sad kad hifa kupi gasprom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
sad kad hifa kupi gasprom
Ja u robotu na kasi neko vece zena ispred uze 12 flasa ulja.Samo po to dosla
OsmaDolazi je napisao/la: ↑01 mar 2022, 20:13Jeeeboooo ih vatromet u guzuuu. Vec sam krenuo kopati, kad vidim vatromet hahahahha
Nevidjena glupost. I tu se vidi koliko mi nemamo drzave, poskupljuje ko kako hoce, radi ko sta hoce. A poslije bacaj u kontejnere. Gledam u Zenici neki djed vuce ona teretna kolica bez stranica i nabaco brasna ne moze on to da gura bolan ima mu 60-70 izdahno skoro ali gura on vuce.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 20:10Moraju oni kupit da ne bi neko drugi umjesto njih, glupani
OsmaDolazi je napisao/la: ↑01 mar 2022, 20:13Jeeeboooo ih vatromet u guzuuu. Vec sam krenuo kopati, kad vidim vatromet hahahahha
Hvala na informacijienobarca je napisao/la: ↑01 mar 2022, 19:21Nisam kreditna sluzba ali po zadnjim informacijama koje ja imam nista nije pooštreno, u zadnjih nekoliko mjeseci mi je tolika guzva na poslu da ove iz kreditne sluzbe ne vidim po mjesec dana iako sam u centraliEspiritosanto je napisao/la: ↑01 mar 2022, 19:10Kakvo je stanje sa kreditima,jesu šta pooštravali zbog ove situacijeenobarca je napisao/la: ↑01 mar 2022, 19:04
Radim u jednoj domacoj banci, kakvo masovno podizanje para, vise su ljudi dizali pare kad je korona tek pocela pa krenulo zatvaranje kafica i ostalog, prepali se ljudi da ce i banke zatvoriti. Trenutno nikakvog masovnog podizanja para nema kako u domacim tako ni u rajfajzenu i ostalim stranim bankama, ne kazem da ga nece biti ali trenutno ni blizu toga.ali jos nista, nit ima masovnog podizanja novca nit se oko kredita nesto mijenjalo
Uleti im ko poklon.ASA Banka kupila je Sberbank BH u Federaciji BiH nakon što je prije nekoliko dana Federalna agencija za bankarstvo pruzela upravljanje Sberbankom, saznaje Klix.ba.
Trenutno korisnika/ca: sirBobbyMoore i 11 gostiju.