Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Bundesliga
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Bundesliga » 29 avg 2011, 19:40

Ma Wengeru otkaz i mirna Bosna :mrgreen:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 29 avg 2011, 19:47

@ Arnelinho.

To bi bilo sjajno, krasno, ali... kao sto sam rece, mozemo mi sanjat' o ovome.

Nisam vise pametan da razmisljam o ovim transferima, uvijek nas iznenadi Wenger, ali negativno. Nema onog pravog pojacanja, anonimuse dovodi. Dolazak Cahilla i jos nekog provjerenog igraca, vratio bi malo reputacije klubu.
Zadnja izmjena: Edin.-, dana/u 29 avg 2011, 19:51, ukupno mijenjano 2 puta.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 29 avg 2011, 19:49

Znate kako se moze u Engleskoj naci u kladionicama svasta. Npr. kvota da ovaj igra ode iz kluba je tolika i slicne stvari. Da nema slucajno koliko ce Arsenal igraca dovest do kraja prjelaznog roka? :D

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 29 avg 2011, 19:53

Profesor je napisao/la:Znate kako se moze u Engleskoj naci u kladionicama svasta. Npr. kvota da ovaj igra ode iz kluba je tolika i slicne stvari. Da nema slucajno koliko ce Arsenal igraca dovest do kraja prjelaznog roka? :D
Ima. Kvota da će Arsenal dovesti više od nijednog pojačanja je 69 funti. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 29 avg 2011, 19:58

Arnelinho je napisao/la:
Profesor je napisao/la:Znate kako se moze u Engleskoj naci u kladionicama svasta. Npr. kvota da ovaj igra ode iz kluba je tolika i slicne stvari. Da nema slucajno koliko ce Arsenal igraca dovest do kraja prjelaznog roka? :D
Ima. Kvota da će Arsenal dovesti više od nijednog pojačanja je 69 funti. :mrgreen:

Igramo protiv kladionica. 2 pojacanja su neminovnost :lol: :lol:

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 avg 2011, 20:18

Eto izgleda da je doveo Jadsona yebo mu on mater.

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 29 avg 2011, 20:19

Bosco je napisao/la:Eto izgleda da je doveo Jadsona yebo mu on mater.
Gdje procita to ? :shock:

Eo, izgleda bas ovaj Park potpiso za nas. Navodi se cijena od 7m€

Spominje se dolazak Jose Rodrigueza, 1994.godiste mali, Realov igrac.

Prelasku Jadsona u Arsenal, dali su 56% sanse. Izgleda i on ce pospisat. Sad pretrazih malo.

Hazard ima procjenu 32% da ce doci kod nas. Malo je to. Sve je izvjesnije da nas on nece pojacat ovo ljeto.
Zadnja izmjena: Edin.-, dana/u 29 avg 2011, 20:24, ukupno mijenjano 2 puta.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 29 avg 2011, 20:22

Edin.- je napisao/la:
tviter garant :D il je zvao gazidisa

edit:pazi naslova
http://www.youtube.com/watch?v=LbFlGqLIAak
Zadnja izmjena: bega_afc, dana/u 29 avg 2011, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 avg 2011, 20:23

Na Arsenalovom forumu...vidjet ćemo još.

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 29 avg 2011, 20:26

bega_afc je napisao/la:
Edin.- je napisao/la:
tviter garant :D il je zvao gazidisa

edit:pazi naslova
http://www.youtube.com/watch?v=LbFlGqLIAak
znam ovaj klip, postavio ga je neko bio nedavno na forumu.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 29 avg 2011, 20:31

Zaboravih reći...
Arsenalove djevojke razvaljuju i dalje. :mrgreen:
3-1 protiv Liverpoola,mala Yankey 2 gola :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 29 avg 2011, 20:33

Arsenal signing Jadson for £12 million
London : United Kingdom | Aug 29, 2011

Arsenal's coach Wenger reacts during their Champions League soccer match in Barcelona
Arsenal's coach Wenger reacts during their Champions League soccer match in Barcelona

Fabregas will not be sold, says Arsenal boss Arsene Wenger

Arsenal signs Jadson for £12million .it seems that Arsene Wenger is pretty happy with the deal. Jadson is a talented Brazilian midfielder who plays like Cesc Fabregas. Already this attacking midfielder showed his skill of scoring goals this summer's Copa America.

Jadson's wonderful goal vs Paraguay for his team Brazil in the Copa America proved his goal-scoring power. Arsene Wenger though failed to prove his transfer plans and criticized more after the big margin defeat against the Man Utd.

