Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: Serie A
skandalozne odluke, uzmu ti 2 boda, i osakate te za narednu utakmicu bez obzira sto i budala vidi sta se desilo...nema tu obraza.
a sto se tice Balotelija , ako Milan osigura njega i/li Kaku u ovakvoj situaciji kakvoj jeste, a mi Anjelku Škilju treba napucat instant nogom u guzi.cu i poslat u Sampdoriju iz koje je dosao.
a sto se tice Balotelija , ako Milan osigura njega i/li Kaku u ovakvoj situaciji kakvoj jeste, a mi Anjelku Škilju treba napucat instant nogom u guzi.cu i poslat u Sampdoriju iz koje je dosao.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Contentissimo
- Kontakt:
ovo je dokaz koliko je Juve svima u Italiju trn u oku i koliko guraju smrdograd da bude 1. ovo je kap koja je prelila casu
a sta tek reci za vracena ona 2 boda, lakrdija, i tu se vidi ko se favorizuje
merda FIGC puuuuuuuu
a sta tek reci za vracena ona 2 boda, lakrdija, i tu se vidi ko se favorizuje
merda FIGC puuuuuuuu
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Guarin,Cassano,Stramaccioni i Ranocchia isto tako kaznjeni,,o cemu ti ba? 
jos su navijaci pljuvali i udarili sudije i Juventus dobio 50 000 eura kazne,,da su to uradili oni iz Pescare minimalno 2-3 utakmice bi bile praznih tribina
jos su navijaci pljuvali i udarili sudije i Juventus dobio 50 000 eura kazne,,da su to uradili oni iz Pescare minimalno 2-3 utakmice bi bile praznih tribina
Zadnja izmjena: adointer, dana/u 28 jan 2013, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- francobaresi
- Kontakt:
Svako mora da odgovara za svoj postupak , odnosno za kršenje pravila .
Čisto sumnjam da će i dotični sudija ostati nekažnjen , tako je kako je .
Pravila se moraju poštovati , bez obzira sviđalo se to nekome ili ne .
Čisto sumnjam da će i dotični sudija ostati nekažnjen , tako je kako je .
Pravila se moraju poštovati , bez obzira sviđalo se to nekome ili ne .
Zadnja izmjena: francobaresi, dana/u 28 jan 2013, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Pravila su kada se napravi prekršaj u 16, to je penal, rukama nije dozvoljeno skidati loptu sa noge napadaču jer nije rukomet itd itd.
Poštujem da je neko kažnjen, samo mi je smiješno da kazne 3 čovjeka sa po 2 meča, toliko se dobija za brutalne faule u Engleskoj, pljuvanje ili dajvanje, a Conte je priznao da je rekao "sramota" sudiji, ali hajde.
Nije dosta zakinuti već desetkovati ionako osakaćenu ekipu.
Kada su već face, neka na stranici FIGC-a objave kaznu Guidi za sramno suđenje.
Poštujem da je neko kažnjen, samo mi je smiješno da kazne 3 čovjeka sa po 2 meča, toliko se dobija za brutalne faule u Engleskoj, pljuvanje ili dajvanje, a Conte je priznao da je rekao "sramota" sudiji, ali hajde.
Nije dosta zakinuti već desetkovati ionako osakaćenu ekipu.
Kada su već face, neka na stranici FIGC-a objave kaznu Guidi za sramno suđenje.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
pa to je i sa nasim bilo,niko se nije bunio,jos su sami rekli da je Ranocchia rekao Vergogna,,ne znam,do jucer bilo normalno,,pa koliko njih trazi penal(evo sinoc Ranocchia,cist penal) pa niko ne ide sudiji u facu a kamoli da sidje sa tribine iako nema pravo da udje u teren uopste(Chiellini je bio nista drugo nego navijac),,ja kolko se sjecam bili su tu Vucinic i Nedved,,dobro su prosli,,kolko znam Nedved vec ima neku kaznu,,
Zadnja izmjena: adointer, dana/u 28 jan 2013, 18:52, ukupno mijenjano 2 puta.
