Odkud ti znaš koliko ja imam godina.salkan je napisao/la: ↑23 dec 2021, 18:021. navijas za rivalski klub i imas svoj pdf a ti drkenises ovdeemir18 je napisao/la: ↑23 dec 2021, 17:58Kane kojeg City nije mogao izvući za 150 mil€, još ga stavljat ispred Haalanda i pričati o nekim alkoholičarima, a lik mašina..salkan je napisao/la: ↑23 dec 2021, 17:56
Moje je misljenje da su obojica neotesani i potencijalni alkoholicari skloni problemima. I dalje stojim da bi Harry Kane bio optimalna opcija na centarforu i odlicno bi se uklopio u novi tim kao mjesavina sidrasa i pokretne devetke. U skok igri je fenomenalan, nije prgav i prije svega gospodin. Ova dvojica su seljacine
2. premlad si da razumijes o cemu pricam (moras biti posebna sorta da dodjes u barselonu i igras za ovaj klub; nasu istoriju nisu pravile seljacine kao Gordillo, Pepe ili Ramos, koji imaju vise kartona no nastupa za klub)
3. nekulturan si jer ne obrazlazes svoju repliku
4. odlazi sa pdf - gledaj tacku 1.
Niti trolam, niti serendam, vodim normalnu diskusiju, a ti si nadrkan lik to je tvoj problem.
Samo bi ti izabrao Kanea prije Haalanda koji je 10 godina mlađi i već sad bolji igrač, Kane koji nije osvojio Miki Maus kup u karijeri.