FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

10DelPiero
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la 10DelPiero » 22 jan 2013, 15:22

adointer je napisao/la:Meni je najgore sto je ovaj Paulinho bio u europi i propao,Naingolan bar zna napamet Serie A i nije los,,Za Banegu znam za proslu godinu a za ovu cujem samo od vas tu :mrgreen:
Zar je bio, sigurno nije neka liga 5 :D
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

farisija
Kontakt:

Post Postao/la farisija » 22 jan 2013, 15:28

bravo ado, gledao sam film 2 puta, znam da mi neko slici pereiri, samo da bude jos nabrijan ko ovaj glumac bit ce dobro. jos ce on napredovati, buducnost intera sigurno. volio bi da ne dode taj paulinho Bogami, ja sto sam gledao velika 0 od igraca, u rangu johnatana

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 22 jan 2013, 15:30

10DelPiero je napisao/la:
adointer je napisao/la:Meni je najgore sto je ovaj Paulinho bio u europi i propao,Naingolan bar zna napamet Serie A i nije los,,Za Banegu znam za proslu godinu a za ovu cujem samo od vas tu :mrgreen:
Zar je bio, sigurno nije neka liga 5 :D
bio jasta je,kud ces gore kad se nije uspio probiti ni u Litvaniji nit u Poljskoj(Vilinius i Lodz) :lol:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 22 jan 2013, 15:36

Ne znam odakle onda pukose takvu cijenu :shock:

Ali to je to sto se svaki sada igrac za kojeg postoji interesovanje bilo kojeg jaceg kluba ne cijeni ispod 15-20 mil. pa dosta bolje onda Nainngolana dovesti razlika u cijeni je mala ako uzmemo u obzir da ovaj momak vec duzi niz godina igra u Seriji A. Zadnja njegova tekma koju sam gledao protiv Juventusa apsolutno je dominirao sredinom, svaka lopta njegova bila.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 22 jan 2013, 15:36

Po meni je bolje rijesenje Naingollan. Prosle godine je ga ona budala cijenila na 100 miliona, al trenutno koliko cujem postoje neke trzavice i mogao bi rasprodati glavne igrace.

Dakle, 15 miliona za Radju je bolje nego 15 miliona za Paulinha. Najveca nepoznanica je sto momak nema iskustva igranja u Serie A.
Nema to nikakve veze. I Thiago Silva je bio u Europi ranije, pa se nije uspio nametnuti. I nije on jedini primjer.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 22 jan 2013, 15:40

ne kazem ja da je los(bar po klipovima) na svjetskom sa Corinthiansom sam ga gledao nije se nista pokazao,vec radje bi radju jer momak zna sa loptom,mlad,brz,poznaje serie A,sta ces bolje,,jos kad bi uzeli Pjanketa bili bi sila,, 8-)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 22 jan 2013, 16:12

Imamo jos 9 dana ovako da lupamo,na kraju mozda niko nece doci,i ako niko ne dodje tad nista treneru necu zamjeriti,pa makar gubili po 5:0 svaku.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 22 jan 2013, 16:16

It was inevitable that the discussion would turn to transfer market rumours, demonstrating that Coutinho is in high demand: "The offer from Liverpool? I’m happy for all these requests because it means that people like the work I’m doing, but I believe Inter have faith in me and I want to show what I’m worth here. We young players – myself, Juan Jesus, Benassi, Bessa and others – can sense the confidence that the coach and club have in us. All my thoughts are on recovering soon and coming back."

