FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

bparena
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la bparena » 26 maj 2012, 15:54

blavor je napisao/la:
adoni je napisao/la:Ja samo neznam sta ce Zenica od ovoliko advokata :lol: :lol: :lol:
Vjeruj mi oni su mi najjači, svi koji su gledali Čelik-Slavija zviždali, ofirno prodana tekma, znači direktno su oni izbacili Slobodu, a sad valjda kontaju ovi su kivni na Velež i Želju hajmo se mi sad ušlepat nekako da ne skontaju da smo ih ustvari mi prvi prodali, jer da tu utakmicu Čelik nije prodao Slavija bi davno prodala i ne bi se mogla izvadit te bi odustala uopšte od pokušaja da opstane......kakvi kraljevi, meni suze idu od ovih par Zeničana kad čitam, cijeli stadion vidio da su prodali tekmu, i sad šatro kao oni pošteni, al doduše ovi što pišu nisu nikad tekme vidjeli, ovo su internet navijači....

http://www.****.ba/v2/tekst.php?ID=34594" onclick="window.open(this.href);return false;

Navijači Čelika po okončanju susreta izvrijeđali su igrače i trenere svoje ekipe zbog njihovog poraza koji je malo ko očekivao u fudbalskoj javnosti ove zemlje.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/japaur-n ... ratu/77247" onclick="window.open(this.href);return false;

Japaura stavili samo tu tekmu koju su prodali, i onda ga šutnuli, a Beganović prije tekme dao otkaz kad je skonto da je prodana......

Baš su istinski majstori ovi, znači najveći krivac što je Slavija opstala ovdje danima šatro suosjeća s Slobodom, i kao herojski ih brani, hahahaha, ovo može samo kod nas fakat :)
Poslije opravdanog dugogodisnjeg ogorcenja FK Sarajeva, Borca kojeg ste sutnuli u 1LRS pustajuci pobjedu Zepcu na Grbavici, sad Tuzla, dogodine Celik. Sve svojim hinjalucima okrecete protiv sebe. Imat ce te razloga i za kajanje...

OVO SEBI NA ZID ISPISI DA ZNAS ZASTO LJUDI NE VOLE TAKVE "FER" EKIPE... I JA S OVIM S VAMA PLAVIM ZAVRSIO A VI NASTAVITE DA PLJUJETE ....

p.s. izvinjavam se Tuzlacima i zelim da se iscupaju iz ove teske teske situacije...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 26 maj 2012, 15:56

Jedino sto se uzdam u komitet, oni ce to rjesiti na najbolji moguci nacin! :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 26 maj 2012, 15:59

bparena je napisao/la:
blavor je napisao/la:
adoni je napisao/la:Ja samo neznam sta ce Zenica od ovoliko advokata :lol: :lol: :lol:
Vjeruj mi oni su mi najjači, svi koji su gledali Čelik-Slavija zviždali, ofirno prodana tekma, znači direktno su oni izbacili Slobodu, a sad valjda kontaju ovi su kivni na Velež i Želju hajmo se mi sad ušlepat nekako da ne skontaju da smo ih ustvari mi prvi prodali, jer da tu utakmicu Čelik nije prodao Slavija bi davno prodala i ne bi se mogla izvadit te bi odustala uopšte od pokušaja da opstane......kakvi kraljevi, meni suze idu od ovih par Zeničana kad čitam, cijeli stadion vidio da su prodali tekmu, i sad šatro kao oni pošteni, al doduše ovi što pišu nisu nikad tekme vidjeli, ovo su internet navijači....

http://www.****.ba/v2/tekst.php?ID=34594" onclick="window.open(this.href);return false;

Navijači Čelika po okončanju susreta izvrijeđali su igrače i trenere svoje ekipe zbog njihovog poraza koji je malo ko očekivao u fudbalskoj javnosti ove zemlje.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/japaur-n ... ratu/77247" onclick="window.open(this.href);return false;

Japaura stavili samo tu tekmu koju su prodali, i onda ga šutnuli, a Beganović prije tekme dao otkaz kad je skonto da je prodana......

