Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
BMG protiv Young Boysa. Prvi mec u gostima.
Zadnja izmjena: Vijadukt, dana/u 05 avg 2016, 12:17, ukupno mijenjano 1 put.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Proci ce.
schickeria je napisao/la:Mislim da dugorocno uz pravu transfer politiku schalke bvb gladbach wolfsburg lever mogu doci na razinu atletica i seville.
Velika Sevilla koja zadnjih 5 godina ima ucesce u knockout fazi lige prvaka kao i Zvijezda iz Gradačca...jos se poredi sa Atleticom koji zadnje 2 od 3 godine igra finale lige prvaka,osvaja spansku ligu
Trebala je i Borussia 2013/14/15 ispast u grupnoj fazi lige prvaka pa krenuti stopama velike Sevilje...hebes LP,europska liga je za gigante
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kljucaj temune_znam_ko_sam je napisao/la:Gündogan nece toliko nedostajati jer ce se neko drugi pobrinuti da lijecnicki tim ima sta za raditi
Ja iskreno ne vidim zasto bi trebalo biti tesko da se nadomjesti igraca koji je u 5 sezona propustio 121 utakmicu i koji se, dok bi malo ozdravio, poceo qrciti i pricati o odlasku.
Covjek u par recenica objasnio
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Da li je ovo trener Bayerna izjavio da Hummels nije koštao onoliko koliko se u medijima pisalo?
Da li ja to i dalje širim neke teorije zavjere?
Da li ja to i dalje širim neke teorije zavjere?
Zadnja izmjena: Zdena04, dana/u 07 avg 2016, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.
- Desperado09
- Kontakt:
Nije to izjavio. 
Tačno. Izjavio je to Rummenigge.
Eh momci, napravio sam ligu na kickeru za fantasy pa da igramo...
Liga se zove ss.ba i igrat ćemo ovaj INTERACTIVE. Taj sam uvijek igrao i čini se OK. Budžet na početku je 42,5mil, poprilično zahtijevno napraviti odgovarajuću ekipu.
http://manager.kicker.de/interactive/bu ... nliga/4918
Javite se ovdje ko je ko i kad se prijavite da znam. LP.
Liga se zove ss.ba i igrat ćemo ovaj INTERACTIVE. Taj sam uvijek igrao i čini se OK. Budžet na početku je 42,5mil, poprilično zahtijevno napraviti odgovarajuću ekipu.
http://manager.kicker.de/interactive/bu ... nliga/4918
Javite se ovdje ko je ko i kad se prijavite da znam. LP.
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Kao i mi vama Gofcante utalili vam ga za 37€ , a kupili ga za 22 € sto znaci mi u plusu 15.milki , a vi u minusuSaurman je napisao/la:Rummenigge im uzeo Hummelsa ispod cijene.
Sto se tice dummelesa , s obzirom da je bio u zadnjoj godini ugovora i da smo dobili 30€ a ne 38€ opet dobro odradjen posao
Ako ćemo ići u detalje kupili ga za 26 mil, što i nije mala cifra s obzirom da je veći dio vremena provodio u bolnici.Plus smo rasteretili budžet njegove plate i umjesto njega uzeli top world class stopera za 30 banki.Dobro odrađen posao.jamesrodriguez je napisao/la:Kao i mi vama Gofcante utalili vam ga za 37€ , a kupili ga za 22 € sto znaci mi u plusu 15.milki , a vi u minusuSaurman je napisao/la:Rummenigge im uzeo Hummelsa ispod cijene.![]()
Sto se tice dummelesa , s obzirom da je bio u zadnjoj godini ugovora i da smo dobili 30€ a ne 38€ opet dobro odradjen posao
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Znači jos tih 7-8 miliona (ako je tačna ta cifra od 30mil) usteđeno, ukupno potrošeno 9 mil ove godine i ušteđeno jedno 10 mil na plate. Za šta li ovaj Kalle šteka ove pare? Sudeći po planovima i finansijskoj projekciji za 2-3 godine bi mogla doći neka super zvijezda ili više njih.
- Feldmarschall
- Kontakt:
Planira remont nakon što otpiše Xabija, Lahma, Riberyja i Robbena. Minimalno 200-250 miliona, moguće i puno više na današnjem tržištu. Svaki sljedeći rok će biti teži za poslovanje.
Da, ove godine neće biti više transfera izuzev u slučaju nekih povreda. I to s razlogom. Englezi i dva Španca će primati strahovite pare od tv prava, oko 200mil, a Bayern će tim novim ugovorom tek nešto više od 100m. Ova generacija koja je donijela dosta uspjeha ide u penziju. Ribery, Robben, Lahm, Alonso, Rafinha će biti bivši do 2018/19. Njihove zamjene neće biti jeftine, znači dva desna beka i to jedan da bude klasa, i dva krila od toga da jedno bude klasa. To je odoka 150 mil plus plate, plus što se planira budžet za plate novih ugovora, koji će biti puno zahtjevniji nego ovi sad, za igrače koji će biti osnov tog 'novog' Bayerna, Kimmicha, Comana, Sanchesa i Alabe. Pa za tu neku smjenu trebat će bar 250 miliona i to u tri-četiri godine, ne računajući ostale potrebe i ostale pozicije i igrače.
Dva krila koja će biti preskupa, s tim da imamo Costu.
Za odbranu Bayern ne treba brinuti, bek će doći, kakav god da je sigurno će se uklopiti u zvijersku odbranu Alaba, Hummels, Boateng i Neuer.
Ja sam prilično ubjeđen da će nas napustiti Lewandowski prije vremena.
Za odbranu Bayern ne treba brinuti, bek će doći, kakav god da je sigurno će se uklopiti u zvijersku odbranu Alaba, Hummels, Boateng i Neuer.
Ja sam prilično ubjeđen da će nas napustiti Lewandowski prije vremena.
Lewandowski ukoliko ode, oborit ce rekord bundeslige, tako da se ja ne sikiram po tom pitanju nista...
Stern des Südens
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ne steka ih, nego vidi da kakva god ekipa bila, plafon je 1/2 finale LP. Ekonomicni ljudimuamerc je napisao/la:Znači jos tih 7-8 miliona (ako je tačna ta cifra od 30mil) usteđeno, ukupno potrošeno 9 mil ove godine i ušteđeno jedno 10 mil na plate. Za šta li ovaj Kalle šteka ove pare? Sudeći po planovima i finansijskoj projekciji za 2-3 godine bi mogla doći neka super zvijezda ili više njih.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Neće niko da igra Managerliga ili ipak čekate malo prije nego sezona počne?
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Re: RE: Re: Bundesliga
Ja ću igrati, ova kickerova mi je najbolja. Samo da još nađem vremena pa da si složim ekipunele-BHF je napisao/la:Neće niko da igra Managerliga ili ipak čekate malo prije nego sezona počne?
Agieren statt reagieren
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.