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 22 jan 2013, 16:24

Upravo to @sanjine.
Odbrana je dobra i tu nema potrebe nista dovodit,isto tako i bekovi.
Napadu fali taj jedan WC strijelac,ali to se moze cekati do ljeta i sa ovim napadacima mozemo izgurati do ljeta.
Svi znamo da nam u sredini skripi,i red bi bio sad kad se to toliko ustedilo na Wesu da Strami dovedu dobrog veznjaka jer nam fali to da bi mogli s pravom da konkurisemo za LP.
Ili nek dovedu nekog ko ce odmah unaprijediti igru i ekipu ili nikog i tu imamo solidnih rjesenja da se krpimo,tako da polovnjaci i istroseni igraci ne dolaze u obzir koji ni od Dekija nisu bolji.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

farisija
Kontakt:

Post Postao/la farisija » 22 jan 2013, 17:04

trebaju ovi nasi dovesti davida villu, rekao je da zeli iz barce, i dobrog veznjaka. da izborimo LP, sto dalje LE, i da uzmemo kup pda, ne trazim puno ;)

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 22 jan 2013, 17:20

Meni je dokurcilo vise, 2 godine se spominje trebaju ovo trebaju ono a za to vrijeme su prodali nase najbolje igrace ( Eto, Mota, Maicon... ) a nikog slicnog kvaliteta da dovedu.. gdje su te silne pare koje je Inter zaradio od tih tranfera i od osvajanja LP.. mislim da cemo i sledece dvije godine da ulazemo u polovnu robu i neku djecicu ( naravno tu djecicu necemo znati da isforsiramo i onda ce nam propasti ).. Interu nema spasa ako u skorije vrijeme ne dovedu neka velika pojacanja ( bar jedno za ovaj prelazni rok) jer sa ovakvim timom tesko da mozemo izboriti LP (Roma je najveci konkurent za to uz Juve, Lacio i Napoli).. ili ako Inter ne dovede boljeg trenera, ovaj očigledno ne može meda. :evil:
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 22 jan 2013, 17:23

L'ag. di Dzeko: "Lui è felice al City. Inter? Mai sentita"

Znaci,ne spominjat ga vise :!:

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 22 jan 2013, 17:27

h1a2s3o je napisao/la:Meni je dokurcilo vise, 2 godine se spominje trebaju ovo trebaju ono a za to vrijeme su prodali nase najbolje igrace ( Eto, Mota, Maicon... ) a nikog slicnog kvaliteta da dovedu.. gdje su te silne pare koje je Inter zaradio od tih tranfera i od osvajanja LP.. mislim da cemo i sledece dvije godine da ulazemo u polovnu robu i neku djecicu ( naravno tu djecicu necemo znati da isforsiramo i onda ce nam propasti ).. Interu nema spasa ako u skorije vrijeme ne dovedu neka velika pojacanja ( bar jedno za ovaj prelazni rok) jer sa ovakvim timom tesko da mozemo izboriti LP (Roma je najveci konkurent za to uz Juve, Lacio i Napoli).. ili ako Inter ne dovede boljeg trenera, ovaj očigledno ne može meda. :evil:
Ma nije do trenera vjeruj,dovedi Guardiolu u ovu sad ekipu bez sredine terena bit ce losiji od Strame garantujem ti,Strama za mene radi perfektan posao sa igrackim kadrom koji ima,pa sve su covjeku rasprodali a od njega zele sve i kako kriviti Stramu,nema sanse,uprava i samo uprava je kriva ako ne dovede nijednog KVALITETNOG igraca do kraja prelaznog roka!

Za 2,3 dana se Stankovic vraca u potpunosti,samo jos trebaju reci mozemo sa njim izgurat do kraja sezone i tad cu ih fino zatjerat u sto pm. :evil:
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

FORZA INTER!

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 22 jan 2013, 17:35

A tako ce i da bude, mozemo se mi krpti sa svakim kao da smo neke ekipa koje se bori za opstanak, a ne za LP. hebi me ako ovo sve na dobro izađe i ako opet ne budemo igrali LE.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 22 jan 2013, 17:38

h1a2s3o je napisao/la:A tako ce i da bude, mozemo se mi krpti sa svakim kao da smo neke ekipa koje se bori za opstanak, a ne za LP. hebi me ako ovo sve na dobro izađe i ako opet ne budemo igrali LE.
ako ne dovedu kvalitetno pojacanje na sredinu odma otpisi LP

FORZA INTER!

