Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 18 mar 2009, 20:05

moze biti svasta...a mozda se ova njemu skinula...sta znas...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 18 mar 2009, 21:23

CheGuevara je napisao/la: Ako mi nevjerujete da je to Ciro bio, evo vam dokaz:
slika
ja se drekno "Piro cederu", on se okreni, nabaci kes a ja upuca ovu finu slicicu!

Pozzzzzzzzzzzzzz
to koristi za pracenje forme igraca po Evropi...
ovo je za HNL:
slika
a jos ga nisu provalili kako izgleda kad prati nasu Premijer Ligu :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: RiNo, dana/u 19 mar 2009, 09:55, ukupno mijenjano 3 puta.
100% sportski i krajnje opušten potpis

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 18 mar 2009, 21:49

Ma cista budaletina covjek, nemam rijeci..koga on pegla krkan jedan...cuj nabio periku i gledo nase igrace..hahahahhaha..pa nemam rijeci...frajer izgleda previse gleda filmove i te neke fazone Charlija Chaplina...samo me zanima jesul novinari stvarno pukli na ovu njegovu djeciju pricu :) a da ima puno nasih poput Amira sto to stvarno vjeruju, u to ne sumnjam :mrgreen:

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 19 mar 2009, 02:28

ako pobjedi belgiju sve mu oprastam.a ako izgubi reci cu da......nastavak poslije dvomeca...

SimoK
Kontakt:

Post Postao/la SimoK » 19 mar 2009, 14:01

slika
slika
Provjeriću kvalitete lijevog bočnog iz Slobode. Ne znam njegovo ime, a nakon što pogledam utakmicu u Zenici odlučiću o mogućem naknadnom pozivu u reprezentaciju, izjavio je Blažević.

Na poziciji lijevog bočnog u Slobodi igra Elmir Kuduzović, koji bi mogao uskočiti u krug reprezentativnih kandidata za mečeve 5. i 6. kola kvalifikacija za Mundijal 2010. sa Belgijom, 28. marta u Genku i 1. aprila u Zenici. Oba susreta počinju u 20.45 sati. - piše Oslobođenje.

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 19 mar 2009, 15:43

CIRO mene pozovi.znam ga i ja sa lijevog boka shuknuti.pa bolan imas vladavica koji igra gdje zamislis i trenutno najbrzeg igraca u bih.imas hrgovica koji zna da izvuce loptu,brz,iz dinama-nije iz nase saban lige,provjeren.sta bolan izmisljas toplu vodu dok traju kvalifikacije.ako hoces da izmislis nesto onda okupi sve najbolje iz nase lige i nek odigraju izmedju sebe utakmicu.zna li iko u nasoj drzavi organizovati usrani piknik a pogotovu tekmu fudbalsku da se vidi cime raspolazemo.boze sacuvaj od trenera pa sve do vrha NSBIH.Treba vas sve na vjesala majku vam vasu izdajnicku.Pa da se zarati majkina mi zivota prvo bi vas sve na bascarsiji objesio...

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 19 mar 2009, 15:48

ako radi vas dobijem ban bombu cu vam baciti....kancirogeni drzavni neprijatelji....FUJ VISE...koja ste stoka da trazite igrace 10 dana prije tekme fuuuuuuuuj dabogda od raka izumrli svi iz saveza.bolovali dugo dugo da molite boga da umrete.....JOOOOOOOJ puko sam vise slusajuci debilne izjave...
Zadnja izmjena: starmo76, dana/u 19 mar 2009, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 19 mar 2009, 15:48

Važno da mjesta u Repci nemaju

Martinović.. Ramović..

A imaju Supić .. Mitrović ..

Vazno da on gleda Kuduzovića ..

A negleda Smajića ..
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 19 mar 2009, 15:55

nije taj mako' preko drine niti preko save.kenjac stari i on i oni oko njega.pa bolan ja da sam trener igro bi papac ili mene nebi bilo.ja bi mu ga popusio u sred skotske samo da zaigra....cuj on ce u glazgov da prica sa papcem.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 mar 2009, 15:56

A jakih zamijena :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 19 mar 2009, 16:33

MentalitaUltras je napisao/la:Važno da mjesta u Repci nemaju

Martinović.. Ramović..

A imaju Supić .. Mitrović ..

Vazno da on gleda Kuduzovića ..

A negleda Smajića ..
Sta ce sa Smajica? on je vec prodan, Kuduzovic nije..nista protiv momka, poznajem ga licno, ali vjerovatno ce dobiti poziv zato sto je ga onaj Cirin pajdo sto organizuje koncerte i manefistacije preporucio.