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Ja mislim da je Krasić jedini igrač na svijetu koji je zbog simuliranja dobio 3 utakmice kazne, ali tako ti je kad igraš za Juventus. Samo me zanima koliko će Guida dobiti kazne, iako za njega bi i oduzimanje licence bilo malo, nakon izjave da nije imao srce svirati penal 
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
pa on se jedini i bacao na 2 metra i to 10ak puta u jednom prvenstvu
Sigurno!adointer je napisao/la:pa on se jedini i bacao na 2 metra i to 10ak puta u jednom prvenstvu
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
a ti vjerujes da je on izjavio da nije imao srca svirat penalPadovan je napisao/la:Ja mislim da je Krasić jedini igrač na svijetu koji je zbog simuliranja dobio 3 utakmice kazne, ali tako ti je kad igraš za Juventus. Samo me zanima koliko će Guida dobiti kazne, iako za njega bi i oduzimanje licence bilo malo, nakon izjave da nije imao srce svirati penal
*La Roma non si tifa, si AMA!*
Mogu shvatiti da kazneni udarac nije sviran, ali ne mogu obrazloženje suca kako se ne osjeća spremnim za pokazivanjem na bijelu točku.ElLoco7 je napisao/la:a ti vjerujes da je on izjavio da nije imao srca svirat penal![]()
Izjava Contea nakon utakmice, samo za padobranca kao što si ti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Samo po pravilima.
Lijepo je vidjet da se jednako tretiraju svi timovi.
Lijepo je vidjet da se jednako tretiraju svi timovi.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
a mozda je to izvuceno iz konteksta jer sudija nije bio siguran i onda nije zelio da svira.. ionako vam dovoljno pomazuPadovan je napisao/la:Mogu shvatiti da kazneni udarac nije sviran, ali ne mogu obrazloženje suca kako se ne osjeća spremnim za pokazivanjem na bijelu točku.ElLoco7 je napisao/la:a ti vjerujes da je on izjavio da nije imao srca svirat penal![]()
Izjava Contea nakon utakmice, samo za padobranca kao što si ti...
*La Roma non si tifa, si AMA!*
- KB-TM87
- Kontakt:
večeras lazio izbacuje juventine 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
kakva se sastav najavljuje, ocekujem da Juve ispadne. Previse igraca sa klupe protiv Lazia u najjacem sastavu...KB-TM87 je napisao/la:večeras lazio izbacuje juventine
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- KB-TM87
- Kontakt:
prvo da kažem 45.ooo karata prodano, biće puno olimpico večeras
a sastav...
marketi
konko-ciani-cana-radu
candreva-gonzalez-ledesma-hernanes-mauri
klose
mozda ce biti 2-3 promjene u odnosu na ovaj sastav
a sastav...
marketi
konko-ciani-cana-radu
candreva-gonzalez-ledesma-hernanes-mauri
klose
mozda ce biti 2-3 promjene u odnosu na ovaj sastav
Željezničar - kult glavnog grada
Moggi:'Nikada nisam rekao da Juventus mora zapamtiti usluge koje je promio protiv Catanie i Intera. Neko je dao izjave koje ja nikada nisam rekao. Samo sam rekao da je Marotta pogrijesio sto je to izjavio poslije utakmice. Zao mi je sto su neki pogresno skontali moje rijeci. Sve dok je Agnelli na celu, ja cu uvijek biti na Juventusovoj strani'Moggi: "La Juve si ricordi dei favori contro l'Inter"
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
znal neko tacno zbog kojeg ebenog razloga roma i inter igraju revanš nekad u aprilu 
nema potpisa
- IlPrincipino
- Kontakt:
o tom pitanju sam procitao samo ovo http://www.football-italia.net/29642/co ... oved-april" onclick="window.open(this.href);return false;
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
odgodjena jer Roma mora igrat u petak sa Cagliarijem utakmicu koja se trebala igrati u tu nedelju,,a ne mogu igrati u nedelju jer Italia igra na Olimpicu utakmicu sa Francuskom u ragbijuIlPrincipino je napisao/la:o tom pitanju sam procitao samo ovo http://www.football-italia.net/29642/co ... oved-april" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.