Ćiro Blažević

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Tarik14
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la Tarik14 » 26 nov 2009, 00:08

Ciro nije ujedinio reprezentaciju i drzavu, to su suplje price. :roll:

bh_fanaticos25
Kontakt:

Post Postao/la bh_fanaticos25 » 26 nov 2009, 00:21

Bob_Rock je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:I da je igrao Miske situacija bi bila ista neznam sta ste zapeli vise
Pa eto veceras Ciro rekao da je Misimovic i u petak na treningu bio cudan i nezainteresovan !!!
To treba provjeriti, ako je uistinu tako, pod hitno obadvojici nogu dati
povrijeđen je bio, pitanje koliko samo??!!! ali kad doktor koji mora raditi što mu uške kaže da neigra onda miske nije ni smio igrati. opet praljav potez saveza!!!! ko zna čiji su mu snimak podmetnuli, tj nama i ostaloj javnosti!!! drz se miske!!!

lubinho
Kontakt:

Post Postao/la lubinho » 26 nov 2009, 00:22

Tarik14 je napisao/la:Ciro nije ujedinio reprezentaciju i drzavu, to su suplje price. :roll:
reprezentaciju je ujedinio, državu manje više, ali više već itko do sada, niada nisam toliku podršku među bosanskim Hrvatima osjetio prema Bosni kao dosada, ni približno kao kad je Baka bio selektor, plus sada nije bilo hrvatskih igrača,tj bio je onaj kojeg je bolje da nema u reprezentaciji.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 nov 2009, 00:29

Što će to Ćiro ujedinjavati državu. Jbt nije Mahatma Gandi. On je trener fudbaleske reprezentacije. Sada mi ga je žao.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 26 nov 2009, 00:29

harinjo je napisao/la:
nick je napisao/la:
harinjo je napisao/la:eto vam neprijatelji B I H fudbala ode ćiro :!: sada ce doći neka pogodna budala koji će slušati savez i gubićemo od mađarske i sličnih opet :!: neće nam pomoći 100 đeka i misimovica :!: kako su samo naši ljudi dvolični mi nezaslužujemo nikakav uspjeh :roll: sve će se sada raspasti,misimović neće biti više onaj isti nikada :!: stidite se pojedinci :oops: ćiro je napravio ogroman uspjeh,ostaviti iza sebe belgiju i tursku... a što smo mi umislili da smo najači i dobili portugal koji je bolja ekipa od nas svi napadamo ćiru :!: sjetite se da je vratiop sve igrače,pomirio navijače---doveo nas u baraž i opet nevalja :!: fuj

odakle je vratio igrace?
koga je pomirio?
i sta je uradio?
vjerovatno se nesjećaš pismo upućeno savezu od igrača :roll: nije ništa uradio samo nas je doveo prvi put u baraž u istoriji i izveo onolike ljude na ulice poslije belgije i estonije :!: zajedno sa igračima je zaslužan za uspjeh repke :!: sada ce ti doći tulići,sliškovići,i slični lopovi :!:
imo si ti jos takvih utakmicada se bogdo nikad nisu odazvali,nego da smo se nastavili brukt jos jednu godinu ne bi imali sta krast uhljupi u savezu...kad su se stolice drmale ciro je doso kao neki spasitelj usanovica i ekipe...ovo nije nikakav historijski/istorijski/povijesni uspijeh...ako mislis da te neko gleda drukcije sto si doso do baraza varas se to je kratkog sjaja da si otiso na prvenstvo ok ali nisi razlika izmedju ovih kvalifikacija i proslih jeste da imas igrace koji igraju ligu prvaka i igrace koji su nosioci igre u svojim klubovima...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 26 nov 2009, 00:44

Plakat cete vi svi za Cirom sad kad nam postave nekakve Tulice,Pirice,bozje matere,iz neke stranke koja jos nema svog covjeka na nekoj selektorskoj poziciji, a patrioti iz Francuske,Obale Slonovace,Japana i ostalih zemalja ce nastavit gdje su i stali,nasladjivati se i pricati bajke kako bi to oni bolje uradili.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 26 nov 2009, 00:46

lubinho je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Ciro nije ujedinio reprezentaciju i drzavu, to su suplje price. :roll:
reprezentaciju je ujedinio, državu manje više, ali više već itko do sada, niada nisam toliku podršku među bosanskim Hrvatima osjetio prema Bosni kao dosada, ni približno kao kad je Baka bio selektor, plus sada nije bilo hrvatskih igrača,tj bio je onaj kojeg je bolje da nema u reprezentaciji.
Reprezentaciju je, prije Cire, ujedinio Blaz Sliskovic jel su kod njega igrali gotovo jednak broj Hrvata, Muslimana i Srba.

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 26 nov 2009, 00:46

Rz88 je napisao/la:Što će to Ćiro ujedinjavati državu. Jbt nije Mahatma Gandi. On je trener fudbaleske reprezentacije. Sada mi ga je žao.