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 19 mar 2009, 16:38

harishp

Pa eto kolega ti ako imaš bolje kaži ..
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 20 mar 2009, 07:37

RiNo je napisao/la:
CheGuevara je napisao/la: Ako mi nevjerujete da je to Ciro bio, evo vam dokaz:
slika
ja se drekno "Piro cederu", on se okreni, nabaci kes a ja upuca ovu finu slicicu!

Pozzzzzzzzzzzzzz
to koristi za pracenje forme igraca po Evropi...
ovo je za HNL:
slika
a jos ga nisu provalili kako izgleda kad prati nasu Premijer Ligu :mrgreen: :mrgreen:
E dugo se ovako ne nasmijah..
Kralju, svaka cast :D
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 20 mar 2009, 08:12

haha ....a dobar je Ciro samo da se mani saveza ...Savez napolje!!!
A C A B !

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 20 mar 2009, 12:01

Emir_ZENICA je napisao/la:haha ....a dobar je Ciro samo da se mani saveza ...Savez napolje!!!
Nebranim savez, garant ne :mrgreen: ali ja mislim da oni nisu ni toliko krivi za neke stvari koliko je on sam od sebe kriv, jer savez na neke njegove poteze i nepoteze nema puno utjecaja:

- Nisu oni pucali u prazno nego je to Ciro bio koji je nalazio "spasioce" poput Zilica, Aracica, Radmana itd. po hrvatskoj ligi!

- Neznam dali je savez kriv za to sto Ciro nije pratio ni jednog naseg igraca u evropi! Nevjerujem da se moze traziti razlog u parama, jer u ova doba let itd. nije vise skupo kao sto je nekad bilo. A pogotovo ne u neku Belgiju, Svedsku, Rusiju, itd.
A joj et ja zaboravio da je tu svugdje Ciro bio, pratio tekme sa parikom a to je uigrana rijecenica gdje govori non stop "neznam kako se zove taj igrac, ovaj/onaj mi ga preporucio. To da se nebi primjetilo da je gledo nase igrace.

- Pustio je menadzere da mu kroje sastav, pozivao je te neke nade poput Vasilica i Mikelinija, sad kad je veliki pritisak sa strane medija i javnosti, malo je se kao fol povukao. A to sto jedan Zec nije pozvan, kojeg je do neki dan u veliko hvalio, to se neprimjeti. Neprimjeti se kod nekih, koji Zeca jos nisu ni primjetili kako treba. A zasto Zec nije pozvan? Da za to nije kriv mozda neki Miroslav Blazevic Junior, koji je htjeo Zeca prodati sa 50% provizije, Pa kad mu to nije opalilo fino nazvo Tatu da to rijesi :)

- Da se previse nedubimo u te stvari koje Ciru cine DOBRIM, nezaboraviti sranja koja je napravio sa Nadarevicom, Trivunovicom i Papcom!(Ustvari ko zna, mozda je i bio u Glazgowu kod Papca samo ga taj nije prepozno zbog perike!)

Ajjjj pozzzzz, neda mi se vise pisati o krkanluku...nevolim bas pisati romane!!!

:lol:

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 20 mar 2009, 22:12

Ciro je pravi selektor, svaka mu cast. pravi je majstor svoga zanata, Ciro samo naprijed, sto god vise cujem da ovi "strucnjaci" sa foruma pricaju protiv tebe, ja te sve vise i vise podrzavam. SAMO NAPRIJED
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 20 mar 2009, 22:15

http://vinovo.magnify.net/video/Bijele- ... lazevic-Sk
Selektor postao zrtva "Skrivene Kamere" :D :lol: :)

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 20 mar 2009, 22:51

amir je napisao/la:Ciro je pravi selektor, svaka mu cast. pravi je majstor svoga zanata, Ciro samo naprijed, sto god vise cujem da ovi "strucnjaci" sa foruma pricaju protiv tebe, ja te sve vise i vise podrzavam. SAMO NAPRIJED
On ce sigurno doci na forum da procita kako mu se obracas i koliko ga podrzajes! :lol:
Pa kad to vidi bice ponosan stim sto ipak, iako je dosta toga zasro, ima tih primitivaca poput tebe sto ga jos uvijek podrzavaju! :)

Nebih inace volio stobom u konverzaciju jer je to garant nesto poput price babo sa djetom, ali kad si vec toliko zapeo kao puska, da nebi pucao u prazno, de ti malo argumentuj zasto je to Ciro "pravi selektor"!...Da i mi "strucnjaci" znamo :)

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 20 mar 2009, 22:55

tko to jos ciru shvata ozbiljno, steta da ovu mladu i talentovanu generaciju vodi covjek koji vise slici na klovna nego na izbornika

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 21 mar 2009, 09:20

ovo je Kodrina reprezentacija-covjek je fino reko....a evo amire i principatus koliko navijaci ciru podrzavaju..
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.