Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
U Tuzli se jos nije ne radi, a receno je da pocinje zajedno svi radovi na odabranim stadionima , valja opet gledat onaj teren haman 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
i zar je ovo bilo tesko dvadeset godina uraditi cetiri kile glet mase i četiri kante farbe jbt ovo svake godine da se radi na svim stadionima koliko bi vizualno sve ljepse bilo

kad vidim na bilinom one zute stepenice koje su zadnji put ofarbane prije desetak godina i one ograde koje je korozija nagrizla za pet milja maraka mogu citav stadion prefarbati da izgleda kao bombona
i koji je fazon sa zicanom ogradom na bilinom polju na Grbavici ma sjeveru platnena zastitna mreža ev sedam godina normala stoji i ne smeta pogledu ono na bilinom kao kokosinjac izgleda
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- Doktorinho
- Kontakt:
Vidis da ima para cim se malo uslovi za PL postrože, i treba tako, ako ne moze milom onda moze silom 
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Za Tušanj odlična vijest.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
I ja Sam se pitao da li su posto nisam u tuzli ne znam a nikako neko sa uslika
Mislim da su pred zadnju utakmicu na tusnju malterisali vani, vjerovatno da su do sad to zavrsili moguce i "okrecili"
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Viri li im jos armatura na tribinama 

Ima li informacija kad kreću radovi oko terena na Koševu?
bošnjanin
Fakat je sramota što grad Tuzla nije za sve ove godine našao pare da napravi istočnu tribinu i ako ništa zaokruži solidnu sliku stadiona. Ovako, evo propade i sjever, a ništa da se desi. Nije Tuzla neko selo, pa da nema potrebe raditi. Uostalom, da naprave nešto poput stadiona u BL, bez problema bi tamo reprezentacija igrala neke manje utakmice.
Za proljece je planirano pa vidjet cemo dali ce.vedranbadjun je napisao/la: ↑24 jun 2022, 00:02Ima li informacija kad kreću radovi oko terena na Koševu?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zar nije rok za izvođenje radova (u ugovoru) 31.12.2022. godine?miky_hz je napisao/la: ↑24 jun 2022, 09:34Za proljece je planirano pa vidjet cemo dali ce.vedranbadjun je napisao/la: ↑24 jun 2022, 00:02Ima li informacija kad kreću radovi oko terena na Koševu?
bošnjanin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.