Joj Legende :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 26 nov 2009, 00:51

sad kad nam ivo istuk preuzme reprezentaciju pa kad budemo sebi kose cupali

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 26 nov 2009, 00:58

sto se mene tice ne moraju ni igra dosta mi je razocarenja i sekiranja oko toga mene po 2 dana glava boli zbog prodanih utakmica(ne bukvalno) da se bogdo ovo sve znalo prije portugala da se ne nadam...a te suplje sto nije dao spahicu i igracima da se ociste od kartona jer to nije sportski duh moze maloj djeci pricat,al et
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 26 nov 2009, 01:01

nick je napisao/la:sto se mene tice ne moraju ni igra dosta mi je razocarenja i sekiranja oko toga mene po 2 dana glava boli zbog prodanih utakmica(ne bukvalno) da se bogdo ovo sve znalo prije portugala da se ne nadam...a te suplje sto nije dao spahicu i igracima da se ociste od kartona jer to nije sportski duh moze maloj djeci pricat,al et
dobar ti je post............... ma mogli su nam bar rec javno da ce izgubit da ne trosimo pare na kladilice bezveze pa ulozeni su milioni na njihovu pobjedu :D :D

adis_macak
Kontakt:

Post Postao/la adis_macak » 26 nov 2009, 01:12

Polahko ljudi,plakat cete vi svi za cirom,zajedno samnom.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 nov 2009, 01:12

Vi svi kao neki isnspektori daj pustite se toga vise ima to ko da radi 200 novinara tu naglaba svakakve price,kad je bio trening pred utakmicu znaci onaj u Hrasnici Miske je trckarao imao je grimase na licu i odlucio da prekine sa treningom vidio se da je bol u pitanju u predjelu noge i to je to.

Fakat bezveze sva ova rasprava...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 26 nov 2009, 01:14

adis_macak je napisao/la:Polahko ljudi,plakat cete vi svi za cirom,zajedno samnom.
znamo mi to svi samo se neki prave mahniti pa hoce boljeg a neznaju da mi nemamo para za boljeg od cire...........covjek morao nalazit sponzore da bi nesto zaradio bas ce im novi selektor to radit

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 nov 2009, 01:15

ĆIRO POTVRDIO: ODLAZIM!

Kada ćete svoju odluku o odlasku saopštiti čelnicima Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine?

"Ma, j***m ja u glavu onog Čolakovića što želi da odem, kao i Čeku koji okolo priča da sam uzeo nekih 130.000 maraka. Došao sam sa najboljim namjerama i radio kao nikada u životu da bi donio radost narodu. Čelnike saveza boli neka stvar za Ćiru. Polako...", zaključio je u razgovoru za SportSport.ba Miroslav Blažević

:lol: :lol:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 26 nov 2009, 01:16

smijesni_ste je napisao/la:
adis_macak je napisao/la:Polahko ljudi,plakat cete vi svi za cirom,zajedno samnom.
znamo mi to svi samo se neki prave mahniti pa hoce boljeg a neznaju da mi nemamo para za boljeg od cire...........covjek morao nalazit sponzore da bi nesto zaradio bas ce im novi selektor to radit
Grijesis! Bolje od njega imamo! Hadzibegic, Halihodzic, Susic, Smajic itd.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 26 nov 2009, 01:22

nick je napisao/la:sto se mene tice ne moraju ni igra dosta mi je razocarenja i sekiranja oko toga mene po 2 dana glava boli zbog prodanih utakmica(ne bukvalno) da se bogdo ovo sve znalo prije portugala da se ne nadam...a te suplje sto nije dao spahicu i igracima da se ociste od kartona jer to nije sportski duh moze maloj djeci pricat,al et
dobar ti je post............... ma mogli su nam bar rec javno da ce izgubit da ne trosimo pare na kladilice bezveze pa ulozeni su milioni na njihovu pobjedu :D :D
ma fol super atmosfera odmaraju u novom vinodolskom a tamo ih ko striptizete okacili samo jos cigani trubaci falili...ne priprema se tako za istorijsku utakmicu...

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 26 nov 2009, 01:28

Tarik14 je napisao/la:
Grijesis! Bolje od njega imamo! Hadzibegic, Halihodzic, Susic, Smajic itd.
ni jedan od tih trenera nije bolji od cire moje misljenje

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 26 nov 2009, 01:33

Mozemo sad na mediteranske igre.
Nevalja nama niko,sto se Miske nije k.u r c.i.o i odbijao igrati kod Felix Magath-a nebi sad igrao ni za cz jenu.
Doci ce novi trener,al onakvu slogu necemo nikada imati.
Bice kao i prije pola na bazenima pola kod bice a i utakmice ce se igrati na kosevu.
Tebi CIRO hvala za sve one lijepe trenutke sto si nam pruzio.
A ti Miske u slijedecim kvalifikacijama otjeraj Mesu,Vahu,Ristica ili ko vec dodje.
Ti si vazniji od cijele reprezentacije i cijele nacije.

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 26 nov 2009, 01:40

Bob_Rock je napisao/la:Treba obadvojicu otjerati i vozdra..Cuj to, nepravedno bi bilo sad udovoljiti Misimovicu koliko god da nam vrijedio..Sta onda sutra ocekivati od Dzeke, Pjanica i drugih,...Znaci cim im se nesto ne svidi, eh ja necu igrati dok ne sredite to, to i to...E ne moze buraz..Neces da igras? Vozdra, noga...Kad smo mogli izdrzati da igramo nakon odlaska Salihamidzica, pa Barbareza moze i bez Cire i Misimovica....Neki red mora postojati...
E da se i nas dvojica u necemu slozimo.
Ko je Miske da postavlja uslove.Hoces-neces.
U zenici je pokazao da nece
a u wolfsburgu tri dana kasnije da hoce.
Miske sa Lisabonom si se oprostio od repke,mogao si biti car a ispao si supak.
Vrijeme ce pokazati zasto nije htio da igra.
S.E.R.E.M se na tvoj ljekarski nalaz,da ti je BOSNA u srcu igrao bi bez noge u onako vaznoj utakmici,vidjeli smo da vise volis pare.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.