klasika...ne nadate se nicemu,ostavljate 3 boda tamo bez imalo truda,ali protiv borca u kost...papanluknjonjo3717 je napisao/la:Tripić ne brani zbog 3 žuta...A možda je tako i bolje ? U Sarajevu ionako se ne nadamo nečem posebnom,nek' se Tripa malo odmori a Rodić neka stane na gol malo...
Prošle godine smo izvukli bod na Grbavici,ove godine možemo bar 3 !?
FK Rudar Prijedor
Re: FK Rudar Prijedor
NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA
-
- Kontakt:
Možda sam govorio u množini al' to je samo moje mišljenje,igrači će sigurno dole ići opušteno,da probaju iznenaditi Željezničar,ali ja mislim da neće uspijeti...Neće Željo izgubiti šansu da se približi Borcu na 5 bodova.blrs je napisao/la:klasika...ne nadate se nicemu,ostavljate 3 boda tamo bez imalo truda,ali protiv borca u kost...papanluknjonjo3717 je napisao/la:Tripić ne brani zbog 3 žuta...A možda je tako i bolje ? U Sarajevu ionako se ne nadamo nečem posebnom,nek' se Tripa malo odmori a Rodić neka stane na gol malo...
Prošle godine smo izvukli bod na Grbavici,ove godine možemo bar 3 !?
Ne **** lep,nego uporan ! 

što na 5?ubjeđenja si da borac gubi u trebinju,a rudar u sarajevu?nije to bas lijepo od tebe,pogotovo sto borac melje ,a ako rudar pristupi utakmici kao protiv borca(a ubjeđen sam da nece
),3 iz sarajeva zagarantovana

-
- Kontakt:
Borac će izgubiti od Leotara,a i mi od Želje...blrs je napisao/la:što na 5?ubjeđenja si da borac gubi u trebinju,a rudar u sarajevu?nije to bas lijepo od tebe,pogotovo sto borac melje

Volio bih da griješim u oba slučaja.
Rudar će sigurno pristupiti utakmici u Sarajevu kao i protiv Borca,sad smo još rasterećeniji,6.pozicija,nemamo šta izgubiti...
Ne **** lep,nego uporan ! 

Naravno da ce igraci ici u Sarajevo da nesto ucine, nemaju sta izgubiti, zadnje kolo, ides na sve ili nista, imas dobru poziciju na tabeli, ne vjerujem da ti je toliko krivo sto smo vam uzeli bod u BL, a kako i nebi kad ste odigrali ocajno, nasi igraci svaku utakmicu daju sve od sebe, u BL je to kao derbi tako da se igraci drugacije postavljaju i igraju sa najvecim motivom...
Naravno da bi volili da uzmemo Zelji sva 3 boda ali je to tesko ostvarljivo, vidicemo sta ce biti, imamo odlicne igrace i trenera, ali Zeljo je Zeljo i to jos kod kuce...tesko....tesko
Zeljo nam je prosli put u Prijedoru prekinuo ogromnu "tradiciju" bez poraza kod kuce, nadam se da nece i ovak put prekinuti ovaj niz bez poraza.
Tesko izvodljivo mada tako se prizalo i za Siroki!
Naravno da bi volili da uzmemo Zelji sva 3 boda ali je to tesko ostvarljivo, vidicemo sta ce biti, imamo odlicne igrace i trenera, ali Zeljo je Zeljo i to jos kod kuce...tesko....tesko

Zeljo nam je prosli put u Prijedoru prekinuo ogromnu "tradiciju" bez poraza kod kuce, nadam se da nece i ovak put prekinuti ovaj niz bez poraza.
Tesko izvodljivo mada tako se prizalo i za Siroki!

100 puta sam rekao da ste vi naostreni samo protiv borca.isto kao travnik protiv želje.hoćete noge polomiti.nafuravate se na neke derbije s borcem
.kako ste odigrali sa sarajevom,kako sa travnikom...ponavljam ako budete imali pristup u sa kao u bl,pobjeda vam ne moze pobjeci

