HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski Mostar
Evo vam Sunjic na probi u Karlsrueu
So fand sich in Toni Sunjic ein weiterer Innenverteidiger zum Probetraining ein. Der Bosnier steht bei HSK Zrinjski Mostar unter Vertrag.
Toni Sunjic Abwehr - 20 Jahre - MW: 150.000 €
So fand sich in Toni Sunjic ein weiterer Innenverteidiger zum Probetraining ein. Der Bosnier steht bei HSK Zrinjski Mostar unter Vertrag.
Toni Sunjic Abwehr - 20 Jahre - MW: 150.000 €
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
-
- Kontakt:
znamo mi za to, i potpisat će gore...
nek mu je sa srećom iako je mogao i ovu sezonu ostat, al šta ćeš...
nek mu je sa srećom iako je mogao i ovu sezonu ostat, al šta ćeš...
BLISTAJ U IGRI KO MOSTARSKO SUNCE, ZA TEBE KUCA HERCEG-BOSNE SRCE!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!
Malo je to para s obzirom koliki je potencijal. Ali opet teško da bilo koji klub može izvući puno veće pare za naše igrače. Morali su tražiti najmanje 200-250 tisuća uera. Samo da (sve) pare ne završe u privatnim džepovima tj. neka kupe par dobrih igrača i sve će biti uredu.
ove godine imate potencijala kao Modrica prosle sezone
Nije baš kao Modriča ali smo dosta slabiji, otišlo nam nekoliko važnih igrača,a nemamo ni sreće jer nam je od ovih prvotimaca što su ostali pola ozljeđeno na duži period! Mislim da je iluzorno očekivati titulu ali do Europe se opet može uz malo sreće.
jel vam zizovic otisao
Isto kao da jeste jer neće zbog ozljede igrati možda ni jednu utakmicu u prvom dijelu sezone.lisander je napisao/la:jel vam zizovic otisao
HŠK Zrinjski od danas je jači za novog grača, a riječ je o Goranu Markoviću koji je u redove Plemića došao iz beogradskog Čukaričkog. Kako doznajemo riječ je o igraču koji može igrati na desnom boku, kao i na desnog veznog. Osim ovog novog igrača pravo nastupa za Zrinjski stekao je i Mate Dragičević, a službeno predstavljanje ova dva igrača bit će sutra na tiskovnoj konferenciji.
Sa zrinjski.info
Sa zrinjski.info
sta ste se ucutali?!
sa dva gostovanja jedan bod i nije tako lose.
sa dva gostovanja jedan bod i nije tako lose.
Pa i nije tako loše. Još je sudac debelo natezao sada za Travnik prema info od naših navijača, znači ovaj bod ima još veću vrijednost. Šteta je samo jer smo imali 1-3 negdje do 80. minute ali dobro je i ovo.
Sada nam slijedi utakmica sa Slavijom kući i tu ako pobjedimo situacija je solidna. Imamo gadan raspored na početku ali ako ostanemo pri vrhu na proljeće može biti svašta. Još su nas ozljede oslabile najmanje 30%. Samo za ovu utakmicu zbog ozljeda su izostali: Žižović, Musa, Stojanović u vezi; Kordić u napadu i Džidić u obrani.
Sada nam slijedi utakmica sa Slavijom kući i tu ako pobjedimo situacija je solidna. Imamo gadan raspored na početku ali ako ostanemo pri vrhu na proljeće može biti svašta. Još su nas ozljede oslabile najmanje 30%. Samo za ovu utakmicu zbog ozljeda su izostali: Žižović, Musa, Stojanović u vezi; Kordić u napadu i Džidić u obrani.
- dolina cupova
- Kontakt:
đes te mangupi:)))))) drama ste....kako na terenu tako i na tribinama.....HAJTE NA SAKE HAJTE NA SAKE HAJTE NA SAKE P.... US......
Ultra...sta
real madrid
Sta bi, neda aluminij para...nije dao travnik sva tri???
Velez ce vam dati sva 3, ionako ce biti prvi prvi PRVI

Velez ce vam dati sva 3, ionako ce biti prvi prvi PRVI

Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Oči vide sve osim same sebe.
Ove godine ce Zrinjski bit konkurent za ispadanje
kad nisu mogli pobijedit Travnika a Zvijezda ih je rasturila trebali su primit 5 komada.

Još ćeš se ti puno nasekirati zbog Zrinjskog_armanix je napisao/la:Ove godine ce Zrinjski bit konkurent za ispadanjekad nisu mogli pobijedit Travnika a Zvijezda ih je rasturila trebali su primit 5 komada.

Već su osvojili bod u gostima. Što su kanidati za ispadanje. Po meni su broj 2 ili 3. Borac prvi, Zrinjski i Velež oko 2 mjesta i Sarajevo se može umješati ako ne gubi toliko bodova na početku sezone.
Rz88 je napisao/la:Već su osvojili bod u gostima. Što su kanidati za ispadanje. Po meni su broj 2 ili 3. Borac prvi, Zrinjski i Velež oko 2 mjesta i Sarajevo se može umješati ako ne gubi toliko bodova na početku sezone.
A gdje ti je Zeljo tu???E sad si me naljutio pacu te pobjediti drugi put bilijara

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Neće imate kontinuitet, to dobro zapamti, te će dosta puta kiksati na svom terenu. Mislim da je za njih ova sezona tek priprema za sljedeću ako Bog da gdje idu na titulu.
Zrinjski je uspio uzet bod iako je suđenje bilo debelo na strani Travnika.Sudci su konstantno gušili igru Zrinjskoga i nisu dopuštali da razviju igru.

Ultrasa preko 100 u travniku44. minuta: Proigravanje Aničića i Žuržinova, koji izlazi jedan na jedan sa golmanom , no sudac svira kraj prvog poluvremena.
Sušića dva puta ruše u šesnaestercu, sudac ostaje nijem
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Nesto mi je to dobro poznatoZrinjski je uspio uzet bod iako je suđenje bilo debelo na strani Travnika.Sudci su konstantno gušili igru Zrinjskoga i nisu dopuštali da razviju igru.

Dragon Town
bilo bi previse da dva kola budu za redom budu normalnazmaj_Bosne je napisao/la:Nesto mi je to dobro poznatoZrinjski je uspio uzet bod iako je suđenje bilo debelo na strani Travnika.Sudci su konstantno gušili igru Zrinjskoga i nisu dopuštali da razviju igru.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.