FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yebote pravi deadline
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ima vatrogasac, haj da kazem igralismo okomito, stojcev je fakin. Dzenan y.zagorski je napisao/la:E i ti vala pretjeruješ više sa tim unaprijed tjeranjem,zbog jednog (koji se još nije desio,a akobogda i neće) poraza!Majkl je napisao/la:Po meni Jesic ako ne pobjedi u Mostaru treba pakovati kofere.
I šta onda svega ti!?
Otjerati trenera i opet sve ispočetka!?
Mani gluposti ba!
Jesu istjerat ako nebude osvoio jedan trofej uz 921 skor u prvenstvu. Sve ispod tiga je ne uspjeh
Ma nama ni odbrana nije pouzdana,barem tako mi je djelovalo u Turskoj.Protiv Maribora je ispadala kao od sale.U tri tekme 9 komada je puno.
Svaka ekipa koja napravi pritisak na nasu zadnju liniju, ima cemo grdni problema.
Svaka ekipa koja napravi pritisak na nasu zadnju liniju, ima cemo grdni problema.
- VanCipelic
- Kontakt:
i Medo Kamara hahahaMortemHz je napisao/la:Drincic je jos slobodan, cisto da se znaZukanovic je napisao/la:Ne izgleda dobro za Zahirovica.ali ima jedna druga opcija.Selimovic zove Tana treba para za igraca.![]()
Radovac ide ljetos za "dobre" pare. znam jedan njemacki klub hoce ga i dalje.

De vam je budet
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ne tvrdim da si neznalica ali ti kazem da ni ti ni ja nemamo info zasto se Jesic necka. Mozda pokusava da Adnanu obori cijenu. Mozda ne, ali mi to ne znamo, tako da je previse rano za nerviranje. U pravu si da nam je ovo najgora pozicija u timu i nema niko ni priblizno dobar Adnanu. Krajisnik za 6-12 mjeseci moze biti pravi kapitalac.VanCipelic je napisao/la:Pogledaj moje postove pa prosudi da li sam balavac i neka neznalica. Kako me nece nervirati nesto ovako, svi mi trubimo da nam treba centralni/zadnji vezni i evo sad navodno Zahirovic nam se nudi a Jesic se necka. Sam je rekao pred pocetak priprema da je sad tesko dovesti dobrog igraca, potpisuje Kramar nakon jednog trening, zauzima mjesto stranca a nije kvalitet ni blizu za prvih 11. Na pozicju koja nam je najosjetljivija dovodi Krajisnika, za kojeg imam veoma dobar predosjecaj ali jos uvijek on nije odigrao utakmice u seniorskom takmicenju. Necka se oko igraca koji ima 20 nastupa za repku i standardan je bio u Izralu prethodnu sezonu. A da ne vazim za formaciju, mac s dvije ostrice, naivnost i td...
Takodje velika je razlika izmedju nuditi se i biti spreman potpisati besplatno. Adnan se kulturno nudi ali ne bih rekao da je jeftin - jer nema razloga da bude jeftin. On nema rupa u rezimeu tako da ce obje strane morati biti spremne na kompromis.
- crozzer
- Kontakt:
Iz Eibara momakajoker90 je napisao/la:Hajde Rafa Nadal, sarni to majka mu stara..
Nemoj tako, Jesa upravo ganja da dovede SaidaMajkl je napisao/la:Po meni Jesic ako ne pobjedi u Mostaru treba pakovati kofere.
Kako bi bombarder leg'oMortemHz je napisao/la:Drincic je jos slobodan, cisto da se znaZukanovic je napisao/la:Ne izgleda dobro za Zahirovica.ali ima jedna druga opcija.Selimovic zove Tana treba para za igraca.![]()
Radovac ide ljetos za "dobre" pare. znam jedan njemacki klub hoce ga i dalje.

