Što bolan bezveze pišaš po Interu, momak normalno pitao

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Ma nisam, bez trolanja, napisao sam da nije igrac kakav bi nama trebao, sto je opet uprava kriva jel
Može. Fizički je on i dalje na nivou. Vjerovatno jedan od najspremnijih igrača Barcelone. Yebe ga što je antitalenat s loptom pa često ne može da doda prvom do sebe.
Messi ako ne ode u ovoj godini ostaje do kraja karijere ovdje pogotova ako Fonte ili Laporta pobijede tu ide Xavi,Iniesta,Puyol,Valdes i znaci da ce sigurno ostati jer svi imaju medjusobno postovanje prema Messiju i obrnutoBoixosNois1899 je napisao/la: ↑03 sep 2020, 18:41Xavi podržava Fonta i njegovu kandidaturu. Na šta bi ličilo da sad preuzme klub pod ovom upravom? Zato ih i jeste odbio u januaru.
Ne znam što bi Xaviju bili problem Messi, Pique, Busquets. Pa on je vjerovatno jedina osoba koja bi imala poštovanje Messija od samog starta i čiji autoritet ne bi došao u pitanje.
Najgore bi bilo da ostane i nekim čudom odigra strašnu sezonu. Opet bi Bartomeu pokupio poene i ispao spasilac i vizionar. Ali budući da će vjerovatno ipak odigrati sezonu preko qurca i bez motivacije, odlazak sad je najbolja solucija. Da se mene pita pustio bi ga i za neku nižu cijenu.1921boy je napisao/la: ↑03 sep 2020, 18:50Messi ako ne ode u ovoj godini ostaje do kraja karijere ovdje pogotova ako Fonte ili Laporta pobijede tu ide Xavi,Iniesta,Puyol,Valdes i znaci da ce sigurno ostati jer svi imaju medjusobno postovanje prema Messiju i obrnutoBoixosNois1899 je napisao/la: ↑03 sep 2020, 18:41Xavi podržava Fonta i njegovu kandidaturu. Na šta bi ličilo da sad preuzme klub pod ovom upravom? Zato ih i jeste odbio u januaru.
Ne znam što bi Xaviju bili problem Messi, Pique, Busquets. Pa on je vjerovatno jedina osoba koja bi imala poštovanje Messija od samog starta i čiji autoritet ne bi došao u pitanje.
Nema šanse da Barto ostane u to sam 10000% uvjeren pa makar i tripletu osvojiliBoixosNois1899 je napisao/la: ↑03 sep 2020, 19:18Najgore bi bilo da ostane i nekim čudom odigra strašnu sezonu. Opet bi Bartomeu pokupio poene i ispao spasilac i vizionar. Ali budući da će vjerovatno ipak odigrati sezonu preko qurca i bez motivacije, odlazak sad je najbolja solucija. Da se mene pita pustio bi ga i za neku nižu cijenu.1921boy je napisao/la: ↑03 sep 2020, 18:50Messi ako ne ode u ovoj godini ostaje do kraja karijere ovdje pogotova ako Fonte ili Laporta pobijede tu ide Xavi,Iniesta,Puyol,Valdes i znaci da ce sigurno ostati jer svi imaju medjusobno postovanje prema Messiju i obrnutoBoixosNois1899 je napisao/la: ↑03 sep 2020, 18:41Xavi podržava Fonta i njegovu kandidaturu. Na šta bi ličilo da sad preuzme klub pod ovom upravom? Zato ih i jeste odbio u januaru.