Baš su istinski majstori ovi, znači najveći krivac što je Slavija opstala ovdje danima šatro suosjeća s Slobodom, i kao herojski ih brani, hahahaha, ovo može samo kod nas fakat :)
Poslije opravdanog dugogodisnjeg ogorcenja FK Sarajeva, Borca kojeg ste sutnuli u 1LRS pustajuci pobjedu Zepcu na Grbavici, sad Tuzla, dogodine Celik. Sve svojim hinjalucima okrecete protiv sebe. Imat ce te razloga i za kajanje...
Dragi dječko, pošto očigledno ne ideš na utakmice, predlažem ti da pokucaš na vrata svojih komšija i upitaš da li je neko gledao uživo "Čelik-Slavija" i pitaj ih da li je ta utakmica prodana, i sve će ti se samo kazati......mene nije briga, ok uzele se pare, prodala tekma, vjerovatno bi i oni to vama uradili, ali ne kontam kakvog smisla ima da ti koji imaš ašičare prodanu tekmu na svom stadionu koja je direktno izbacila slobodu uopšte ovoliko bulazniš, šuti poklopi se ušima, pa ovako samo tjeraš ljude da se vraćaju i nalaze ti dokaze, bolje da si šutio....pa 90 posto tribine Čelikove zna kolko je vas klub prodao tekmi ove sezone a ti se nasao pametovat, pa covjece imas li bar jednog prijatelja koji ide na tekme Celika upitaj ga da ti kaze istinu, gdje ti zivis nije mi jasno, il se bas pravis budala il fakat nikad nisi bio na tekmi Celika....

bosnaaaaa
Kontakt:

Post Postao/la bosnaaaaa » 26 maj 2012, 16:01

Probisvjet je napisao/la:Jedino sto se uzdam u komitet, oni ce to rjesiti na najbolji moguci nacin! :lol:
komitet na celu sa slavnim ivicom osimom je pokazao dosta mutnih radnji cim su sarajevu neregularno dodijelili licencu a za sve je zasluzan posteni ivica osim :lol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 26 maj 2012, 16:02

bosnaaaaa je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Jedino sto se uzdam u komitet, oni ce to rjesiti na najbolji moguci nacin! :lol:
komitet na celu sa slavnim ivicom osimom je pokazao dosta mutnih radnji cim su sarajevu neregularno dodijelili licencu a za sve je zasluzan posteni ivica osim :lol:
Ma ja ba. Ocigledno!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 26 maj 2012, 16:06

Probisvjet je napisao/la: Zasto onda ne izadju u javnost i to saopste? Imaju TK, imaju TVT, imaju Slon, Imaju Federalnu TV, imaju BH TV, imaju OBN, imaju...
Zakazu emisiju i onda pricaju, od Džasmina do Bevvbica!
Ja sam zvao u opstinu i pitako hoce li neko doci i pokupiti pse oko skole i znas sta su odgovorili:"Evo saljemo"
Poslije godinu dana isti psi se setaju i proganjaju djecu pored zgrade same opstine.
Njihovu rijec mozemo macku o rep objesiti.
NEKA SE POJAVE NA MEDIJU KOJI CE VIDJETI NOGO LJUDI I KOMPLETNA JAVNOST!
HOCE AL' MALO MORGEN!
Uostalom nemamo pojma ko je dobio taj odgovor i ko je zvao? :?
AKO TO URADE JA CU IH PODRZATI, MAKAR SAM BIO 100.000 PUTA PROTIV NJIH!

Ne znam prijatelju,trebali bi i ja kažem ali polako bitno je da se naša Sloboda ne gasi,a sve na svoje vrijeme..A sve ćemo znati poslije ponedeljka 8-)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 26 maj 2012, 16:07

Tuzla950 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la: Zasto onda ne izadju u javnost i to saopste? Imaju TK, imaju TVT, imaju Slon, Imaju Federalnu TV, imaju BH TV, imaju OBN, imaju...
Zakazu emisiju i onda pricaju, od Džasmina do Bevvbica!
Ja sam zvao u opstinu i pitako hoce li neko doci i pokupiti pse oko skole i znas sta su odgovorili:"Evo saljemo"
Poslije godinu dana isti psi se setaju i proganjaju djecu pored zgrade same opstine.
Njihovu rijec mozemo macku o rep objesiti.
NEKA SE POJAVE NA MEDIJU KOJI CE VIDJETI NOGO LJUDI I KOMPLETNA JAVNOST!
HOCE AL' MALO MORGEN!
Uostalom nemamo pojma ko je dobio taj odgovor i ko je zvao? :?
AKO TO URADE JA CU IH PODRZATI, MAKAR SAM BIO 100.000 PUTA PROTIV NJIH!

