Meni ovo uopste nije strasno kako se prica.
S obzirom da krpimo vezni red ( nigdje neke 10ke da valja ni na mapi) i stalno mjenjamo igrace tu nije ni cudo sto djelujemo neuigrano.
Neznam dal smo tri utakmice sastavili u istom sastavu. Il su povrede il disciplina u pitanju.
Ono sto se nemoze osporiti momcima je borba na terenu i trka. Vidi se da zele.
Mislim da Huseinbasica pod hitno moramo vracati nazad jer je po meni jedan od najboljih koje imamo u sredini.
Svidja mi se Memic kako igra i koliko trci i bori se za ekipu. Zacas napravi neku sansu.
Ono sto mi se danas nije svidjelo su 3-4 sanse koje su upropastili Esmir i Kerim jer umjesto da dodaju nekome loptu ispred ( po tri igraca su mahala bukvalno ispred njih da proslijede loptu) oni su vise gledali sebe i pucali po golu i to poprilicno lose. Mada, razumijem ih mladi su, zeljni dokazivanja. S godinama ce shvatiti da trebaju ekipu da gledaju prvo. Benjamina krenulo zabijanje golova fino

2 u 4 utakmice uopste nije lose

Meni je on enigma. Ponekad mi tako letargican djeluje, nezainteresovan, ko da mu do zivota nije. A opet ponekad stvarno zna i fino da odigra a evo i gol dadne. Mislim ikskreno da je mnogo pritiska na njemu i prostp ponekad podlegne istom.
Sve u svemu napredak se vidi. Cekaju nas dvije paklene utakmice pa sta bude bice. Momcima puno srece

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....