A jest ga Bajić zakuco, mogo je i fulit onako. Al je proprati u mrežu pa potvrdi ! Bravo majstori !
Sve prolazi sve se mjenja, samo od Želje boljeg nema !!!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nezadovoljan sam zato što svi znamo da može još bolje, i da se može razviti u strašnog igrača i da nosi ekipu u busućnosti.ChWilla je napisao/la:momak od 19 godina za manje od pola sata u igri da gol, namjesti gol i opet "loš". ovo je da lupaš glavom u zid. ovdje logična objašnjenja ne djeluju.champions1921 je napisao/la:Dado gol i velemajstorska asistencija i opet ne valjaRiverPlate je napisao/la:
Sparina je ogromna bila braćo, ko je bio zna o čemu pričam!Prvo poluvrijeme onako ni tamo ni vamo, Jamak dosta stvari upropastio, Tomić najborbeniji lik, svaka mu čast, momak gine! Bučan dok ima snage najbolji je to se vidjelo iz aviona u prvom poluvremnu, sve akcije po njegovoj strani. Ono teško da će iko penal svirati ona ruka Bogija, **** bilo je sa metar, dok je drugi čist bio kada je Oštaković ružio našeg igrača.
Memija sunce naše drago, mali je strašan, ušao preokrenuo sve u našu korist, Sadiković opet po meni loš uprkos golu, jednostavno ispada iz ritma, lik dobije loptu vraća je Kosorićuopet je dobije vraća je Zeljokviću
![]()
Kapiten se probudio u drugom trčao je kao lud i plod dobre igre okrunio je golom. Braća sa tribine poderala. Spremati se za Široki nema opuštanja samo jako u kost, bez milosti!
a pacijenti kvesić i čolić su danas konačno počeli pokazivati znakove života, što me uz memiju i najviše raduje.
Đe nećeš.ChWilla je napisao/la:što je bilo, bilo je. sad idemo uzeti titulu i milion i po za bajića i takvim krajem ove sezone bi ja bio sasvim zadovoljan.
Do zime ce ti Tomic i Stanic investirati. Nakon njih Bajic i Sadikovic, i tako dalje i tako dalje... Kud ces bolje i ljepse.plavipatriota je napisao/la:ima li šta od tih investitora, da pogura malo..
"Ja sam i prije utakmice rekao da bez obzira u kakvoj situaciji je Željo, Željo je Željo uvijek. Ja sam na klupi danas imao igrače od 16, 17, 18 godina. Nisam imao neko rješenje da sam mogao reagovati, nešto napraviti, da možemo podići nivo igre. Opet kažem, do prvog gola nismo izgledali loše. Nije to nešto bilo ekstra, ali je bilo dobro. S druge strane, bez obzira u kakvoj je situaciji, Željo je uvijek Željo.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ANamelessGhoul, bvsic, Cwirek, KrajinaTm87, TefalTava i 24 gosta.