NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: NFL
Nevjerovatna ekipa.
Patsi
- Consigliere
- Kontakt:
Kakva tekma!

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
kako loš niz obrambenih reakcija
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
Odbrana Patsa se raspala u drugoj cetvrtini 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
RiverPlate
- Kontakt:
Odlično se razvija utakmica, šteta što je sad poluvrijeme. Konačno se i Willson malo razigrao, Seahawksi imaju napad 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovog Matthewsa nisu uopste proucili kao i Tyreea prije. Ne bi mi bilo zao da ih unisti covjek..
Odbijam povjerovati da ovi nisu debelo potplaćeni jer drugo objašnjenje za ovu reakciju nemam. 
Kockanje se isplatilo.Mislio sam da ce ici na Field goal ali su se kockali i isplatilo se.Mislim da rezultat nije realan i da su Patriotsi trebali imati prednost.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Mi cemo na kraju ovo izgubiti zbog gluposti Brady-ja i odbrane...
Za hebenih 36 sekundi dozvolis hebni TD i tako pokvaris odlicno prvo poluvrijeme.
Kada smo sami glupi nismo ni zasluzili pobjedu.
Za hebenih 36 sekundi dozvolis hebni TD i tako pokvaris odlicno prvo poluvrijeme.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Realan je rezultat jer nije sve u jardima vec u uspjesnim drajvovima, a tu je 2-2 po meni
A sada najbolji dio SB
A sada najbolji dio SB
baš to, umjesto da se ode na pol s vodstvom, sada se okrene momentum na stranu Seahawksaamerosm je napisao/la:Mi cemo na kraju ovo izgubiti zbog gluposti Brady-ja i odbrane...
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
Carroll i Wilson imaju muda. Za razliku od nekih sto su ispali ranije
Dobra tekma, da zavrse sad napad sa TD bilo bi odlicno.
Dobra tekma, da zavrse sad napad sa TD bilo bi odlicno.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ma obicni lom ruke, za 2-3 mjeseca ce biti fitMig_Mig je napisao/la:Kakva povreda .. uzas ! Lane bi mogao biti prvi igrac koji propusta iducu sezonu ! :S
Nije po tebi nego je i po rezultatutuzlak1987 je napisao/la:Realan je rezultat jer nije sve u jardima vec u uspjesnim drajvovima, a tu je 2-2 po meni
A sada najbolji dio SB
Kako mi je krivo sto Arena ne prikazuje reklame
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ove odbrane iz AFC su busne sve. Nisam ni sumnjao da Seattle kao ekipa koja nema pretjerani ofanzivni kvalitet moze zabiti Patriotsima ovako lagano jer su to busne odbrane iz slabije konferencije..
-
Nerminovic
- Kontakt:
Zaista je šteta što će ovako uzbudljiv superbowl upropastiti ona vještica Katy,ali nažalost ne može sve biti savršeno.