Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

jasmin10
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la jasmin10 » 01 apr 2026, 10:08

gaston je napisao/la:
01 apr 2026, 08:53
jasmin10 je napisao/la:
01 apr 2026, 08:12
Na svjetsko da idu samo momci koji su i izborili svjetsko. I Bazdar i Mujakic i ostali. Jedino ako je neki igrac pokrenuo proceduru prije svega ovoga ili neko ko može donijeti instant kvalitet kao sto je npr bio Besic pred svjetsko.
A ove piyde tipa Pejčinović neka sačekaju. Ionako će morati cekati jer Njemačke repke vidjeti neće. Nama pojačanje u napadu na svjetskom i ne treba. Jedino neki kvalitetan veznjak ali ni njega ni na vidiku trenutno.
Pa sta bi s Janelta
S njim do polufinala. :bih:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 01 apr 2026, 10:16

jasmin10 je napisao/la:
Na svjetsko da idu samo momci koji su i izborili svjetsko. I Bazdar i Mujakic i ostali. Jedino ako je neki igrac pokrenuo proceduru prije svega ovoga ili neko ko može donijeti instant kvalitet kao sto je npr bio Besic pred svjetsko.
A ove piyde tipa Pejčinović neka sačekaju. Ionako će morati cekati jer Njemačke repke vidjeti neće. Nama pojačanje u napadu na svjetskom i ne treba. Jedino neki kvalitetan veznjak ali ni njega ni na vidiku trenutno.
Prvi put da prizeljkujemo Mujakica na spisku :urnebes:
Nikog ne zvati osim ovih sto su upisali makar jedan nastup u kvalifikacijama. Izuzetak jedino Janelt, al nema od njega nista vjerovatno. Ove pizde sto se premisljaju staviti na hold do jeseni i LN :bih:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 01 apr 2026, 10:22

DamirT je napisao/la:
01 apr 2026, 10:16
jasmin10 je napisao/la:
Prvi put da prizeljkujemo Mujakica na spisku :urnebes:
Nikog ne zvati osim ovih sto su upisali makar jedan nastup u kvalifikacijama. Izuzetak jedino Janelt, al nema od njega nista vjerovatno. Ove pizde sto se premisljaju staviti na hold do jeseni i LN :bih:
Kritikovao sam ga i dalje mislim da je bezveze igrac. Ali ako ću birati izmedju Nihada i nekoga tipa Pejčinović, neka nama našeg Nihada.

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 01 apr 2026, 10:36

Madal je napisao/la:
01 apr 2026, 09:45
h1a2s3o4 je napisao/la:
01 apr 2026, 09:37

Ako ti je tolko stalo doci cu ja u Tuzlu da ti srce bude na mjestu. :bih:
Ma dodji brate gdje hoces ali je prebolesno da u situaciji Anel vs reprezentacija gdje je svaki selektor imao problema s njim ti stajes na stranu Anela do te mjere da mu avatar stavljas. S druge strane selektor zeli iskljucivo najbolje za reprezentaciju i sklopio je tim kojem se Europa divi na borbenosti i pozrtvovanosti.
Ukratko, bolestan si drug i lijeci se.
Ja sam mislio da dodjem da ti ispunim zelju, ne u bilo kojem drugom smislu. :D

Ja sam imao tada svoje misljenje oko te situacije i bio sam i dalje jesam spreman da ga branim. Imao sam dovoljno dobre razloge. Kada se ta odluka ispostavila pravilnom ja sam cestitao i rekao da nisam imao pravo.
Ne vidim u cemu je problem imati drugacije misljenje.