Ne znam prijatelju,trebali bi i ja kažem ali polako bitno je da se naša Sloboda ne gasi,a sve na svoje vrijeme..A sve ćemo znati poslije ponedeljka 8-)
Isto rekose i za KK pa ga ugasise. :mrgreen:

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 26 maj 2012, 16:23

Probisvjet je napisao/la:
Isto rekose i za KK pa ga ugasise. :mrgreen:
Neće,jer da hoće zašto bi pravili stadion i davali tolike pare ;)

Bitno je da je da se ne gasimo,eh sad u ponedjeljak ćemo da vidimo za PL ;)

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 26 maj 2012, 16:26

Prave stadion da bi mogli dovoditi veca takmicenja u Tuzlu i zaradjivati, da bi mogli raditi koncerte i te stvari...ne prave sigurno radi Slobode...tako ja bar mislim, ne bi ni ulagali da ne vide tu zaradu

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 26 maj 2012, 16:27

tm84 je napisao/la:
Crni gavran je napisao/la:Joj licemjera. Sloboda se te godine borila za opstanak a Velez za titulu. Sloboda je po vam trebala da ispadne da bi vi bili prvaci. I Sloboda vama zato kriva :?: :o . Ja ti logike u p.m.
i onda se usudjujes pljuvati po zelji koji je izgubio utakmicu u kojoj nije morao pobjediti a leotar jeste... a gle parelele velezu je tada trebala pobjeda a zelji ne... jos licemjernije od zenicana i tuzlaka da pljuju po zelji... nek su ispali, drago mi je... iskreno... onako pljuvanje jos nisam vidio od pitara kada su "pokradeni" u kupu 2006. protiv nas... a sami izazvali nerede... i nek se vratite ua godinu dana, i tada cu biti jos sretniji nego sada, ali naucite da ste VI krivi za ispadanje a ne neko treci... ;)
Jadni Zeljo, jesam i ja bezobjazan sto pjujem po sampionima i postenjacinama. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja postenjacina i qrca. Kaze Amar Osim novinaru: " Vrijedjas me". Mi cemo do kraja igrati posteno i na pobjedu. Nema logike da onakav Zeljo izgubi od onakvog Leotara. To nema veze sa 1987.godinom, jer Velez je npr. na svom terenu igrao u proljetnom dijelu prvenstva u Mostaru 3:3 sa Sutjeskom iz Niksica koja je te godine ispala iz lige i to je jos gubio sa 3:2 dakle spasavao je bod. Velez je dakle bio u promjenljivoj formi, bez obzira sto se borio za titulu.

Za razliku od Veleza iz 1987.g, Zeljo 2012 je gazio sve pred sobom, rusio sve moguce rekorde i onda izgubi u Trebinju od domaceg Leotara koji nema 5 pobjeda na svom terenu ukupno :mrgreen: . I onda mi kazes nije nikakvo cudo sto su dobili Zelju. Mozes to pricati Nailovoj ma...teri. Neka neka vratice se to i vama ko bumerang i razbice vam se o glavu. Kad li tad li.
Sto se tice pljuvanja, sasvim zasluzeno ste popljuvani :!:
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 26 maj 2012, 16:28

delpiero20 je napisao/la:Prave stadion da bi mogli dovoditi veca takmicenja u Tuzlu i zaradjivati, da bi mogli raditi koncerte i te stvari...ne prave sigurno radi Slobode...tako ja bar mislim, ne bi ni ulagali da ne vide tu zaradu

Ma hajd nek se nesto radi - nek i zarade - valjda ce se misliti i o sportu. :shock:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 26 maj 2012, 16:33

blavor je napisao/la:

E hajd mi reci pametnjakovicu kako je neko bilo ko znao da ce Celik "davanjem bodova Slaviji kako ti kazes" nakon 10 kola gdje je u igri 30 bodova izbaciti Slobodu. Lazes ko pas da je Celik dao bodove Slaviji. :o :o :o :o :o
Ma ne bi to zajedno predvidjeli ni Einstein, ni TEsla ni Thomas Edison zajedno da su zivi :o :o :o :o :o :o

Celik je izgubio od Slavije zato sto je slab i poslije Kozare najlosiji tim u PL u proljetnom dijelu prvenstva.

