Novak Đoković

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: Novak Đoković

Post Postao/la NEZALAGANJE » 16 jul 2022, 23:42

OldFashioned je napisao/la:
16 jul 2022, 23:37
Novak Đoković je jedan od najzdravijih sportaša na svijetu trenutno.

Ljudi obožavaju da se po nečemu dijele, a ovaj put na red je došlo vakcine ili ne.

Za uvrede neću ni da komentarišem, dovoljno govoriš o sebi.
Sta ces komentarisati uvrede kad mu svaki post sadrzi uvredu :rol:

Decko je napaceni kompleksas. Davno detektovano.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 16 jul 2022, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 16 jul 2022, 23:44

To je fakta da je Novak jedan od najdravijih sportaša svijeta, e sad što ti kao klimač glavom misliš da je svako ko nije vakcinisan idiot, glupan, nezdrav i sl. to je problem koji nećeš izliječiti na sportskom forumu.

I to što kažeš @NEZALAGANJE
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 16 jul 2022, 23:47

Pametan Nole. Vidio da je korona jedna velika farsa i nece da se boca bez potrebe. Njemu svejedno, ne mora osvojiti vise niti jedan turnir. Ima ih dovoljno. A ne mora ni zaraditi vise nista jer ima dovoljno novca. Svugdje bi te trebali docekati kao gosta, turistu sta god kao kralja jer im donosis pare i trosis u njihovoj drzavi. Ali ljudi glupi pa daju da ih se maltretira. Ako mi ne da da udjem ko covjek sa testom onda necu ni ulaziti u njihovu drzavu. Ima ko hoce da zaradi. Puna podrska Djokovicu, a ovdje ima glupana koji i poslije 2 i pol godine ne vide sto je ocito. Ne cudi me za ove iz Austrije, njih uslovljavaju da moraju primati vakcine. A jos malo ce im uvesti i socijalni kredit kao u Kini, pa ce ih kontrolisati kao cuke.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 16 jul 2022, 23:52

Po kom tacno mjerilu je fakt da je bas Novak jedan od najzdravijih sportista svijeta i zdraviji od ostalih vrhunskih sportista tipa Ronalda, LeBrona, Lewe itd itd?

Opet netacno deduka. Nije svaki nevakcinisani covjek glupan i idiot. Postoje ljudi koji se iz ovog ili onog razloga ne mogu vakcinisati. Svako ko je protivnik nauke i pobornik alternativnih metoda vec jeste idiot, a Novak je upravo takav. Ti i slicni idolopoklonici cete ga naravno i dalje porediti sa Alijem iako je svakom sa 2 grama mozga ili ljudima koji nisu zaljubljeni u Novaka jasno da Alijeva borba i Novakova "borba" nemaju ama bas nikakvih poveznica.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 16 jul 2022, 23:54

Says you.

Btw, sa roditeljima tako razgovaraj. Over & out.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 16 jul 2022, 23:57

say*

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 16 jul 2022, 23:58

Ne znam samo kakve veze ima nauka sa vakcinama. Masa ljudi koja se nije vakcinisala nije imala problem sa covidom iako se konstantno kreću, a vidimo i da ovi koji su se vakcinisali imaju šanse da opet budu zaraženi. Tako da se nema smisla vakcinisati. Nije **** tetanus.

Da je Noleta korona htjela pokositi ne bi mu pomogao ni Siddartha Gautama Buddha, ni Semir Osmanagić, a kamoli neka vakcina.
Zadnja izmjena: TonySosa, dana/u 17 jul 2022, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 16 jul 2022, 23:59

Poruka je jasna. Kada te opet uhvate ovakvi napadi a tabletice ne reaguju, na roditelje se fino iskališ.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 17 jul 2022, 00:03

Pa sto bih im govorio da su nenormalni kad ne pricaju ovakve gluposti koje ti stancas na redovnoj bazi? Ja sam konstatujem cinjenicno stanje, zao mi je sto te pogadja.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 17 jul 2022, 01:50

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 17 jul 2022, 10:09

16 jul 2022, 23:44
To je fakta da je Novak jedan od najdravijih sportaša svijeta, e sad što ti kao klimač glavom misliš da je svako ko nije vakcinisan idiot, glupan, nezdrav i sl. to je problem koji nećeš izliječiti na sportskom forumu.