Arsène Wenger is now very much determined to put all things right .He said that the team will come back in full strength in the next game.Hope now Ca$hmir Na$ri replacement also could be traced out.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 29 avg 2011, 20:34

Nisam htio do sada da pisem na ovoj temi, jer me onaj poraz da valja "dotukao"! Pa ono je bio cisti debakl, cista sramota. Ja kad sam vidio ko igra u prvoj postavi, kad se nisam slagirao, jos kad sam vidio ko je na klupi, sve kloc do kloca, nijedan igrac ne moze zamijeniti ovog u igri, a i oni nisu neki igraci, cast pojedincima. Nakon 3-0, ugasio sam tv, nisam vise mogao ni gledati. Uvijek sam cijenio i postovao ono sto AW radi. Imao sam povjerenje u njega, ovom prodajom dvojice ponajboljih igraca mislio sam da zna sta radi, da ce dovesti njima dostojne zamjene, ali od toga nije bilo nista. Nastavio je sa svojom prepoznatljivom filozofijom dovodjenja mladih igraca, napravi od njih igracine i oni odu. Ne znam kako mu nije bilo jasno do utakmice sa Manchesterom da nema nikakav tim, da se oni nece moci suprostavti jednom Evertonu, a da pricam o Cityju, Unitedu.... Ja bi najvise volio da se Cahill dovede, jer u odbrani ponajvise skripi. Kad vi se on doveo, neke stvari bi se ipak poklopile. Oni svi, na stoperskim pozicijama su kloc do kloca, izuzev Verme. Volio bih da se dovede i Valbuena, koji bi nam osvjezio tim, covjek koji moze promijeniti tempo utakmice, dobar tehnicar... sve sto nam treba. Mislim da se ni ovim Koreancem (i ime mu ne znam, neki je Parka valjda) nece nista posebno postici, nije to igrac od povjerenja, trebaju nam iskusni igraci, jer tim je pun ovih neiskusnih kolceva, koji ne smije uci u duel. Ne znam sta ocekivati, nadam se da ce sve na dobro izaci.
Izdržati, to je temelj vrline!

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 29 avg 2011, 20:39

rogeRF je napisao/la:Nisam htio do sada da pisem na ovoj temi, jer me onaj poraz da valja "dotukao"! Pa ono je bio cisti debakl, cista sramota. Ja kad sam vidio ko igra u prvoj postavi, kad se nisam slagirao, jos kad sam vidio ko je na klupi, sve kloc do kloca, nijedan igrac ne moze zamijeniti ovog u igri, a i oni nisu neki igraci, cast pojedincima. Nakon 3-0, ugasio sam tv, nisam vise mogao ni gledati. Uvijek sam cijenio i postovao ono sto AW radi. Imao sam povjerenje u njega, ovom prodajom dvojice ponajboljih igraca mislio sam da zna sta radi, da ce dovesti njima dostojne zamjene, ali od toga nije bilo nista. Nastavio je sa svojom prepoznatljivom filozofijom dovodjenja mladih igraca, napravi od njih igracine i oni odu. Ne znam kako mu nije bilo jasno do utakmice sa Manchesterom da nema nikakav tim, da se oni nece moci suprostavti jednom Evertonu, a da pricam o Cityju, Unitedu.... Ja bi najvise volio da se Cahill dovede, jer u odbrani ponajvise skripi. Kad vi se on doveo, neke stvari bi se ipak poklopile. Oni svi, na stoperskim pozicijama su kloc do kloca, izuzev Verme. Volio bih da se dovede i Valbuena, koji bi nam osvjezio tim, covjek koji moze promijeniti tempo utakmice, dobar tehnicar... sve sto nam treba. Mislim da se ni ovim Koreancem (i ime mu ne znam, neki je Parka valjda) nece nista posebno postici, nije to igrac od povjerenja, trebaju nam iskusni igraci, jer tim je pun ovih neiskusnih kolceva, koji ne smije uci u duel. Ne znam sta ocekivati, nadam se da ce sve na dobro izaci.
koreanac je iskusan,haman da ima 26 ako sam dobro vidio,i gledo sam neke njegove klipove,ima jako dobru tehniku,cak mislim da ce moc odigrat dobre tekme u vrhu napada,nije wc napadac,ali je dobar,bolji od samaka sigurno

