city protiv radnika na rezultatu 1:1 odbranio 1 na 1 sansu derbi dobro branio i svaku ostalo odradio korektno. U ekipi imas puno slabijih igraca i na zimu nam treba puno vise vezni igrac dva krila a i stoper.MocMahale444 je napisao/la: ↑30 nov 2020, 22:14Znaci ovdje mr.yes man kazu da je eric top golman. Hmm![]()
Zato nam je kako nam je.
Lik nas je ukopao bezbroj puta.
To sto si naveo za erica da ali i primio je gol iz prijedora. Znaci odmah ga na klupu i staviti onog drugog sto ima jednu nogu kracu. The fejza![]()
Sudo mojne da grdis delu, nista nije slagao.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
-
sarajevskiPlavi1921
- Kontakt:
braco je napisao/la: ↑01 dec 2020, 00:04Ali nam djeca u klubu strašnu tranziciju dožive. Iz kadeta gdje ih Faćo trenira pređu kod Senada u juniore, čudi me kako nisu već pripremljeni za ove situacije
Jedino riješenje je Mulalića postavit na čelo OP i prvog tima, a Faću i Senada za pomoćnike, da vidim tog junaka koji će se k.určiti![]()
Hahahahaha meni je njihov nacin najbolji, nema zajebancije autoritet obojica.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
@Husika, znaci nisi jedini koji se koci na ovoj temisarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑01 dec 2020, 00:48Nemoj zivota ti Fejzu, od njega se jos kocim?
LjoZee je napisao/la: ↑01 dec 2020, 00:57@Husika, znaci nisi jedini koji se koci na ovoj temisarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑01 dec 2020, 00:48Nemoj zivota ti Fejzu, od njega se jos kocim?![]()

Kako je mene ovaj Ljoze nekad gotivio...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
Manijakdolopate
- Kontakt:
Pavić Dominira u Makedoniji, kažu da je najbolji bek asistent u ligi.
ozb?Manijakdolopate je napisao/la: ↑01 dec 2020, 01:59Pavić Dominira u Makedoniji, kažu da je najbolji bek asistent u ligi.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Ne čudi me, Osim i Mema su znali satima poslije treninga ostajat s njim da vježba ubačajeManijakdolopate je napisao/la: ↑01 dec 2020, 01:59Pavić Dominira u Makedoniji, kažu da je najbolji bek asistent u ligi.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Igraj bori se za plavi dres gini skaci ujedaj stipaj.Preznoji se nezali povrede ne odustaj jer ti nosih plavi dres.Dres koji su nosili Svabo Bukal Spreco Mujkic Serbo Mesa Fico Guto Vazda Dzeko Skrba Seha Saban Capljic Skoro Rutko i mnogi ostali borci Zeljini.Treba da ti bude cast taj dres obuc a ne plata karijera prodaja.Pristup je najbitniji.Nije utakmica samo da se odigra utakmica je da se da sve od sebe jer samo tako ces imat i platu i karijeru a i prodaces se.Vozdra.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Sutra Tuce kao na 5:25
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Damir Hrelja: Došao sam na poziv Amara Osima, životna želja mi je bila zaigrati za Željezničar
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
SudoHusika
- Kontakt:
-
SudoHusika
- Kontakt:
Upratio sam onu prozivku sinoć. Čekam da vidim hoće li mene potkočiti.
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.