Ali zato ste vi jako dobro mogli znali da ako izgubite od Leotara mogli da sahranite Slobodu. Niste izgubili titulu, hajd hebo bodove sto ste izgubili izgubili ste OBRAZ.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 26 maj 2012, 16:35

RoB_Do_BaGrO je napisao/la:Hahahaahahaa ako sad komitet ne reaguje i ne oduzme bodove Celiku ili direktno ne izbace u drugu mozda i trecu ligu onda stvarno to nije komitet za normalizaciju jer velika vecina klubova se bori i pokusavaju dok se ovaj Celik doslovno zajebava sa ovom ligom,nevjerovatno ali istinito mi stvarno imamo zahebani neki imunitet u savezu cim nam nesmiju nista nit nas kaznjavaju....Ovo danas je bilo cisto odmah za oduzimanje licence slanje kluba u nizi rang takmicenja bez mogucnosti vracanja za najmanje 5 godina.Sramota cista tugo velika...

Ma nemoj meni objasnjavat, nema potrebe, evo ti post Robijaša što je bio na tekmi s Slavijom, pa njemu objasni, on je bio na tekmi, a ti nisi, al vjerovatno nije dobro vidio, ko ce ga znat.....

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 26 maj 2012, 16:40

Crni gavran je napisao/la:
tm84 je napisao/la:
Crni gavran je napisao/la:Joj licemjera. Sloboda se te godine borila za opstanak a Velez za titulu. Sloboda je po vam trebala da ispadne da bi vi bili prvaci. I Sloboda vama zato kriva :?: :o . Ja ti logike u p.m.
i onda se usudjujes pljuvati po zelji koji je izgubio utakmicu u kojoj nije morao pobjediti a leotar jeste... a gle parelele velezu je tada trebala pobjeda a zelji ne... jos licemjernije od zenicana i tuzlaka da pljuju po zelji... nek su ispali, drago mi je... iskreno... onako pljuvanje jos nisam vidio od pitara kada su "pokradeni" u kupu 2006. protiv nas... a sami izazvali nerede... i nek se vratite ua godinu dana, i tada cu biti jos sretniji nego sada, ali naucite da ste VI krivi za ispadanje a ne neko treci... ;)
Jadni Zeljo, jesam i ja bezobjazan sto pjujem po sampionima i postenjacinama. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja postenjacina i qrca. Kaze Amar Osim novinaru: " Vrijedjas me". Mi cemo do kraja igrati posteno i na pobjedu. Nema logike da onakav Zeljo izgubi od onakvog Leotara. To nema veze sa 1987.godinom, jer Velez je npr. na svom terenu igrao u proljetnom dijelu prvenstva u Mostaru 3:3 sa Sutjeskom iz Niksica koja je te godine ispala iz lige i to je jos gubio sa 3:2 dakle spasavao je bod. Velez je dakle bio u promjenljivoj formi, bez obzira sto se borio za titulu.

Za razliku od Veleza iz 1987.g, Zeljo 2012 je gazio sve pred sobom, rusio sve moguce rekorde i onda izgubi u Trebinju od domaceg Leotara koji nema 5 pobjeda na svom terenu ukupno :mrgreen: . I onda mi kazes nije nikakvo cudo sto su dobili Zelju. Mozes to pricati Nailovoj ma...teri. Neka neka vratice se to i vama ko bumerang i razbice vam se o glavu. Kad li tad li.
eto sad ispade ne smijemo izgubiti utakmicu :lol: pa jadan si ti koji vjerujes u nekakve teorije zavjere... :o

uzeli oba puta slaviju, uzeli oba puta gosk i jednu utakmicu koja nam nista ne znaci izgubimo da bi izbacili slobodu... ni hickok ne bi znao da izmisli scenarij...

a prvo za velez kazes kako se derao te sezone a onda kako nije?! koga ti onda lazes? nisam mislio da cu ovo reci ikad, ali zbog vaseg zenickog licemjerstva i tuzlanskog pickakluka, mi je cak i sarajevo postao draze od vas... a to od mene cuti znaci da ste bas usrali sve... drzi se ti celika i ostavi slobodu nek se sama bori sa svojim uhljupovima u upravi i gradu...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 26 maj 2012, 16:56

Probisvjet je napisao/la:Premijeru Nikšiću, pomozi i Slobodi!
Odaj tajnu kako Velež opstaje s manje od 50.000 KM godišnje!

