Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Juventus Fans
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Uranili bijelo-crni momkovi
Nisam nešto bio aktivan ovih dana vidim da ste ''ratovali'' na svim frontovima
Idemo protiv Udinesea sad na nož, neće biti lako, bod je k'o kuća, a tri k'o planina...
dočekati novogodišnje praznike na prvom mjestu, u zimskom mercatu dovesti dva nova igrača i to je to...
FORZA JUVE!
Čuj Delpa panj? E svašta, pa da je i za'ebancija ni u ludilu se ne može reći, isto kao da neko od bianconera kaže da je Van Basten panj, ili Schevkija npr...

Nisam nešto bio aktivan ovih dana vidim da ste ''ratovali'' na svim frontovima

Idemo protiv Udinesea sad na nož, neće biti lako, bod je k'o kuća, a tri k'o planina...
dočekati novogodišnje praznike na prvom mjestu, u zimskom mercatu dovesti dva nova igrača i to je to...
FORZA JUVE!
Čuj Delpa panj? E svašta, pa da je i za'ebancija ni u ludilu se ne može reći, isto kao da neko od bianconera kaže da je Van Basten panj, ili Schevkija npr...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Citam Tuttosport kazu da se zanimamo za Borriella,a kaze Marotta da jos nista nije pricao sa Sevillom u vezi Caceresa.Daj boze ovaj drugi da nam dodje,..
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ali je isto tako rekao kako je interesantan i bitan igrač, dakle između redova, zanima nas, on će biti naše prvo pojačanje, jer je već igrao kod nas, a ukoliko želi da napravi neki uspjeh u karijeri, u Juventusu mu je veća perspektiva nego u Sevilli.
Isto tako pišu da je Marotta sa prvobitnih 4 miliona povečao ponudu na 10 za Guarina iz Porta.
Sa eventualno ta dva igrača u januaru, ina bi sigurno smanjili taj igrački kvalitet za Milanom, mada oni i sad nisu u velikoj prednosti.
Šta reći za utakmicu protiv Udinesea!? Njihov glavni cilj će biti zaustaviti Marchisia i Pirla, možda u pojedinim trenucima utakmice u tome i uspiju, ali na našoj strani je fizička sprema tako da očekujem da oni padnu nakon 70 minuta.
Glavni cilj je ne primiti neki rani gol u prvih 20 minuta kao recimo protiv Rome, a ukoliko ga zabijemo, pobjeda je naša. U gostima ako zabijemo prvi na kraju i pobjeđujemo.
Isto tako pišu da je Marotta sa prvobitnih 4 miliona povečao ponudu na 10 za Guarina iz Porta.
Sa eventualno ta dva igrača u januaru, ina bi sigurno smanjili taj igrački kvalitet za Milanom, mada oni i sad nisu u velikoj prednosti.
Šta reći za utakmicu protiv Udinesea!? Njihov glavni cilj će biti zaustaviti Marchisia i Pirla, možda u pojedinim trenucima utakmice u tome i uspiju, ali na našoj strani je fizička sprema tako da očekujem da oni padnu nakon 70 minuta.
Glavni cilj je ne primiti neki rani gol u prvih 20 minuta kao recimo protiv Rome, a ukoliko ga zabijemo, pobjeda je naša. U gostima ako zabijemo prvi na kraju i pobjeđujemo.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- harebianconero
- Kontakt:
Boriello na pozajmici u Juventusu?
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /4813.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nidje veze, on je u rangu Amaurija, pa bolji je Iaquinta...
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /4813.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nidje veze, on je u rangu Amaurija, pa bolji je Iaquinta...
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- sarajlija89
- Kontakt:
Dosad sam otprilike bio dobar prognozer, a sutra kazem da cemo pobijediti aBd. Dobar je i bod, al tad bi vjerovatno izgubili prvo mjesto.
Zelim da ovu kalendarsku godinu zavrsimo na prvom mjestu, jer smo apsolutno zasluzili.
Udinese ima samo pet pobjeda u historiji na Friuliju protiv nas, tako da...bolji smo realno. Imali su seriju teskih utakmica i to trebamo iskoristiti.
Uvijek je i emotivno to gostovanje u Udinama, zbog znate vec cega...nesretne povrede naseg kapitena.
Također, jedina dva crvena kartona u karijeri, Alex je dobio protiv Udinesea. Dosta kurioziteta vezano za Udinese, sto se njega tice...
Hajde onda, nek i prvi gol u ovoj sezoni postigne sutra. Mada, ne vjerujem da ce dobti priliku od prve minute...a ja bih mu sad iz inata dao..zeljan je golova...
FORZA JUVENTUS
Zelim da ovu kalendarsku godinu zavrsimo na prvom mjestu, jer smo apsolutno zasluzili.
Udinese ima samo pet pobjeda u historiji na Friuliju protiv nas, tako da...bolji smo realno. Imali su seriju teskih utakmica i to trebamo iskoristiti.
Uvijek je i emotivno to gostovanje u Udinama, zbog znate vec cega...nesretne povrede naseg kapitena.
Također, jedina dva crvena kartona u karijeri, Alex je dobio protiv Udinesea. Dosta kurioziteta vezano za Udinese, sto se njega tice...
Hajde onda, nek i prvi gol u ovoj sezoni postigne sutra. Mada, ne vjerujem da ce dobti priliku od prve minute...a ja bih mu sad iz inata dao..zeljan je golova...
FORZA JUVENTUS
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Burberry46
- Kontakt:
- sarajlija89
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
A sto ne moze ovako?
Rodomonti fischio del finale!!! La Juventus e campione d'Italia!!!
Gledajte Conte kako slavi kad je cuo da Lazio vodi protiv Intera
A sto ne moze ovako?