Kome ces ga ba utopiti. Nebi ga Zaragoza uzela a kamoli top klub u evropi. Dati covjeku sansu ponovo. Vidjeti sta moze pod Koemanom. Nemas nista izgubiti.Bundesliga je napisao/la: ↑03 sep 2020, 19:46Valjalo bi vam nekome utopiti Coutinha, ali sumnjam da mozete u ovom dobu Korone kad svi prebiru svaki euro, sem Chelsea. Sto taj voli peljati loptu, usporavati akcije i gubiti lopte to nije normalno
![]()
Šta mu se imati davati šansa u Barci, ako ga ni Zaragoza ne bi uzelaReX je napisao/la: ↑03 sep 2020, 19:52Kome ces ga ba utopiti. Nebi ga Zaragoza uzela a kamoli top klub u evropi. Dati covjeku sansu ponovo. Vidjeti sta moze pod Koemanom. Nemas nista izgubiti.Bundesliga je napisao/la: ↑03 sep 2020, 19:46Valjalo bi vam nekome utopiti Coutinha, ali sumnjam da mozete u ovom dobu Korone kad svi prebiru svaki euro, sem Chelsea. Sto taj voli peljati loptu, usporavati akcije i gubiti lopte to nije normalno
![]()
Ma sta zna Zaragozalet3 je napisao/la: ↑03 sep 2020, 19:56Šta mu se imati davati šansa u Barci, ako ga ni Zaragoza ne bi uzelaReX je napisao/la: ↑03 sep 2020, 19:52Kome ces ga ba utopiti. Nebi ga Zaragoza uzela a kamoli top klub u evropi. Dati covjeku sansu ponovo. Vidjeti sta moze pod Koemanom. Nemas nista izgubiti.Bundesliga je napisao/la: ↑03 sep 2020, 19:46Valjalo bi vam nekome utopiti Coutinha, ali sumnjam da mozete u ovom dobu Korone kad svi prebiru svaki euro, sem Chelsea. Sto taj voli peljati loptu, usporavati akcije i gubiti lopte to nije normalno
![]()
Bartini debičići koji su ga toliko platili trebaju priznati zayeb, prodati ga bilo kome i po bilo koju cijenu, samo da ga skinu sa sise.
Bez ljutnje, ali to je vrlo loše razonovanje. Nije se on toliko platio da bude klupaš i ulazi zadnjih 15 minuta. Ili da landara po posudbama ko da je Denis Suarez.
Ali sta mozes uradit s njim hajd reci? Slati ga opet na posudbu 2 godine sve dok ne istekne ugovor. Ili reci mu okej Phil, zaboravi na sve. Dobit ces sansu ove sezone, pokazi sta znas. Novi trener, novi sistem, novo ocekivanje.. Mislim sta imas izgubiti. Eh ako recimo i ove sezone propadne i pokaze nulu. Gonit ga iduce ljeto u tri lijepe. Ja prvi dizem ruke.let3 je napisao/la: ↑03 sep 2020, 20:01Bez ljutnje, ali to je vrlo loše razonovanje. Nije se on toliko platio da bude klupaš i ulazi zadnjih 15 minuta. Ili da landara po posudbama ko da je Denis Suarez.
Moraju se što prije kutarisati najvecih promašaja u historiji Barce Coutinha i Dembelea, to jest njihovih plata.
Ovo ljeto se moraju riješiti tog tereta. Kriza je od korone, para sve manje, a ta dva parazita sisaju plate. Umtiti takođe.
Mogu debili priznati neviđeni zayeb i pokloniti ga nekome ili prodati za neku siću. Samo da ode. Ne vrijedi toliko placenog igraca držati u rosteru ko klupaša, kad si ga vec popišao i ponizio sa posudbom, kontašReX je napisao/la: ↑03 sep 2020, 20:04Ali sta mozes uradit s njim hajd reci? Slati ga opet na posudbu 2 godine sve dok ne istekne ugovor. Ili reci mu okej Phil, zaboravi na sve. Dobit ces sansu ove sezone, pokazi sta znas. Novi trener, novi sistem, novo ocekivanje.. Mislim sta imas izgubiti. Eh ako recimo i ove sezone propadne i pokaze nulu. Gonit ga iduce ljeto u tri lijepe. Ja prvi dizem ruke.let3 je napisao/la: ↑03 sep 2020, 20:01Bez ljutnje, ali to je vrlo loše razonovanje. Nije se on toliko platio da bude klupaš i ulazi zadnjih 15 minuta. Ili da landara po posudbama ko da je Denis Suarez.
Moraju se što prije kutarisati najvecih promašaja u historiji Barce Coutinha i Dembelea, to jest njihovih plata.
Ovo ljeto se moraju riješiti tog tereta. Kriza je od korone, para sve manje, a ta dva parazita sisaju plate. Umtiti takođe.
Za 50-tak miliona bi se mogao naci neki kupac u Engleskoj.Bundesliga je napisao/la: ↑03 sep 2020, 20:22Problem je sto Coutinha vi sada ne mozete nikome prodati. Ne bi vam niko dao ni 60 miliona. Jedino da se proda Kinezima ili Arapima, ali za to treba njega nagovoriti. Dembelea se ne treba jos rjesavati, mlad je, a kvaliteta je tu. Mozda bude i cist s glavom. I njegov problem je da predugo drzi loptu, ali je ipak brzi s njom za razliku od Coutinha.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.