BordoArmy88 je napisao/la:Ja samo Boga molim da se on što prije vrati među stative, ovo ostalo manje-više mi svejedno jer djelujemo naprijed jaki, ali nazad...Memara je napisao/la:

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
BordoArmy88 je napisao/la:Ja samo Boga molim da se on što prije vrati među stative, ovo ostalo manje-više mi svejedno jer djelujemo naprijed jaki, ali nazad...Memara je napisao/la:
Ja pretpostavljam da je zaebancija, jer vidis da ti sto su najavili Tomica sad ih nema. Volio bih i ja da nije zaebancija.revolt je napisao/la:Ako je fkt zajebancija, koji onda moras biti bot u zivotu da svoje vrijeme trosis na takve stvari, da bi se pohvalio kako si nekog isfuro.
d)mene brine onaj njihov garojoker90 je napisao/la:Utakmica protiv Travnika sutra ce biti:
a)klasicna urinacija
b)demoliranje sa primjesama ispišavanja
c)umjereno deranje od strane bordo institucije
Ja predviđam 0-3Koji je vas odgovor od ponuđenih?
U grupi nisam, al sam cuo koje su pare u pitanju i na to se mogu samo nasmijati. Mi one pare ne mozemo ponuditi nikom i zbog te cifre mislim da je zaebancija.FrancescoTotti je napisao/la:@lacoste ne znam jesil u onoj fb grupi.. Ako jesi, vidio si sta je zuka napisao, vidio si kakve su pare ponudjene. Sad je sve na igracu, da li ce doci ili ne.
A ako se ikome moze vjerovat na ovom forumu to u zuka i svrakino .
Pa to ne znaci da smo se dogovorili s nekim ako mu je nesto dobro ponudjeno, cak ne mora znaciti ni da smo blizu dogovora.FrancescoTotti je napisao/la:@lacoste ne znam jesil u onoj fb grupi.. Ako jesi, vidio si sta je zuka napisao, vidio si kakve su pare ponudjene. Sad je sve na igracu, da li ce doci ili ne.
A ako se ikome moze vjerovat na ovom forumu to u zuka i svrakino .
hilmaga zapelo ti nesto u grluhilmo je napisao/la:a
cjoker90 je napisao/la:Utakmica protiv Travnika sutra ce biti:
a)klasicna urinacija
b)demoliranje sa primjesama ispišavanja
c)umjereno deranje od strane bordo institucije
Ja predviđam 0-3Koji je vas odgovor od ponuđenih?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, admir1946, HyperOS, makron, MElloo, Napapijri, perodeformero, Tracy3McGrady, ubipara, Vanja8 i 56 gostiju.