Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
I hajra je povrijedjen
Apropos, hocel se on oporavit do svjetskog?
Apropos, hocel se on oporavit do svjetskog?
naprijed rejal
-
19vendetta87
- Kontakt:
Taj sve i da hoce, ne moze igrati za nas dok je u Zvezdi, jer bi dozivio neviđen linč u Srbiji.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Svakako bi mogao na ljeto transfer napraviti, tako da nema linca ako ode, ali cini se da on bas hoce da igra za Srbiju. Niej to neki problem, ali eto Pejcinovic vidio sam da komentarise Muharemovicu i Kerimu kao cestita.19vendetta87 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 16:30Taj sve i da hoce, ne moze igrati za nas dok je u Zvezdi, jer bi dozivio neviđen linč u Srbiji.
Yebo punicu u guzicu.Sveti je napisao/la: ↑02 apr 2026, 16:09Kakav beskicmenjak mater svoju yebo.Sindikat12 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 14:13Djelic intervjua Anela za švedske medije.
Da li žališ što nisi izabrao Švedsku?
– Znao sam da ćeš to pitati. Dakle, i da i ne. Bilo bi manje turbulentno u reprezentaciji Švedske. Istovremeno, osjećaj koji sam doživio kada sam odigrao svoju prvu utakmicu za Bosnu bio je… Da, volio bih ponovo osjetiti taj osjećaj.
Ahmedhodžić nastavlja:
– Ta jeza koju sam osjetio kada sam obukao taj dres i čuo himnu bila je nevjerovatna. Tako da i da i ne. Da – jer nisam znao kako je sa svim tim stvarima: korupcija, igrači koji igraju a ne bi trebali, i sve stvari van terena. Ne – jer volim svoju zemlju.
Ahmedhodžić kaže da je mržnja zbog odluke da završi reprezentativnu karijeru dovela do toga da ugasi svoj Facebook nalog.
– Haha, ne znam ni koliko sam dobio – hiljade poruka sa svih strana. Facebook, Instagram, Twitter – svuda. Haha, ne bih trebao da se smijem, ali je nevjerovatno koliko su Bosanci kreativni sa uvredama. Neke poruke su bile smiješne jer su me (hejteri) “spalili” na kreativan način. Mislim da svi Bosanci znaju koliko smo kreativni kada je u pitanju psovanje.
Sad si ispusio i kod sveda i kod bih a obje odose na svjetsko. Sad sjedi kod kuce i uzivaj
Sad se poslije dvije godine sjetio korupcije i kolega iz reprezentacije za koje misli da nisu trebali biti tu.
Ovaj Miljevic sto se spominje vjerovatno ne zna dvije rijeci naseg jezika niti je (sto je jos bitnije) odgajan u duhu nasih naroda. Ova nasa djeca bar znaju za Halida i Merlina bez obzira sto ne znaju dobro jezik. To sto mu je dedo iz Bosne nema veze sa njim. Lik je totalni stranac. Bolje da zavrsimo Mahmica, koji je kako shvatih ista pozicija, AMF. Ovaj Miljevic bi se osjecao kao krme u Teheranu....al eto ako Spahic misli drugacije vjerujem njegovom izboru.... Ovdje se biraju i momci zbog hemije u ekipi a ne samo po fudbalskom umjecu.
Nama su dvije najkriticnije pozicije sredina veznog reda...i zato su Catovic i svi koji mogu pokriti tu poziciju, prioritet.
Lijevog beka takodjer nemamo (ni u najavi) kad se Sejo oprosti...
Nama su dvije najkriticnije pozicije sredina veznog reda...i zato su Catovic i svi koji mogu pokriti tu poziciju, prioritet.
Ima Karic. Naravno, nije neko ogromno pojacanje, ali moze Seju sigurno zamijeniti. Nek bude pola kao on, na konju smo par godina.Velizar je napisao/la: ↑02 apr 2026, 17:16Ovaj Miljevic sto se spominje vjerovatno ne zna dvije rijeci naseg jezika niti je (sto je jos bitnije) odgajan u duhu nasih naroda. Ova nasa djeca bar znaju za Halida i Merlina bez obzira sto ne znaju dobro jezik. To sto mu je dedo iz Bosne nema veze sa njim. Lik je totalni stranac. Bolje da zavrsimo Mahmica, koji je kako shvatih ista pozicija, AMF. Ovaj Miljevic bi se osjecao kao krme u Teheranu....al eto ako Spahic misli drugacije vjerujem njegovom izboru.... Ovdje se biraju i momci zbog hemije u ekipi a ne samo po fudbalskom umjecu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa i Karic vec pomalo zalazi u godine, a Barbarez ga ocito ne mirise specijalno...
Sto se mene tice nijedan igrac Sturma ne zasluzuje poziv. Za Juska sam shvatio kakva je lola kad sam vidio kako se gubi na taktove Sinana Sakica poslije neke pobjede Sturma. Tako da me ne cudi njegova fudbalska propast (bogatija verzija darka todorovica , mozak ko zrno graska) mada ima vremena da se trzne i zaradi dovoljno da se osigura za penzije. Za repku nema kvalitet.
Malic je prosjecan talenat (moje misljenje)...tako da se ni tu ne bi plaho uzbihuzirio, ako izvisi za svjetsko.
Sto se mene tice nijedan igrac Sturma ne zasluzuje poziv. Za Juska sam shvatio kakva je lola kad sam vidio kako se gubi na taktove Sinana Sakica poslije neke pobjede Sturma. Tako da me ne cudi njegova fudbalska propast (bogatija verzija darka todorovica , mozak ko zrno graska) mada ima vremena da se trzne i zaradi dovoljno da se osigura za penzije. Za repku nema kvalitet.