Nisam ja kriv sto su neke roditelji mrko gledali kad hoce uzeti slatkis sa stola pa traume imaju. Ja svoja misljenja slobodno izrazavam bez obzira sta ce reci neki papak i da li ce se uvrijediti. To sto si ti uvrijdjen ne znaci da si upravu. :kafa:
Barba halali sto smo sumnjali.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 01 apr 2026, 10:42

Epidaurus je napisao/la:
01 apr 2026, 10:38
**** vas Anel u usta
I on njih :bih:
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 01 apr 2026, 11:08

Jbt priča se još uvijek o Ahmethodžiću, lik je do skora najbolji stoper reprezentacije, ali je kao karakter nula bodova.....
Sada imaš Muharemovića koji je ako ne na istom nivou, možda i bolji igrač, Malić je novi potencijal koji se pokazao u reprezentaciji, ako ode u Italiju i bude standardan imamo zadnju liniju za narednih 10 godina, tu su Katić i Hadžikadunić, Čelik što je velika širina za stopere. Definitivno treba jedan odličan vezni (Janelt bi nam legao kao budali šamar), također lijevi bek kvalitete Dedića i napdač koji garantuje barem gol po drugoj utakmici jer Džeko se dugo neće ponoviti i neće još dugo igrati. To je za prvih 11, za klupe već imamo dovoljnu širinu....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 01 apr 2026, 11:13

Nema potrebe da se trpaju neki novi u avion, eventualno Karica, Juku il Malica uzeti u razmatranje. Imamo brkicu i Barisica koji su tu. Neko ce otpasti no dobro. Znaju sta rade :bih:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 01 apr 2026, 11:15

Hvala Anelu što je pomogao Barbarezu da napravi kult reprezentacije, tako se to inače radi, on je poslužio da se poslože mnoge stvari, nije to prvi primjer u svijetu sporta, imao je i Dalić slično sa HR repkom.

Anel je zatvorena priča, ima nešto više i od fudbalski kvaliteta.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 apr 2026, 11:40

Guranje Mujakica i takav mentalitet je razlog zasto mi slabo ili nikako ostvarujemo dobre rezultate u sportu. Kvalitet prije svega, a Mujakic nema kvalitet da igra za reprezentaciju. Guranje takvog igraca je nepravda prema Karicu recimo.
Celik!3,2,2.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 01 apr 2026, 12:01

AllGunsBlazing je napisao/la:
01 apr 2026, 11:40
Guranje Mujakica i takav mentalitet je razlog zasto mi slabo ili nikako ostvarujemo dobre rezultate u sportu. Kvalitet prije svega, a Mujakic nema kvalitet da igra za reprezentaciju. Guranje takvog igraca je nepravda prema Karicu recimo.
Opet prica o nekom guranju, kako vas nije sramota vise jbt :rol:
naprijed rejal

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 01 apr 2026, 12:26

Ovi igraci koji su bili dio kvalifikacion ciklusa trebaju da idu. Prije svega zbog atmosfere i svega. Kao sto neko napisao Malic i Karic bit trebali biti medju putnicima. Jusf isto potencijalno. Ako otpadne neko zbog povrede nedaj Boze onda pokusati pridobiti nekog od ovih novajlija.
Iskreno znam da je fama velima oko Pejcinovica ali ne znam, njegov stav mi ide na q. Radije bih dao sansu nekom super mladom napadcu kao sto je Dekart ili Jakupovic.
Mhamic i Busuladzic mozda prije svih da budu razmatratni. Ponajvise sto imaju seniorskog iskustva.

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 01 apr 2026, 12:51

Niko na svijetu ne bi zvao nove igrače za SP tek tako, osim ako ne iskoči neko ko donosi nestvaran napredak. A kako je SP za 2 mjeseca, nema toga.
U biti, povrede će mu eventualno malo promijeniti neke stvari, ali mislim da je već sve poznato.

Pored 3 golmana koja su tu sve vrijeme, tu će biti ovih 20 igrača koji su bili u rosteru za ove dvije utakmice.
I treba onda još 6 dodatnih. Dennis Hadžikadunić, Haris Hajradinović, Dario Šarić, Arjan Malić, Adrian Leon Barišić, Emir Karić, Jovo Lukić, Luka Kulenović, Jusuf Gazibegović, Denis Huseinbašić - otprilike ovim redom, pa ko bude otpadao. Ja ne bih tako, ali to će vam manje-više biti Sergejeva logika. Eventualno da neko razvali do kraja sezone.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 apr 2026, 13:27

Sveti je napisao/la:
01 apr 2026, 12:01
Ko je to mi? Ocigledno se gura. Da li lezi Barbarezu kao karakter pa ga zbog toga gura ili ima pozadinu pa se gura, ne znam. Znam da kvalitetom ne pripada ovoj skupini igraca.

