FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Upravo to, znaci nije do nas vec jednostavno do lige. Idemo dalje, jos se pregovara.Sarajlijica1946 je napisao/la: Tesko jw dovesti igraca koji je igrao,nije povrijeden itd a kojem je prioritet samo vani!A mi smo u prednosti od svih klubova samo u Premieershipu naswm i nigdje vise.Nije jednostavno dovesti dobreg igraca!
Zadnja izmjena: Stanley, dana/u 19 feb 2016, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
FK Borac Banja Luka zvanično podržava terorizam.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kramaru dati kospa nek prodajeBosnianKingdom je napisao/la:Mogu se Kramar i Kallasi mjenjati na tribinama.

- HzHercegovac
- Kontakt:
kino javi se daj nam makar infuziju 

♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
Ja kontao neko dosao koliko stranica je ispisano od kako nisam usao. Ispast ce ovaj @Stanley jedan od vecih furaca na forumu, ko kad je neko od nasih furao Tuzlake da im Jajalo dolazi a ovi se primili.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joker90 je napisao/la:Ja kontao neko dosao koliko stranica je ispisano od kako nisam usao. Ispast ce ovaj @Stanley jedan od vecih furaca na forumu, ko kad je neko od nasih furao Tuzlake da im Jajalo dolazi a ovi se primili.

Re: RE: Re: FK Sarajevo
Hocu ja kuci had ti dođi da se pozdravimo pa cekaj pojacanjezijadp je napisao/la:Imam goste i samo virim na forum, ljudi moze li neko u pp da sa ljudima progovorim koju.zagorski je napisao/la:Izgleda vec zavrseno!!!!
Al' ce ovo da odjekne jebovam obitelj

Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Bas ce ga u ova doba neko doci.
Dobra je i ovo ekipa,zdrav je kostur iste.Samo da Ješa ne usere šefa sa tvrdoglavoscu nekad
Dobra je i ovo ekipa,zdrav je kostur iste.Samo da Ješa ne usere šefa sa tvrdoglavoscu nekad
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ma iskreno ja ne vjerujem da je moguce da ce doci taj Tomic,da Harba nije dosao povjerovao bih,ovako nista od toga,steta sto necemo DM-a uzeti
ako Tomic moze igrati desetku onda nije nerealno da ga pokusavamo dovesti, iza njega mogu igrati Reis i Rustemovic
Pyro is not a crime !
Opet ofanzivac. Jesic lud skroz.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
obi nam se o glavu ona parola Svi u napad jedan je Hase
trebamo prestati to skandirati jer evo ko sto vidimo dodje trener koji je to bukvalno shvatio 

Pyro is not a crime !
Ljudi, nece niko doci, ono je bilo zaebancija da se malo digne raja.
Reis u tom slucaju nema nikakvu ulogu,i visak potpuni postaje,sta ces sa dvije desetke u ekipi,on je i onako sad silom prilika povucen jel igramo to sto igramo.THEC je napisao/la:ako Tomic moze igrati desetku onda nije nerealno da ga pokusavamo dovesti, iza njega mogu igrati Reis i Rustemovic
Veci je problem sa stoperima,realno.Ako Jesic hoce da mu Kramar kroji sudbinu onda postujem ako mu toliko vjeruje,ali realno je da Kovacevic i Barbaric nemogu sastaviti sve utakmice zajedno..I tu moze biti problema
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- HzHercegovac
- Kontakt:
z a j e b a n c i j a
bila ili ne opet smo najjači

bila ili ne opet smo najjači

♥1946♥
Možda da se počne pjevati "Svi u odbran jedan je Nihad Milak"THEC je napisao/la:obi nam se o glavu ona parola Svi u napad jedan je Hasetrebamo prestati to skandirati jer evo ko sto vidimo dodje trener koji je to bukvalno shvatio

SARAJEVO ŠAMPION
TITO je umro u 15,05 sati a u 15,10 smo već bili u go...ma...
TITO je umro u 15,05 sati a u 15,10 smo već bili u go...ma...
Reis ce ti svakako igrati centralnog veznog(neovisno od toga hoce li doci tomic ili nece), a ne klasicnu desetku tako da nista ti tu ne gubis sa njim, mada da se i ja pitam radije bih ili def veznog doveo ili odbranu pojacaomiky_hz je napisao/la:Reis u tom slucaju nema nikakvu ulogu,i visak potpuni postaje,sta ces sa dvije desetke u ekipi,on je i onako sad silom prilika povucen jel igramo to sto igramo.THEC je napisao/la:ako Tomic moze igrati desetku onda nije nerealno da ga pokusavamo dovesti, iza njega mogu igrati Reis i Rustemovic
Veci je problem sa stoperima,realno.Ako Jesic hoce da mu Kramar kroji sudbinu onda postujem ako mu toliko vjeruje,ali realno je da Kovacevic i Barbaric nemogu sastaviti sve utakmice zajedno..I tu moze biti problema
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 19 feb 2016, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
Ne bih rekao da je zajebancija. Bar Bulic tako ne kaze!
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
- HzHercegovac
- Kontakt: