FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

terabajt
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la terabajt » 30 jul 2014, 13:04

Oaj mali je mašina :o

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 30 jul 2014, 13:10

Samo neka potpisuju. Ovaj ce inasallah biti prvi iz naseg kluba za kojeg cemo nekome uzeti milon eura :D :D :D , naravno pod uslovom da svoju priliku lijepo iskoristi.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 30 jul 2014, 13:20

A ovi ostai sto su potpisali amaterske ugovore mogu li igrati kup i ligu?
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 30 jul 2014, 13:27

" onclick="window.open(this.href);return false; Ima se sta vidjeti na ovom klipu. Vec sam pisao ovo, ali izgleda mi kao igrac puno inteligentnije od ovih svojih vrsnjaka. Svaka cast upravi na odlicnom potezu.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 30 jul 2014, 13:30

Iskreno se nadam da ce Memija, Hadziahmetovic pa cak i Kjosevski dobijati redovne prilike. Ne sumnjam da ce to momci da uzvrate na najbolji moguci nacin. Nadam se da ce tu biti jos neki junior i kadet koji ce da dobijaju odredjenu sansu.. :) Prelijepa vijest!!!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 30 jul 2014, 13:32

sajo10 je napisao/la:Iskreno se nadam da ce Memija, Hadziahmetovic pa cak i Kjosevski dobijati redovne prilike. Ne sumnjam da ce to momci da uzvrate na najbolji moguci nacin. Nadam se da ce tu biti jos neki junior i kadet koji ce da dobijaju odredjenu sansu.. :) Prelijepa vijest!!!
Kjosevski bi trebao dobiti sansu u kupu da brani :)

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 30 jul 2014, 13:41

Letach je napisao/la: Ima se sta vidjeti na ovom klipu. Vec sam pisao ovo, ali izgleda mi kao igrac puno inteligentnije od ovih svojih vrsnjaka. Svaka cast upravi na odlicnom potezu.
Iz ovog videa se vidi da mali za razliku od prvotimaca ( izuzetak Bajic ) ima damu opaliti iz vana. A to nasoj ekipi fali zadnjih 4-5 godina sve nazor hoce da se usetaju u gol.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 30 jul 2014, 13:45

propuh je napisao/la:
Letach je napisao/la: Ima se sta vidjeti na ovom klipu. Vec sam pisao ovo, ali izgleda mi kao igrac puno inteligentnije od ovih svojih vrsnjaka. Svaka cast upravi na odlicnom potezu.
Iz ovog videa se vidi da mali za razliku od prvotimaca ( izuzetak Bajic ) ima damu opaliti iz vana. A to nasoj ekipi fali zadnjih 4-5 godina sve nazor hoce da se usetaju u gol.
I meni je to odmah upalo u oči. Mali puca iz svih mogućih pozicija, što će reći, igra jednostavno i bez komplikovanja. Svaka čast za ovaj potez Amara i uprave!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 30 jul 2014, 13:51

arelinho je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Iskreno se nadam da ce Memija, Hadziahmetovic pa cak i Kjosevski dobijati redovne prilike. Ne sumnjam da ce to momci da uzvrate na najbolji moguci nacin. Nadam se da ce tu biti jos neki junior i kadet koji ce da dobijaju odredjenu sansu.. :) Prelijepa vijest!!!
Kjosevski bi trebao dobiti sansu u kupu da brani :)
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 30 jul 2014, 13:52

super vijest :clap:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 30 jul 2014, 14:04

Odlicna vijest... Gojaka jos nisam prebolio, mogao nam je biti zlatna koka :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 30 jul 2014, 14:08

Puca iz svih pozicija, ne trpa se puno sa loptom (iako voli i napraviti dribling kao u raji :D :D :D ) , i ovaj pregled igre koji je super, sve govori da se radi o vanserijskom talentu. Istina, ovo jesu juniori, ali on medju njima izgleda dominantno, i svakako puno odskace. Sretno mu bilo.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 30 jul 2014, 14:25

na ovom klipu stvarno ima momenata da se čovjek zijani. i to koliko hoćeš.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 30 jul 2014, 14:54

Molim vas nemojte priču o tome da je Amir bolji od Gojaka.. Mislim, znm da ste ogorčeni što Amer nije potpisao al ne morate srozavati sad njegove kvalitete, ipak je on najbolji u Mulalićevoj generaciji kadeta pa Ćutahija pa tek onda Hadžiahmetović..

Dobili smo dosta njegovim potpisom, ali bolji od Gojaka nije :)
Ja te volim, volim Željo..

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 30 jul 2014, 14:57

gio10 je napisao/la:Molim vas nemojte priču o tome da je Amir bolji od Gojaka.. Mislim, znm da ste ogorčeni što Amer nije potpisao al ne morate srozavati sad njegove kvalitete, ipak je on najbolji u Mulalićevoj generaciji kadeta pa Ćutahija pa tek onda Hadžiahmetović..