Rodomonti fischio del finale!!! La Juventus e campione d'Italia!!!
Gledajte Conte kako slavi kad je cuo da Lazio vodi protiv Intera

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Baš spominjem 5. maj ti postavljaš
Želi Alex, ali tijelo nažalost ne može više.
Naložit će njih Conte za sutra, u Udinama smo uvijek dobro igrali, ustvari imali dobre rezultate, Alex je tu doživio tu povredu, ali isto tako vratilo se to sve 5. maja 2002. Znamo šta taj datum predstavlja za sve nas juventine, to nam je, mislim nama mlađoj generaciji najdraži Scudetto od ovih 29
Stvarno šteta što neće sutra moći igrati Vučinić, ali zato nam se vraća Vidal, on i Marchisio su ubitačni na sredini terena.
Najveća snaga Udinesea leži u Armeru, vjerujem da će njega Licht i Pepe zatvoriti, njih dvojica odlični surađuju, ako izuzmemo tu sebičnost Pepea u napadu, kad se branimo sve je to super.
Mislim da od ove eventualne posudbe Borriella nema ništa, jedino možda pred kraj januara ako se u međuvremenu riješimo Amaurija, Tonija i Iaquinte, pa nam zatreba taj 3. napadač.

Želi Alex, ali tijelo nažalost ne može više.
Naložit će njih Conte za sutra, u Udinama smo uvijek dobro igrali, ustvari imali dobre rezultate, Alex je tu doživio tu povredu, ali isto tako vratilo se to sve 5. maja 2002. Znamo šta taj datum predstavlja za sve nas juventine, to nam je, mislim nama mlađoj generaciji najdraži Scudetto od ovih 29

Stvarno šteta što neće sutra moći igrati Vučinić, ali zato nam se vraća Vidal, on i Marchisio su ubitačni na sredini terena.
Najveća snaga Udinesea leži u Armeru, vjerujem da će njega Licht i Pepe zatvoriti, njih dvojica odlični surađuju, ako izuzmemo tu sebičnost Pepea u napadu, kad se branimo sve je to super.
Mislim da od ove eventualne posudbe Borriella nema ništa, jedino možda pred kraj januara ako se u međuvremenu riješimo Amaurija, Tonija i Iaquinte, pa nam zatreba taj 3. napadač.
Ž '21!
Krasic je ovu utakmicu igrao kao lud,Burberry46 je napisao/la:Nek se ponovi ovaj rezultat![]()
[youtube][/youtube]