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Ovdje se pojedinci ponasaju kao djeca. Ponavljam kako trenutno stvari stoje nista od Zahirovica, ali ne znaci da je transfer propao! I da Jesic kaze da, opet Amidza na kraju krajeva treba to sve da odobri, znaci nije sve do Jesica tako je bilo i za Harbu! Licno jedva cekam da vidim Zahirovica u bordo dresu, ali prema informacijama koje imam tesko, ali samo znam da se i dalje pregovora.
Nikog ja ne branim, Herba a pogotov Zahirovic su skupi igraci za nase uslove. Mi smo sa mnogo vecim imenima (Jesicevim igracima) bili u pregovorima ali su nazalost na kraju propali. Covjek planira ostati na klupi zato i ne zeli gomilanje skupocjenih igraca kad mu se na ljeto ponovo otvara mnogo veci i bolji transfer rok.
Nikog ja ne branim, Herba a pogotov Zahirovic su skupi igraci za nase uslove. Mi smo sa mnogo vecim imenima (Jesicevim igracima) bili u pregovorima ali su nazalost na kraju propali. Covjek planira ostati na klupi zato i ne zeli gomilanje skupocjenih igraca kad mu se na ljeto ponovo otvara mnogo veci i bolji transfer rok.
Zadnja izmjena: Stanley, dana/u 19 feb 2016, 16:44, ukupno mijenjano 1 put.
FK Borac Banja Luka zvanično podržava terorizam.
Majkl kontrira svima iziritiran zato sto se vecina ovdje bila okrenula protiv dzenana(ako ga nisam zamjenio s nekim on je dzenu branio) pa sad kao nema strpljenja za jesica.
I ja sam branio dzenan, ne ovdje jer tada nisam bio reg. nego u raji na utakmicama i tako, nekako sam uvijek naklonjen trenerima i meni je tih ljudi nekao žao j.ebiga
I ja sam branio dzenan, ne ovdje jer tada nisam bio reg. nego u raji na utakmicama i tako, nekako sam uvijek naklonjen trenerima i meni je tih ljudi nekao žao j.ebiga
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
pa sad mozda je ta blamaza bila i izrezirana, nemalo poslije su tri igraca nogirana, mahala spominje kojekakve sastanke igraca i slicno, tako da polahko sa osudom, i Mehu smo osudjivali a sad dobro vidimo da nismo znali sta se tacno desava
[/quote]
Naveo sam jedan primjer koji se ne oprasta,treneri zive od rezultata a njegovi rezultati su za smrtnu kaznu u najmnju ruku do sad!

Naveo sam jedan primjer koji se ne oprasta,treneri zive od rezultata a njegovi rezultati su za smrtnu kaznu u najmnju ruku do sad!
- VanCipelic
- Kontakt:
Ja se iskreno nadam da ce nas Zahirovic pojacati, idealan za ono sto mi trebamo i ako mogu da ga plate, ne treba se nista cekati.kengur je napisao/la:Ne tvrdim da si neznalica ali ti kazem da ni ti ni ja nemamo info zasto se Jesic necka. Mozda pokusava da Adnanu obori cijenu. Mozda ne, ali mi to ne znamo, tako da je previse rano za nerviranje. U pravu si da nam je ovo najgora pozicija u timu i nema niko ni priblizno dobar Adnanu. Krajisnik za 6-12 mjeseci moze biti pravi kapitalac.VanCipelic je napisao/la:Pogledaj moje postove pa prosudi da li sam balavac i neka neznalica. Kako me nece nervirati nesto ovako, svi mi trubimo da nam treba centralni/zadnji vezni i evo sad navodno Zahirovic nam se nudi a Jesic se necka. Sam je rekao pred pocetak priprema da je sad tesko dovesti dobrog igraca, potpisuje Kramar nakon jednog trening, zauzima mjesto stranca a nije kvalitet ni blizu za prvih 11. Na pozicju koja nam je najosjetljivija dovodi Krajisnika, za kojeg imam veoma dobar predosjecaj ali jos uvijek on nije odigrao utakmice u seniorskom takmicenju. Necka se oko igraca koji ima 20 nastupa za repku i standardan je bio u Izralu prethodnu sezonu. A da ne vazim za formaciju, mac s dvije ostrice, naivnost i td...
Takodje velika je razlika izmedju nuditi se i biti spreman potpisati besplatno. Adnan se kulturno nudi ali ne bih rekao da je jeftin - jer nema razloga da bude jeftin. On nema rupa u rezimeu tako da ce obje strane morati biti spremne na kompromis.
Isto takvo misljenje i ja imam za Krajisnika, ima nesto u tom mladicu, mekan je na lopti, nudi se, dobro se krece pa vidjet cemo kako ce napredovati.
3 km ulaznica u Travniku.
Rustem izbriso ono obi iz imena na ig
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
cita forumBesic je napisao/la:Rustem izbriso ono obi iz imena na ig

Pyro is not a crime !
- Evolution87
- Kontakt:
A lazes

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.