Ne znam cemu uopste i poredjenje kao i ovaj tvoj post, za klub je bolji u svakom slucaju.
A da li je neki od njih kao igrac "bolji" to ce vrijeme pokazati ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 30 jul 2014, 15:01

to niko ne zna, možda ni od jednog ne bude ništa. ne bili ni prvi ni zadnji mega talenti u nas da propadnu.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 30 jul 2014, 15:15

Zbog Amira mi je pravo drago. Gojaka sam donekle prebolio, ali ovog malog definitivno nebi nikad. NE znam koji će biti bolji nego ne volim kad ne učimo na greškama ako je Gojak uopšte bio greška. Svaka čast Amire. Nadam se da ćeš u najmaju ruku biti u Realu za pet-šest godina:) Sa druge strane drago mi je i da Amar postao malo manje isključiv. To je ono što mu je falilo da po meni bude odličan za ovu poziciju menadžera. Mora se nekim igračima malo popusiti. Drugi igrači su svjesni toga kad je neko kvalitet. ISto mi je drago da je Zolu pustio kad je došla možda ne prava ali donekle zadovoljavajuća ponuda sigruno. Definitivno je ovdje malo i Amar popustio inače mali vjerovatno nebi potpisao. ODlična vijest. Prava stvar i za maloga i nadam se da će dobijati sve više šanse.
Ovo je primjer kako i menadžeri dolaze tobe štoo bi se reklo (mada ne znam ima li ga mali uopšte), ali govorim generalno jer evo skoro svi mladi su potpisali. I onaj Grebenar vidim igrao protiv Igmana što znači da je i on još tu. On i onaj desni bek su jedini kao trebali otići iz Želje od ovih juniorskih prvaka.
Međutim još uvijek ima dosta tih dno dan menadžera. Evo meni je npr jedino žao što nismo doveli onog Miću iz Zvijezde, a volio bi kad bi doveli onog Zeca. Obojica još nisu nigdje a sve ekipe u Evropi su prošle pripreme a Željo bi im bio odlična odskočna daska i skoro sigurno bi bili u ekipi. Njih nigdje. Pa recimo onaj menadžer od onog Mešanovića. Željo ga tražio prije tri godine minimum. Umjesto da je tad došao on igrao u Čeliku koji je tad bio isti nivo kao SLoboda u kojoj je igrao kad je bio mlađi (ništa protiv Čelika ali to je realnost zadnjih par godina). I to zbog sitnica sigurno, a sada bi možda iz Želje otišao negdje dalje ili iz Sarajeva svejedno. Opet sad umjesto u Hajduk on u Osijek ode itd itd. Milion je takvih primjera u BiH. Pa evo ponovit ću i onaj mi Selim nije jasan. Valjao bi nam u Evropi a on tek sad otišao u Čelik a Amar bi ga garant pustio džaba da je trenirao sa Željom.
Još jednom Amire sretno lave:)

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 30 jul 2014, 15:19

Nadati se da ce on, njegovi roditelji prije svega, i Uprava naseg Kluba naci najbolji nacin da se on razvije u dobrog igraca. ON, jer je na njemu da sto vise trenira, sto vise prati fudbal, i slusa trenere u klubu, njegovi roditelji da znaju da on jos nije Zinedin Zidan, da ne traze neke stvari koje Klub ne moze ispuniti, i da u svakom slucaju ne pomisle da je on (iako veliki talenat) vec predodredjen da sutra bude u startnoj postavi, jer treba vremena i strpljenja ( sto nazalost sa Gojakovim ocem nije bio slucaj ), i na kraju, da ga Klub u svakom trenutku zastiti od raznih "menagera", mesetara, i kojekakvih fudbalskih radnika... Ovo je veliki talenat, a to je mogao primijetiti svako ko je pogledao ovaj klip, i zbog toga se sa pravom mozemo nadati, da ce ga uz Boziju pomoc moci kanalisati na pravi nacin. Igra lijepo, u svim pravcima, sutira van 16 metara, ne boji se duela, i nije nimalo lukav na terenu. Ima ovdje i asistencija koliko hoces, meni je ovaj klip popravio dan. SUPER JE OVAJ MOMAK.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 30 jul 2014, 15:19

čovjek pobjegao od loše finansijske situacije u čelik :mrgreen:

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 30 jul 2014, 15:20

gio10 je napisao/la:Molim vas nemojte priču o tome da je Amir bolji od Gojaka.. Mislim, znm da ste ogorčeni što Amer nije potpisao al ne morate srozavati sad njegove kvalitete, ipak je on najbolji u Mulalićevoj generaciji kadeta pa Ćutahija pa tek onda Hadžiahmetović..

Mislim da se, u suštini, nijedan od njih trojice ne mogu međusobno porediti, iz prostog razloga što igraju na različitim pozicijama u ekipi. Ali, stoji činjenica da su svi nabrojani veliki potencijali. E, sad, u kojem će se pravcu kretati njihove karijere, to niko ne zna. Ja lično, od ovih naših juniora, očekujem najprije da bi svoju šansu mogli dobiti i iskoristiti je: Kjosevski, Memija, Meka i Amir.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa i 31 gost.