evo ti i 2 linka pogledaj i sam se uvjeri,iako igra napadaca ima nevjerovatan zadnji pas,sam pogledaj na klipovima sta je prilika stvorio drugim
http://www.youtube.com/watch?v=NMGt-i2-7ow
http://www.youtube.com/watch?v=8oRLGDST ... re=related
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 29 avg 2011, 20:54

rogeRF je napisao/la:Nisam htio do sada da pisem na ovoj temi, jer me onaj poraz da valja "dotukao"! Pa ono je bio cisti debakl, cista sramota. Ja kad sam vidio ko igra u prvoj postavi, kad se nisam slagirao, jos kad sam vidio ko je na klupi, sve kloc do kloca, nijedan igrac ne moze zamijeniti ovog u igri, a i oni nisu neki igraci, cast pojedincima. Nakon 3-0, ugasio sam tv, nisam vise mogao ni gledati. Uvijek sam cijenio i postovao ono sto AW radi. Imao sam povjerenje u njega, ovom prodajom dvojice ponajboljih igraca mislio sam da zna sta radi, da ce dovesti njima dostojne zamjene, ali od toga nije bilo nista. Nastavio je sa svojom prepoznatljivom filozofijom dovodjenja mladih igraca, napravi od njih igracine i oni odu. Ne znam kako mu nije bilo jasno do utakmice sa Manchesterom da nema nikakav tim, da se oni nece moci suprostavti jednom Evertonu, a da pricam o Cityju, Unitedu.... Ja bi najvise volio da se Cahill dovede, jer u odbrani ponajvise skripi. Kad vi se on doveo, neke stvari bi se ipak poklopile. Oni svi, na stoperskim pozicijama su kloc do kloca, izuzev Verme. Volio bih da se dovede i Valbuena, koji bi nam osvjezio tim, covjek koji moze promijeniti tempo utakmice, dobar tehnicar... sve sto nam treba. Mislim da se ni ovim Koreancem (i ime mu ne znam, neki je Parka valjda) nece nista posebno postici, nije to igrac od povjerenja, trebaju nam iskusni igraci, jer tim je pun ovih neiskusnih kolceva, koji ne smije uci u duel. Ne znam sta ocekivati, nadam se da ce sve na dobro izaci.
E brate i ja sam se duboko razočarao jučer,ali ****.
Tvoje mišljenje se u vecini slučajeva slaže sa mojim kad je u pitanju arsenal,ali vjeruj mi da nije problem samo u igrackom kadru,(mada nam je igracki kadar ove godine 0),Venger nije uspio ugraditi u ovu generaciju pobjednički mentalitet kao što je uspio sa onom generacijom sa anrijem i vijerom na čelu..
Pogledaj ti nap.samo aršavina,propo ko žeton,a siguran sam da bi ga u unitedu onaj ferguson nabrijao da bi gino za svaku loptu.U tome je razlika između ovog uniteda i arsenala,što su oni mnogo mnogo više žele,žude za onom pobjedom,a ne ko nasi,koda pođu na izlet na trebević.Najbolje se moglo vidjeti kod onog van persijevog penala.Hoće li mi neko reći da li je ikad u životu opucao slabiji penal? :roll:
Ne mogu da vjerujem da svaki put od njih primamo golove kao da se cijela odbrana sklanja od gola i ovi nas nabijaju ko ludi.
Odbrana-pa ono je strasno bilo za gledati kako se odbrana postavlja oko šesnasterca.A onaj konj,samo sjedi na klupi i priča u sebi nesta.Umjesto da ustane,i **** im mater sve odreda,a on koda je smirio sve brige,osvojili titulu,pa nek gube i 15:0,zaboli me ona stvar.Tako je venger jučer izgledao
Onaj đenkinson,pa ono je obična rupetina,ja ne znam jel u toku utakmice i jednu akciju uspio zaustaviti
Zadnja izmjena: ensadek, dana/u 29 avg 2011, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 29 avg 2011, 20:57

Evo hoće Wenger Benayouna... :D

Može al za 45 miliona. :mrgreen:
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 avg 2011, 20:58

Baš ja htio napisat za Benayouna...ako ga dovede neću više nijednu utakmicu Arsenala polgedat dok je Wenger trener. Sad je usro i šefa i stanicu.

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 29 avg 2011, 21:00

Izgleda da nam stize i yossi benayon :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: boze pomozi !!!

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 29 avg 2011, 21:02

Dobar je Yossi!
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 29 avg 2011, 21:03

traorre ode na posudbu...ja ipak mislim da ce bains doci :) ne bi ga valjda slao..nije jos toliko pomahnito :D hahaha ili ako ne bains neko da sigurno

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.