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 22 jan 2013, 17:44

sanjingr je napisao/la:
h1a2s3o je napisao/la:A tako ce i da bude, mozemo se mi krpti sa svakim kao da smo neke ekipa koje se bori za opstanak, a ne za LP. hebi me ako ovo sve na dobro izađe i ako opet ne budemo igrali LE.
ako ne dovedu kvalitetno pojacanje na sredinu odma otpisi LP
Možda ga i dovedu ali cim se do sada nisu vodili pregovori ni sa jednim ozbiljnim veznjakom znaci opet cemo dobit nekog polovnjaka i gledat kako sa mukom pobjeđujemo osrednje ekipe..

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 22 jan 2013, 18:12

h1a2s3o je napisao/la:Meni je dokurcilo vise, 2 godine se spominje trebaju ovo trebaju ono a za to vrijeme su prodali nase najbolje igrace ( Eto, Mota, Maicon... ) a nikog slicnog kvaliteta da dovedu.. gdje su te silne pare koje je Inter zaradio od tih tranfera i od osvajanja LP.
Objašnjeno je milijon puta.
h1a2s3o je napisao/la:Možda ga i dovedu ali cim se do sada nisu vodili pregovori ni sa jednim ozbiljnim veznjakom znaci opet cemo dobit nekog polovnjaka i gledat kako sa mukom pobjeđujemo osrednje ekipe..
Koji bi to po tebi bio "ozbiljan veznjak" kojeg bi trebali dovesti?

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 22 jan 2013, 18:45

SiamoNoi je napisao/la:
h1a2s3o je napisao/la:Meni je dokurcilo vise, 2 godine se spominje trebaju ovo trebaju ono a za to vrijeme su prodali nase najbolje igrace ( Eto, Mota, Maicon... ) a nikog slicnog kvaliteta da dovedu.. gdje su te silne pare koje je Inter zaradio od tih tranfera i od osvajanja LP.
h1a2s3o je napisao/la:Možda ga i dovedu ali cim se do sada nisu vodili pregovori ni sa jednim ozbiljnim veznjakom znaci opet cemo dobit nekog polovnjaka i gledat kako sa mukom pobjeđujemo osrednje ekipe..

Pa gdje si ti gigantu prije da mi objasnis neke stvari, znam da je objasnjeno ali mi je muka od silnih špekulacija od kojih pretežno ne bude ništa. Ne mogu vise da gledam kako jadno izgledamo na terenu.

A ozbiljan veznjak bi sigurno bio Pjanić, Modrić, Witsel, Marouane Fellaini mozda cak i Gourcuff.

;)

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 22 jan 2013, 19:01

i ozbiljan špic Stevan Jovetić 8-)
btw. imali išta za Lazara Markovića ?... kako nam je vozao obranu u EL valjalo bi i njega pokušati dovesti...
zasigurno veliki potencijal ...
#SuningOUT

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 22 jan 2013, 19:12

h1a2s3o je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:

Pa gdje si ti gigantu prije da mi objasnis neke stvari, znam da je objasnjeno ali mi je muka od silnih špekulacija od kojih pretežno ne bude ništa. Ne mogu vise da gledam kako jadno izgledamo na terenu.

A ozbiljan veznjak bi sigurno bio Pjanić, Modrić, Witsel, Marouane Fellaini mozda cak i Gourcuff.

;)
Fellaini ne bi sigurno dolazio ne u Inter,nego u Italiju.A i za njega treba izdvojiti preko 30m.I to samo za transfer,gdje je još plaća...
Modrić ista situacija,Witsel također.
Za Gourcuffa iskreno neznam,možda bi i dolazio,ali ni on ni Pjanić nisu tip igrača kakvog tražimo.
Tako da je sve ovo ili nerealno ili nepotrebno.Što prije ljudi shvate da se nema novaca za ovakve igrače i da su njima trenutno neke druge destinacije primamljivije,to će nam svima biti bolje.

Jovetić je vjerojatno nedostupan zbog "dobrih" odnosa sa Fiorentinom.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.