Premijer FBiH Nermin Nikšić javno kaže da je veliki navijač Veleža i da ne krije da Upravi FK Velež konstantno pomaže u radu. S druge strane čelnici i fudbaleri mostarskih „crvenih“ priznaju da je Nikšić jedan od najzaslužnijih za izlazak Rođenih iz „zone sumraka“.

Čemu ovaj uvod? Pa zato što vrlo jasno pokazuje da je premijer do u detalj upoznat sa radom FK Velež, a to je veoma važno za pitanje koje želimo da mu postavimo.

Ne, nećemo ga pitati da li je Velež prodao utakmicu GOŠK-u. Ono što nas zanima ima veze s njegovom premijerskom funkcijom i funkcionisanjem FK "Velež". Konkretno, nije nam poznato kako je Velež registrovan i organizovan ali nema sumnje da je poreski obveznik što dokazuju i javno objavljeni podaci da je Poreskoj upravi FBiH sa 29.02.2012. godine dugovao 145.403,88 KM poreza.

S druge strane, naprosto je nevjerovatno da u bazi podataka Uprave za indirektno oporezivanje FK "Velež" ne postoji. To u prevodu znači da "Velež", kako god bio organizovan, godišnje ostvaruje promet manji od 50.000 KM. Za one koji to ne znaju, svi poreski obveznici koji u posljednjih 12 mjeseci ostvare promet veći od 50.000 KM, MORAJU se prijaviti Upravi za indirektno oporezivanje. Zaključak je jednostavan, Veleža nema u bazi, Velež živi s manje od 50.000 KM godišnje. Da li iko u to može da povjeruje?
Kokosari mogu da ceprkaju koliko im volja ... :mrgreen: :mrgreen: Mi smo jedini krivci za sportsku propast vaseg regiona od 200 000 ... fokusirajte se na nase "mahinacije" provjerite i jeli ovaj bus kupljen od vasih para mozda nesto isceprkate pa vas VRATI u PL.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 26 maj 2012, 17:05

tm84 je napisao/la:
Crni gavran je napisao/la: Jadni Zeljo, jesam i ja bezobjazan sto pjujem po sampionima i postenjacinama. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eto sad ispade ne smijemo izgubiti utakmicu :lol: pa jadan si ti koji vjerujes u nekakve teorije zavjere... :o

uzeli oba puta slaviju, uzeli oba puta gosk i jednu utakmicu koja nam nista ne znaci izgubimo da bi izbacili slobodu... ni hickok ne bi znao da izmisli scenarij...

a prvo za velez kazes kako se derao te sezone a onda kako nije?! koga ti onda lazes? nisam mislio da cu ovo reci ikad, ali zbog vaseg zenickog licemjerstva i tuzlanskog pickakluka, mi je cak i sarajevo postao draze od vas... a to od mene cuti znaci da ste bas usrali sve... drzi se ti celika i ostavi slobodu nek se sama bori sa svojim uhljupovima u upravi i gradu...
Hehehehe, ko god pogleda snimku utakmice Leotar-Zeljo sve mu jasno,ako ima imalo soli u glavi. Ne seri bolan imate prejaku ekipu za Leotar i mozete izgubiti od njih samo ako hocete vi to i nikako drugacije. Ovo za Velez od 1987.godine nisi mi bio najjasniji, ali da ti ponovim da je Velez igrao po sistemu vruce - hladno, dakle vrlo promjenljivo, dok ste vi bili apsulutni vladari Premijer lige 2012., sve pobjedjivali, prvi tim sa duplom krunom, pa cak i jedan napaljeni Siroki Brijeg vam na Pecari nista nije mogao, cak bio i slabiji i onda nakon jako kratkog vremena izgubite jako slabog Leotara i onda mi kazes da ja vjerujem u neke teorije zavjere . :lol: :lol: :lol: :lol:
Prvovaljeni ste, na kraju krajeva to svi vide.