- Burberry46
- Kontakt:
Cista dominacija Juventusasamojuve je napisao/la:Krasic je ovu utakmicu igrao kao lud,Burberry46 je napisao/la:Nek se ponovi ovaj rezultat![]()
[youtube][/youtube]![]()
1946
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Krasić levatio jadnog Pasqualea kako je htio
Sutra bi trebalo ovako igrati, znamo da je odbrana Udinesea poprilično spora, još tu neće biti Benatie, trebali bi često slati duge lopte na Pepea, znamo da može protrčati i zabiti, ali isto tako i znamo da ne zna dodati
Ja itekako vjerujem u pobjedu, bezveze bi bilo da uprskamo sve što smo uradili u ovih 15 utakmica sad na kraju, mene je više strah januara, nadam se da Conte neće dozvoliti pad koncentracije i pad forme kao prethodnici, januar je ključni dio sezone, na sreću u tom mjesecu imamo i lahke utakmice, treba to sve iskoristiti.
Počelo je počelo
Dakle već smo doveli Caceresa i Alexa, za Damia smo ponudili 25 miliona, za Guarina 10, gdje nam je kraj!?
Amauri bi na kraju mogao u Fiorentinu, trebalo bi se to iskoristiti i uzeti Montoliva, Sorensen bi isto tako mogao negdje na posudbu, ne bi mi se svidio ovaj potez ni sekunde, to bi značilo da bi zamjena Lichtu bio Motta, a Licht će kad-tad pauzirati jednu utakmicu zbog žutih kartona.

Sutra bi trebalo ovako igrati, znamo da je odbrana Udinesea poprilično spora, još tu neće biti Benatie, trebali bi često slati duge lopte na Pepea, znamo da može protrčati i zabiti, ali isto tako i znamo da ne zna dodati

Ja itekako vjerujem u pobjedu, bezveze bi bilo da uprskamo sve što smo uradili u ovih 15 utakmica sad na kraju, mene je više strah januara, nadam se da Conte neće dozvoliti pad koncentracije i pad forme kao prethodnici, januar je ključni dio sezone, na sreću u tom mjesecu imamo i lahke utakmice, treba to sve iskoristiti.
Počelo je počelo

Dakle već smo doveli Caceresa i Alexa, za Damia smo ponudili 25 miliona, za Guarina 10, gdje nam je kraj!?

Amauri bi na kraju mogao u Fiorentinu, trebalo bi se to iskoristiti i uzeti Montoliva, Sorensen bi isto tako mogao negdje na posudbu, ne bi mi se svidio ovaj potez ni sekunde, to bi značilo da bi zamjena Lichtu bio Motta, a Licht će kad-tad pauzirati jednu utakmicu zbog žutih kartona.
Ž '21!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Isla:"Goal against Juventus? If I score on Buffon, I'll retire"
i evo jedan intervju s Qua nakon tekme s Novarom...
" onclick="window.open(this.href);return false;
..sutra moramo dobiti, i ako sam zadovoljan s X.
Forza Juve

i evo jedan intervju s Qua nakon tekme s Novarom...
" onclick="window.open(this.href);return false;
..sutra moramo dobiti, i ako sam zadovoljan s X.
Forza Juve
- harebianconero
- Kontakt:
Arena 4 sutra prenosi Juve, napomena da je utakmica u 18:00 !
- harebianconero
- Kontakt:
JUVENTUS: Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Chiellini; Vidal, Pirlo, Marchisio; Pepe, Matri, Estigarribia
A disposizione: Storari, De Ceglie, Pazienza, Elia, Giaccherini, Del Piero, Quagliarella
Moguci sastav prema tuttojuve
A disposizione: Storari, De Ceglie, Pazienza, Elia, Giaccherini, Del Piero, Quagliarella
Moguci sastav prema tuttojuve
- harebianconero
- Kontakt:
- Bianconeri1988
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Tek sad vidim koliko smo se mi ispromašivali protiv Rome, ovako je bilo i protiv Cesene i Novare, to nam je baš maler u posljednje 3 utakmice, mora se to vratiti negdje, sutra je odlična prilika.
Kao što kaže mister Conte i bod je dovoljan da završimo godinu kao prvi, ali to nije u skladu sa našim razmišljanjem.
Volim ovog čovjeka, tačno je vratio pobjednički mentalitet ekipi, uz Contea se nikog ne bojimo, u Italiji sve smo protivnike dosad učinili da izgledaju tako malim, uz par pojačanje na ljeto to ćemo učiniti i sa ostatko Europe i svijeta

