Sto nam napadaci uzese sexy brojeve. 2 i 4 haha
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hvala na odgovoru drug!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
mozda su se furali na to koliko ce golova dati u polusezonisajo10 je napisao/la:Hvala na odgovoru drug!
15 marakadosada je napisao/la:mozda su se furali na to koliko ce golova dati u polusezonisajo10 je napisao/la:Hvala na odgovoru drug!
Sto nam napadaci uzese sexy brojeve. 2 i 4 haha![]()
koliko kosta onaj vas igrac Tomic,ako neko moze da mi odgovori....
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
FOTO: Plavi odradili posljednji trening pred Olimpic
http://fkzeljeznicar.ba/foto-plavi-odra ... pic/10635/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/foto-plavi-odra ... pic/10635/" onclick="window.open(this.href);return false;
Je l' moze neko napisati cijene ulaznica i gdje se mogu uzeti? Unaprijed hvala
10 KM i moći ćeš uzeti vjerovatno samo kod onog lika na stadionu koji prodaje karte
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Još malo
Sretno nama Manijacima u novoj sezoni, sretno Želji i naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rušimo...
Sretno nama Manijacima u novoj sezoni, sretno Želji i naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rušimo...
Ja te volim, volim Željo..
Bogdanovic je u pet utakmica ispao vise puta nego Zeljkovic za sezonu, a na beku je Maikon za Colica tako da nekvalitet Zeljkovica u ovakvoj konkurenciji ne moze biti razlog njegovog ispadanja iz tima.bistrikboy je napisao/la:Jedini razlog sto je Zeljkovic ispao iz tima je sto Adzem ima dva zdrava oka i sto je vidio kao i svako normalan da smo protiv svake jace ekipe preko njega primili gol.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
I ja mislim da je to suplja, momak je za Bogdanovica masina a na beku da ne pricamo... ko zna sta je...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Nema sta, zna se da se mora Colic forsirati i da se pokusa vratiti u formu. Colic izgleda dosta zapusteno u odnosu na Kvesica iako je i Kvesa imao goru povredu. Ja mislim da sutra Colic nece poceti u prvih 11
Nego kakve su ovo price sto kruze u raji da imam nekog investitora u pripremi 
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Nista od toga, suplja...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Dobro si čuoLudilo13 je napisao/la:Nego kakve su ovo price sto kruze u raji da imam nekog investitora u pripremi
Sta je sa svrakom??jel iko upucen da li ce ostati u azerbejdžanu??
sta ti znas nisi vidio dalje od kaknja, fol on nesto nista od tog, suplja...eki fol zna...ne zna gdje se kupuju karte za kosevo... 
Idemo momci sutra po pobjedu.
Ovo bi mogla biti naša sezona, nekako osjećam to.
Ovo bi mogla biti naša sezona, nekako osjećam to.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ne znam nista, bas kao i ovi supljaci poput tebe Aldine...emirati je napisao/la:sta ti znas nisi vidio dalje od kaknja, fol on nesto nista od tog, suplja...eki fol zna...ne zna gdje se kupuju karte za kosevo...
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne znam nista, bas kao i ovi supljaci poput tebe Aldine...emirati je napisao/la:sta ti znas nisi vidio dalje od kaknja, fol on nesto nista od tog, suplja...eki fol zna...ne zna gdje se kupuju karte za kosevo...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ja mislim da bi u odbrani trebali početi i Memija i Zeljković. Zna li iko šta je sa godišnjim.
nedelja pola 11 ujutru prijateljska sa Famosom iz Hrasnice 
Prvaci: 1946;1971/72;1997/98;2000/01;2001/02;2009/10;2011/12;2012/13
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Babayaro, Brkooo, ELDIABLO20, Emindoks20, GavranBeli, Giba87, Google Adsense [Bot], HariTz, Hrasno15, ibz, imekorisnicko, kosuljaplava, miguelramos, nedimmmm1337, Puas, Railwayman30, Tramvaji29877 i 158 gostiju.