Ne znam sad odakle naglo prijateljstvo Veleza i Zelje, valjda ste se sjedinili protiv Slobode kad ste upravo vi Veleza izbacili iz lige: :evil:
16.11.2002. Velez - Zeljeznicar 0:1
21.05.2003. Zeljeznicar - Velez 4:1
25.09.2002. Celik - Velez 2:3
15.04.2003. Velez - Celik 1:0

U sezoni 2008/2009 Čelik je ponovo spasio Velež ispadanja iz lige:

2008/2009 09.08. 2008. Velez - Zeljeznicar 0:0
07.03.2009. Zeljeznicar- Velez 1:0
30.08.2008. Celik - Velez 1:0
04.04.2009. Velez - Celik 3:1
22.04. 2009. Posusje - Celik 0:3(eliminacija direktnog konkurenta za ispadanje)
09.05.2009. Celik - Orasje 1:0 ( utakmica za koju su mnogi mediji unaprijed pisali da je nastimana, bodovi nam nisu trebali nizasta al eto).

Al nema veze djeco druzite se :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pusti se i ti tog sarajevskog postenja i posebno humanosti , koji ne prolazi bas
Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 26 maj 2012, 17:07, ukupno mijenjano 2 puta.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 26 maj 2012, 17:06

1. Zeljo je kriv jer je Borca sutno u 1LRS jer je pustio pobjedu Zepcu na Grbavici. (malo reci pusteno)
2. Zeljo je kriv jer nije htjeo da korektno zavrsi sezonu i pustili su pobjedu Leotaru. (malo reci pusteno)
3. Ako je Celik i za sta kriv onda je to pusten kup hinjama (Zelji) 0:3 i pusteno Zelji u Zenici kad su se grcevito borili za titulu. (ovo je ravno ovome sto hinje govore da mogu izgubiti nakon 40 utakmica)
4. Kad su se prestali boriti za titulu prestali su biti veliki klub kojeg sam i ja podrzavao.
5. Kako oni prema drugima tako - da Bog da im se vratilo kad najmanje zelili.... nek se cuvaju za taj momenat kad ce se skoro pa citava drzava radovat...

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 26 maj 2012, 17:10

bparena je napisao/la:1. Zeljo je kriv jer je Borca sutno u 1LRS jer je pustio pobjedu Zepcu na Grbavici. (malo reci pusteno)
2. Zeljo je kriv jer nije htjeo da korektno zavrsi sezonu i pustili su pobjedu Leotaru. (malo reci pusteno)
3. Ako je Celik i za sta kriv onda je to pusten kup hinjama (Zelji) 0:3 i pusteno Zelji u Zenici kad su se grcevito borili za titulu. (ovo je ravno ovome sto hinje govore da mogu izgubiti nakon 40 utakmica)
4. Kad su se prestali boriti za titulu prestali su biti veliki klub kojeg sam i ja podrzavao.
5. Kako oni prema drugima tako - da Bog da im se vratilo kad najmanje zelili.... nek se cuvaju za taj momenat kad ce se skoro pa citava drzava radovat...
Ova je najjača, pušten Kup, 0:3, hahahahahaha, stomak me zabolio, a umalo se ugušio nisam, nemam fakat dalje šta reć, ti si sve u pravu, definitivno sam razoružan :lol:

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 26 maj 2012, 17:16

blavor je napisao/la:
bparena je napisao/la:1. Zeljo je kriv jer je Borca sutno u 1LRS jer je pustio pobjedu Zepcu na Grbavici. (malo reci pusteno)
Ova je najjača, pušten Kup, 0:3, hahahahahaha, stomak me zabolio, a umalo se ugušio nisam, nemam fakat dalje šta reć, ti si sve u pravu, definitivno sam razoružan :lol:
Ima nekih prica da je kup prodat, tacnije u kaficu Bor u Vitezu, ali ja nesto to i ne vjerujem, mislim da je Zeljo zasluzeno dobio, prvi je dao gol, Celik je prije tog gola imao dvije sanse koje je propustio, zatim smo fulali i penal, tacnije to je uradio mega zvijezda Adilovic :mrgreen: , koji je svoj raskosni talentat pokazao i sad u Trebinju

Sto ne komentarises i ostale tacke koje BP Arena navodi a koje su tacne 100 % :?:
Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 26 maj 2012, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 26 maj 2012, 17:16

blavor je napisao/la:
Pustano ko sto i vi niste pustile Leotaru .... :D :D :D :D

Naravno da smo vam pustili ... necemo vise ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.