Kako drugacije opisati igraca koji sjedi na klupi u Partizanu, a igra za reprezentaciju?

Zasto se "vi" ponasate kao da smo Sjeverna Koreja? Stvari koje su dobre treba pohvaliti, a to jeste sto smo ostvarili plasman na SP. Igranje mladjih igraca isto, stanje odbrane isto. Vodjenje utakmice tu i tamo.

Stvari koje nisu za pohvalu treba tako i spomenuti. Niti su vece od ovih gore, niti su eliminatorne, ALI mogu donijeti kvalitet. Nema sta Mujakic raditi na spisku pored boljih igraca.

Ili cemo se ponasati kao u kosarci kada povedemo 10 igraca, a igra 6 i onaj sedmi kao malo ulazi. Trojica su tu eto da vidi guzica puta. Kao sto rekoh, nacin razmisljanja koji nas je doveo do toga da mi kao drzava nemamo ni jedne medalje na Olimpijadama i da su nam rezultati u sportu generalno losi.
Celik!3,2,2.

Roki50
Kontakt:

Post Postao/la Roki50 » 01 apr 2026, 14:03

01 apr 2026, 13:27
Sveti je napisao/la:
Ko je to mi? Ocigledno se gura. Da li lezi Barbarezu kao karakter pa ga zbog toga gura ili ima pozadinu pa se gura, ne znam. Znam da kvalitetom ne pripada ovoj skupini igraca.

Kako drugacije opisati igraca koji sjedi na klupi u Partizanu, a igra za reprezentaciju?

Zasto se "vi" ponasate kao da smo Sjeverna Koreja? Stvari koje su dobre treba pohvaliti, a to jeste sto smo ostvarili plasman na SP. Igranje mladjih igraca isto, stanje odbrane isto. Vodjenje utakmice tu i tamo.

Stvari koje nisu za pohvalu treba tako i spomenuti. Niti su vece od ovih gore, niti su eliminatorne, ALI mogu donijeti kvalitet. Nema sta Mujakic raditi na spisku pored boljih igraca.

Ili cemo se ponasati kao u kosarci kada povedemo 10 igraca, a igra 6 i onaj sedmi kao malo ulazi. Trojica su tu eto da vidi guzica puta. Kao sto rekoh, nacin razmisljanja koji nas je doveo do toga da mi kao drzava nemamo ni jedne medalje na Olimpijadama i da su nam rezultati u sportu generalno losi.
Pusi **** Sergeju,sram te bilo,nakon plasmana na svjetsko ti kao nesto kritikujes,mrs u rupu odakle si i dosao

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 apr 2026, 14:11

Roki50 je napisao/la:
01 apr 2026, 14:03
01 apr 2026, 13:27
Sveti je napisao/la:

Pusi **** Sergeju,sram te bilo,nakon plasmana na svjetsko ti kao nesto kritikujes,mrs u rupu odakle si i dosao
Ko ti trese kavez majmune? :urnebes:

Ne moze biti vece **** od balije nikako.
Celik!3,2,2.

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 01 apr 2026, 14:13

Kako bolan sjedi na klupi u Partizanu, o čemu bolan pričaš?

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 01 apr 2026, 14:14

meecko je napisao/la:
01 apr 2026, 11:08
Sada imaš Muharemovića koji je ako ne na istom nivou, možda i bolji igrač
Nije možda već 100% bolji
I found freedom. Losing all hope was freedom.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 01 apr 2026, 14:37

Arvid je napisao/la:
01 apr 2026, 14:14
meecko je napisao/la:
01 apr 2026, 11:08
Sada imaš Muharemovića koji je ako ne na istom nivou, možda i bolji igrač
Nije možda već 100% bolji
Plus Tare ce igrat, ako ga zdravlje posluzi, u top klubovima. Anel tesko da ce vidjeti ligu petice vise.
Plus imamo Katica, Celika, Barisica, Denniza i ove mladje poput Kospe i Ibrisimovica. I koliko vidim jos djece dolazi

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 01 apr 2026, 15:43

Ziljkic vodio navijanje u Novom Pazaru. :urnebes:
slika
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”