Tek sad vidim koliko smo se mi ispromašivali protiv Rome, ovako je bilo i protiv Cesene i Novare, to nam je baš maler u posljednje 3 utakmice, mora se to vratiti negdje, sutra je odlična prilika.
Kao što kaže mister Conte i bod je dovoljan da završimo godinu kao prvi, ali to nije u skladu sa našim razmišljanjem.
Volim ovog čovjeka, tačno je vratio pobjednički mentalitet ekipi, uz Contea se nikog ne bojimo, u Italiji sve smo protivnike dosad učinili da izgledaju tako malim, uz par pojačanje na ljeto to ćemo učiniti i sa ostatko Europe i svijeta

Ž '21!
- SoloJuve26
- Kontakt:
1 Buffon
3 Chiellini
5 Pazienza
7 Pepe
8 Marchisio
10 Del Piero
11 De Ceglie
13 Manninger
15 Barzagli
17 Elia
18 Quagliarella
19 Bonucci
20 Toni
21 Pirlo
22 Vidal
24 Giaccherini
26 Lichtsteiner
27 Krasic
28 Estigarribia
30 Storari
32 Matri
34 Marrone
Evo koji su pozvani za sutra..
mislim da ce biti trio napred Pepe-Matri Estigarribia
i evo vam jedan video prije tekme s Novarom
[youtube][/youtube]
3 Chiellini
5 Pazienza
7 Pepe
8 Marchisio
10 Del Piero
11 De Ceglie
13 Manninger
15 Barzagli
17 Elia
18 Quagliarella
19 Bonucci
20 Toni
21 Pirlo
22 Vidal
24 Giaccherini
26 Lichtsteiner
27 Krasic
28 Estigarribia
30 Storari
32 Matri
34 Marrone
Evo koji su pozvani za sutra..
mislim da ce biti trio napred Pepe-Matri Estigarribia
i evo vam jedan video prije tekme s Novarom
[youtube][/youtube]
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Esti će igrati jer Conte želi da limitra igru Udinesea po krilima, vjerovatno će biti zadužen za čuvanje Isle, dok će Lich uzeti Armera.
Očekivati ja da i sutra igramo uglavnom preko sredine terena sa Marchisiom, Vidalom i Pirlom ( MVP
), u čemu smo najjači u Serie A. Kada Vidal igra odmah Marchisio ima više slobode i obrnuto, Matri odlično s njima dvojicom surađuje. Fino je to sve Conte ukomponovao.
Očekivati ja da i sutra igramo uglavnom preko sredine terena sa Marchisiom, Vidalom i Pirlom ( MVP

Ž '21!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Ma meni je drago da nam se Vidal vraito, vidlo se i na Marchisia da mu je jedan Vidal onde u sredini falio.
Vrijeme je sad da se i Pirlo malo ozbilji i odigra paklenu tekmu jer ce nam trebati onaj Pirlo iz pocetka.
Nadam se da ce i Qua dobiti sansu , on je sad gladan golova... Bit ce pakleno al bod(ovi) idu snama nazad.
Vrijeme je sad da se i Pirlo malo ozbilji i odigra paklenu tekmu jer ce nam trebati onaj Pirlo iz pocetka.
Nadam se da ce i Qua dobiti sansu , on je sad gladan golova... Bit ce pakleno al bod(ovi) idu snama nazad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.