FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- legenda reala
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Ovaj Macabi se mora proći ,kao što sam i rekao mi mislimo da su oni jaki ,a vidjeli smo da je Borac bolja ekipa 100%,nema Macabi ni jednog dobrog igrača ,da nije bilo propusta u odbrani ne bi oni dali gola do zore 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
balkanharishp je napisao/la:Usrana nasa boljka.Utakmica se igra sve dok sudija ne odsvira kraj.Ali hajde de.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- crvenocrni
- Kontakt:
Borac me je pozitivno iznenadio nakon klimavog starta u prvih 5-6 minuta ocekivao sam da ce proc slicno kao Zeljo prosle godine. Iskreno to sam ocekivao i prije utakmice ali su me decki demantirali kvalitetnom odbranom. Ovo na kraju je pravi peh a i sudija je vec poceo navlacit za **** a tako ce bit i u 2.pol. jer znamo svi kakav je **** lobi. Bez obzira ne treba sad gubit glavu, pokusat se odbranit koliko je moguce a mozda i sijevne jos koja kontra. Bio bih zadovoljan sa porazom 2-1 a vec 3-1 je tesko nadoknadljivo. Uglavnom ne bi trebalo bi nista od potopa po prikazanom u prvom dijelu.
Sretno Borac!
Sretno Borac!
-
Frantisek Planicka
- Kontakt:
Klasika za klubove sa ovih prostora...
Nadam se da ce se igraci psihicki oporaviti od soka,u suprutnom sledi raspad sistema...
Nadam se da ce se igraci psihicki oporaviti od soka,u suprutnom sledi raspad sistema...
Kako bi vam samo Maletic valjao ovdje,u ovakvom sistemu i razvoju igre,sa xx slobodnog prostora prema naprijed strasno kolko bi znacio,ali i ovako odlicno stojite,mislim da su i sami sebe iznenadili,Krunic po meni najbolji,i fantasticna asistencija mladog Grahovca,odlican roling na lopti 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- legenda reala
- Kontakt:
rusina_jr je napisao/la:Nek smo mi sa ovih prostora dobrilegenda reala je napisao/la:Ma nije Macabi toliko jak košto se misli![]()
Mogo bi Borac večeras iznenaditi vrlo lahko ,malo klima pravi probleme ,ali nije taj Macabi bog zna šta, ali eto optimiste zive duze , kazu .
Vidiš da Macabi nije jak košto smo mislili
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
svaka čast,glupo primljen gol,jbg nema veze samo udrite židove 
Nego neko je spomeno gore u prijasnim postovima
da ne bude Hapoel
samo da napomenem tog
željo je tad izgubio od hapoela,hapoela koji je lyonu zabio go,mozda i vise neznam,al znam da je onaj zahavi škaricama llorisu spuco u sred lyona
a borac ispade od ložane ako se ne varam ? jel tako
ove godine nema hapoela,željo jači,ove godine nema ložane a i borac jači
tako da
ne poredite proslu i ovu sezonu
i kol'ko sam primjetio sudija je na stranu židova :S kolko faulova nije sviro za borac :O a za njih sve zivo svira :S
btw ne volim ono k'rcenje
igrajte do zvizduka **** ga zvizduk
kako se opustiše onakO :O
Nego neko je spomeno gore u prijasnim postovima
i kol'ko sam primjetio sudija je na stranu židova :S kolko faulova nije sviro za borac :O a za njih sve zivo svira :S
btw ne volim ono k'rcenje
-
Zgembo Adislić
- Kontakt:
ja **** poganih jos se za žabarima rastalili XD... mikić stakic beton
... može borac sacuvat 1-1 samo pametno, smireno, bojim se umora, velika je vrućina, podobro su nakvasili teren da bi se moglo igrat, samo sabrano ko sto su igrali od 20 - 40 minute
aj Borac 
je li ravno ovo? je li ravno?
- crvenocrni
- Kontakt:
Tako je.samosarajvo je napisao/la:opetsamosarajvo je napisao/la:vidim neko kod nas na infu pitao a i mene interesuje
sta ako borac prodje macabija a ispadne onda ? jel idu u 4 pretkolo EL ?
inace - borac predobar
NA BHT velezovac
Borac ako prodje **** ima jos 4 garantovane tekme u Evropi...
Ne igrate loše.
SAmo nastaviti ovako disciplinovano i vec kada se prave fauli sto dalje od gola , jer ovaj zbar poceo za **** da navija sve gore od goreg .
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Moze borac opet gol zabit , samo da ne primi ni jedan vise do kraja !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
ako prodje i ispadne, onda je ja mislim samo ispo, a ako prodje i slijedece kolo onda sigurno ide u grupe ELsamosarajvo je napisao/la:opetsamosarajvo je napisao/la:vidim neko kod nas na infu pitao a i mene interesuje
inace - borac predobar
NA BHT velezovac
FKŽ !
Pa nek neko kaže da mi sa Balkana nismo svi isti???
Jašta smo - uvijek ista stvar se dešava godinama od Trigalava do Djevdjelije...i uvijek ista priča bilo kome!!!
Jašta smo - uvijek ista stvar se dešava godinama od Trigalava do Djevdjelije...i uvijek ista priča bilo kome!!!
Kao sto sam misliolegenda reala je napisao/la:rusina_jr je napisao/la:Nek smo mi sa ovih prostora dobrilegenda reala je napisao/la:Ma nije Macabi toliko jak košto se misli![]()
Mogo bi Borac večeras iznenaditi vrlo lahko ,malo klima pravi probleme ,ali nije taj Macabi bog zna šta, ali eto optimiste zive duze , kazu .
Vidiš da Macabi nije jak košto smo mislili
Željezničar za život cijeli !
ako prodje ove magarce pa ispane ide u playoff lige evropeTeaM87 je napisao/la:ako prodje i ispadne, onda je ja mislim samo ispo, a ako prodje i slijedece kolo onda sigurno ide u grupe ELsamosarajvo je napisao/la:opetsamosarajvo je napisao/la:vidim neko kod nas na infu pitao a i mene interesuje
inace - borac predobar
NA BHT velezovac
sta radi ono medunjanin ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Hajd mozete vi to aBogda sacuvati. Iskrene zelje za uspjeh Borca i nase Banja Luke..... pozz iz Zenice
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- legenda reala
- Kontakt:
Ma jednostavno ovaj Macabi je dosta slabiji od prošlogodišnjeg Hapoela ,a Borac je naučio iz Željovih propusta i trener je postavio sjajno igru ,i uvjeren sam da će proći ovaj dvomeč .rusina_jr je napisao/la:
Kao sto sam mislio. Vidim drug i ja sam godinama optimista ali su me nase lose predstave ako nista naucile oprezu. Odusevljen sam odlicnom predstavom Banjalucana u prvom pouvremenu cak mi ni primljeni gol nije pokvario utisak , itekako se vidi da se protiv njih moze extra dobro odigrati .
Jedino da se šta nepredviđeno ne desi u drugom poluvremenu
da hoce proradit onaj vaš inat pa da ih udarite kad se najmanje nadaju 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.