Kako smo igrali protiv Sarajeva? Jesi gledao utakmicu? Jesi vidio sta su sudije radile, da su sudije sudile kako treba dobili bi ih 5:0 sigurno, al ne...mi mrzimo Borac i vise bi volili da ispa'nemo iz lige al da Borac ne bude prvi...joj Bozeblrs je napisao/la:100 puta sam rekao da ste vi naostreni samo protiv borca.isto kao travnik protiv želje.hoćete noge polomiti.nafuravate se na neke derbije s borcem.kako ste odigrali sa sarajevom,kako sa travnikom...ponavljam ako budete imali pristup u sa kao u bl,pobjeda vam ne moze pobjeci
Sa Travnikom, zgazili smo ih, al nece lopta u gol da **** rak raka, dadose nam gol na srecu, jeste golcina bila nema sta, al koliko su se valjali dobro je da smo uspjeli igrati uopste...
U BL smo imali srece i sudija nas nije ostetio do jaja pa smo i uzeli bod, tako isto je bilo i u Sirokom pa i u Gradaccu, gdje nas nisu ostetili uzeli smo bodove, al svi znamo kako ce nas docekti u Sarajevu...
samo zelim da igrate i pristupite u subotu kao protiv borca.samo to i nista vise.rezultat nece izostati.
Nadam se i ja da ce tako biti, nadamo se bodovima, nije nemoguce 

-
- Kontakt:
Nezahvalno je reći da se ide u Sarajevo po 3 boda. Nije Željezničar neka ekipa iz obližnjeg sela,niti je Rudar neka sila. Takođe je Željezničar državna institucija i nije realno za očekivati maksimalno pošteno suđenje. Kada je Rudar u prošloj sezoni igrao protiv Željezničara,praktički se igralo dok Željezničar nije dao go. Sat na stadionu je prestao raditi sredinom drugog poluvremena.
A kako ste nam bod uzeli na Grbavici,kad se takve stvari dešavaju?UltrasNoFacebookABPD je napisao/la:Nezahvalno je reći da se ide u Sarajevo po 3 boda. Nije Željezničar neka ekipa iz obližnjeg sela,niti je Rudar neka sila. Takođe je Željezničar državna institucija i nije realno za očekivati maksimalno pošteno suđenje. Kada je Rudar u prošloj sezoni igrao protiv Željezničara,praktički se igralo dok Željezničar nije dao go. Sat na stadionu je prestao raditi sredinom drugog poluvremena.

Uostalom,ionako se nemate čemu nadati na Grbavici,osim časnog poraza od 2-3 gola razlike.
ali nema para,sve se rastalilo....
Zato sto su igraci ostali da igraju do poslednje sekunde, sami protiv Zeljinih igraca, navijaca, sudija i svega ostalog, ostavili su srce na terenu da bi uzeli bod, sudija nije mogao pustiti da se igra 10 minuta, uradio je sve sto je bilo u njegovoj moci, sigurno preko 5-6 minuta, al vi niste mogli dati gola, ko vam je kriv, nemas pojma kolko mi je bilo drago sto su uzeli bod, samo zbog tog sranja sa semaforom!Tarantino je napisao/la:A kako ste nam bod uzeli na Grbavici,kad se takve stvari dešavaju?UltrasNoFacebookABPD je napisao/la:Nezahvalno je reći da se ide u Sarajevo po 3 boda. Nije Željezničar neka ekipa iz obližnjeg sela,niti je Rudar neka sila. Takođe je Željezničar državna institucija i nije realno za očekivati maksimalno pošteno suđenje. Kada je Rudar u prošloj sezoni igrao protiv Željezničara,praktički se igralo dok Željezničar nije dao go. Sat na stadionu je prestao raditi sredinom drugog poluvremena.![]()
Uostalom,ionako se nemate čemu nadati na Grbavici,osim časnog poraza od 2-3 gola razlike.
A sudija inače gleda u semafor dok vodi utakmicu. 

Sjedi jedan... Semafor sluzi da svi tacno znaju koliko se igra jos, a ovako iskljuci pa ti dokazi da se igralo 97 minuta 

Sjedi jedan... na Grbavici se svakako ne vidi koliko se igra sudijske jer na 90. staje vrijeme. 

Haha, pa sta mislis zasto sam stavio smajli onaj cc
Nego, sustina je da se semafor ugasio i igralo se preko 5 minuta nadoknade, nidje veze, samo da date gol, sto niste uspjeli...
Nego, sustina je da se semafor ugasio i igralo se preko 5 minuta nadoknade, nidje veze, samo da date gol, sto niste uspjeli...
U subotu ćete vidjeti gdje ste i šta ste.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
-
- Kontakt:
U subotu nam nema 7 standardnih prvotimaca,pa ja ne znam ko ce igrati jbt..

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
Mene samo zanima, jesmo li mi ijednom ove sezone odigrali sa svim standardnim prvotimcima u prvoj postavi?
-
- Kontakt:
ma sta ste se svi nabrijali.....Zeljo je jaca ekipa ali smo i u formi ove sezone....prosle sezone smo uzeli bod u gostima pa sto nebi i ove....iako je nemoguce....jbg bez 7 standardnih prvotimaca....strasno ali ima ovih sto su zeljni dokazivanja.....mozda je cak i tako izvodljivije.....