Malic je prosjecan talenat (moje misljenje)...tako da se ni tu ne bi plaho uzbihuzirio, ako izvisi za svjetsko.
Deketa bi trebalo gledati da se zove za LN vec, pogotovo ako ode vani. Odmah bi znali na cemu smo s njim.
Za svaki prozor u LN treba po jednog od mladih pozvati i dati ima sansu da udju u igru i osiguras se. Ako se neko ne odazove vise ga ne pozivas nigdje nikada.
Deket je definitivno jedan od tih koje treba pozvati.
Ali treba vidjeti i da li imamo jos neke talentovane u mladjim uzrastima za koje postoji sansa da ce ih komsije ili susjedi vrbovati da prijedju kod njih.
Pa zar nije on cigan? Kakve veze onda ima sa nama? Osim ako nije takozvani “bijeli cigan”.dedo26 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 16:19Da ne budem pesimista ali sigurno do svjetskog da ce se povrijedit bar 3 igraca. Zato je vazno da imamo klupu, jer ovo je po prvi put u ne znam koliko godina da smo bili kompletni, bez ijednog povrijedjenog osim Barisica koji svakako en bi igrao.
Isto tako, mislim da ce sad neki igraci koji su nas odbijali htjeti igrati, ali ja im ne bi dao, poput tipa mladi Adem Avdic.
Taj Avdić je akvizicija za koju bi se vrijedilo potruditi na krilima Svjetskog za Ligu nacija. Da sredimo njega, Ličinu i Ćatovića, bukvalno bismo imali potencijalno riješenu dobru reprezentaciju za sljedećih deset godina.
Nudit ce se sami ovi potencijalni igraci nakon SP-a. Naravno, nadam se da niko od njih nece zavrsiti u avionu, pogotovo zbog ovog premisljanja. A nisu sigurno toliko dobri da ih ubacis na spisak putnika. Na jesen nema problema.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Barišić bi svakako bio koristan jer poznavajući Katica i neke druge naše igrače, biće tu kartona i neigranja. A iskreno, meni nikako ne ulijeva sigurnost ni Radeljic ni Hadžikadunić. Ne znam koji bi gori bio...a igrat ćemo minimalno 3 meča, plus uz dobar ždrijeb i srecu nije isključeno i do 5 utakmica doguraomo. Tako da će biti tu prostora.
Kolašinac očito ne može više od 60 minuta, a ako se igra u kratkom periodu drugu ne može ni toliko. Dok sa druge strane zamjene ni za Dedića nikako nema. Memić je sasvim okej ali čovjek je na svim stranama u napadu i ovisno od situacije možda će morati neko drugi igrati tog beka jer i njemu treba odmora ili ga jednostavno trebamo u napadu u odredjenom trenutku.
Vidjeli ste šta je bilo kad je ušao gigović protiv Walesa da igra beka.
Kolašinac očito ne može više od 60 minuta, a ako se igra u kratkom periodu drugu ne može ni toliko. Dok sa druge strane zamjene ni za Dedića nikako nema. Memić je sasvim okej ali čovjek je na svim stranama u napadu i ovisno od situacije možda će morati neko drugi igrati tog beka jer i njemu treba odmora ili ga jednostavno trebamo u napadu u odredjenom trenutku.
Vidjeli ste šta je bilo kad je ušao gigović protiv Walesa da igra beka.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Avdic je Rom iz Loznice. Nema bukvalno gram sanse da zaigra za nas. Da je Bosnjak svakako nikad ne bi ni zaigrao u Zvezdi, zna se dobro kakva tamo pravila vaze za Bosnjake, Hrvate i Albance.
Moze li neko napisati ovdje barem 10 potencijalnih igraca, koji itekako pariraju za nasih prvih 11, a jos uvijek ima sanse da zaigraju za nas?
Znam npr za Pejcinovica
Znam npr za Pejcinovica
ja sam najveci papak
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Pejčinović Mahmić Smajlović Nejašmić Miljević Avdić…svi ostali su neiskusni..ili nisu još taj nivo. Ćatović Ličina Jakupović..to su igrači za u21 ili da sjede na klupi i uđu u Ligi nacija da ih kaparišemo.
Mahmić i Miljević jer nemamo takve igrače u ekipi…Nejašmić jer Šunjić nam je jedini klasični zadnji vezni…Pejčinović i Smajlović da se vrte i bore za minutažu…Avdić jer nemamo lijevog beka ni za lijeka.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Uzeo bi ga nakon sto nas je par puta odbio zbog matice Srbije?
Karic nije bio los protiv Austrije, ima 28 godina
Don't believe the hype.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Pitanje je bilo o potencijalnim igračima…svjestan sam ja svega…ali ne odlučujemo mi koga ćemo ganjati a koga ne. Ja bih uzeo one najbolje…a nisam za da se daje prostor onima koji nas odbijaju…ali ne odlučujem ja. Ako gledamo kvalitet..Pejčinović, Avdić, Nejašmić, i Miljević mogu konkurisati za prvih 11…a svi su nas odbili na ovaj ili onaj način. Zaboravio sam na Busuladžića…i on spada u kategoriju igrača koji su dobri za klupe i da kaparišemo kroz Ligu nacija…za više od toga neka znoj liju.akisarajevo92 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 20:37Uzeo bi ga nakon sto nas je par puta odbio zbog matice Srbije?
Karic nije bio los protiv Austrije, ima 28 godina
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Daduli, Google [Bot], grad-na-rijeci-sani, Hajdeee, Haksss, HariTz, LondonBlues, MaroonBjelave, MostarNeretva, napapijri1987, TETRAPAK i 102 gosta.