Najzdraviji i najbolje fizički spreman nije isto a i pitanje je da li je Nole najbolje fizički spreman od svih sportista pa čak i u samom tenisu. Svaka akcija ima i svoju reakciju a Novak je odlučio da ne vjeruje u nauku već u kvazi nauku i posljedica je to da ne može ući gdje hoće. Svako ko se nije vakcinisao i ko smatra da nema korone, da je ovo plandemija i slično jeste glup, pokazuje da nije pogresivan i da vjeruje u teorije zavjere i da ga je lako navesti na razne gluposti.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 17 jul 2022, 10:38

Vjeruj u šta god hoćeš ali ne nameći drugima.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 17 jul 2022, 11:07

17 jul 2022, 10:38
Vjeruj u šta god hoćeš ali ne nameći drugima.
Neke stvari se moraju nametnuti ako je u pitanju viši cilj a u ovom slučaju to jest. A i u suštini niko i nameće ništa već samo ta odluka ima svoje posljedice.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 17 jul 2022, 11:13

Čovjek je svojevoljno sa rizikom donio odluku o svom tijelu i prihvata posljedice u pojedinim zemljama.
Ne čuješ ga da svaki dan kuka o tome, ako mu dopuste da igra, dopuste, ako ne, nikome ništa, već je odavno potvrdio da mu je princip da on donosi odluku o vlastitom tijelu/zdravlju bitniji od bilo kojeg trofeja. Više kukaju njegovi dežurni hejteri i ovi što bi da nameću drugima da li da se neko vakciniše ili ne.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 17 jul 2022, 14:17

Unofficialpage je napisao/la:
17 jul 2022, 10:09
16 jul 2022, 23:44

Najzdraviji i najbolje fizički spreman nije isto a i pitanje je da li je Nole najbolje fizički spreman od svih sportista pa čak i u samom tenisu. Svaka akcija ima i svoju reakciju a Novak je odlučio da ne vjeruje u nauku već u kvazi nauku i posljedica je to da ne može ući gdje hoće. Svako ko se nije vakcinisao i ko smatra da nema korone, da je ovo plandemija i slično jeste glup, pokazuje da nije pogresivan i da vjeruje u teorije zavjere i da ga je lako navesti na razne gluposti.
Pazi ti, molim te, tvog razmisljanja....Kvazi nauka je sto je covjek odlucio neuzeti nesto sto smatra da mu ne treba i jos DOKAZAO da mu ne treba, jer je evo ziv, zdrav i opet osvaja!!

Aplauz za logiku. :clap:

Boli ga ba ona stvar hoce li ga gdje pustiti ili nece, vise puta to izjavio, a slusaj sad ovo... Konkretno o Americi....U Ameriku ne moze uci nijedan stranac ako nije vakcinisan, ali nevakcinisani americki drzavljanin? Nema problema za njega. Ako to nije politika, ja onda ne znam sta je, jer je to bukvalno crtanje tebi i takvim likovima poput tebe.To je klasicno izdr.kavanje politike koja vec godinu dana nema veze s koronom.Korona bila i prosla, postala virus kao i svaki drugi.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 17 jul 2022, 14:27

NEZALAGANJE je napisao/la:
17 jul 2022, 14:17
Pazi ti, molim te, tvog razmisljanja....Kvazi nauka je sto je covjek odlucio neuzeti nesto sto smatra da mu ne treba i jos DOKAZAO da mu ne treba, jer je evo ziv, zdrav i opet osvaja!!

Boli ga ba ona stvar hoce li ga gdje pustiti ili nece, vise puta to izjavio, a slusaj sad ovo... Konkretno o Americi....U Ameriku ne moze uci nijedan stranac ako nije vakcinisan, ali nevakcinisani americki drzavljanin? Nema problema za njega. Ako to nije politika, ja onda ne znam sta je, jer je to bukvalno crtanje tebi i takvim likovima poput tebe.To je klasicno izdr.kavanje politike koja vec godinu dana nema veze s koronom.Korona bila i prosla, postala virus kao i svaki drugi.
Tačno kad čitam postove ovdje pojedinih, čovjek se zapita da li oni imaju mozga. Eto Đoković glup a oni pametni :urnebes:. Ljudi puštaju da ih se diskriminiše na svakom koraku, kaže to je potreba a ljudi i dalje oboljevaju i sa i bez vakcina. Glupani ne kontaju da dok se ljudi nisu privikli na virus i dok on nije oslabio jer je zarazio pola svijeta ako ne i više i nismo došli do ovoga. Ako je neko star i bolestan treba da se vakciniše, a ako je neko mlad nema apsolutno nikakve koristi od toga. A i dalje može prenositi virus.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 17 jul 2022, 14:31

Bundesliga je napisao/la:
17 jul 2022, 14:27
NEZALAGANJE je napisao/la:
17 jul 2022, 14:17

Tačno kad čitam postove ovdje pojedinih, čovjek se zapita da li oni imaju mozga. Eto Đoković glup a oni pametni :urnebes:. Ljudi puštaju da ih se diskriminiše na svakom koraku, kaže to je potreba a ljudi i dalje oboljevaju i sa i bez vakcina. Glupani ne kontaju da dok se ljudi nisu privikli na virus i dok on nije oslabio jer je zarazio pola svijeta ako ne i više i nismo došli do ovoga. Ako je neko star i bolestan treba da se vakciniše, a ako je neko mlad nema apsolutno nikakve koristi od toga. A i dalje može prenositi virus.
Ma uzaludno je ponavljati.Stavove im neces promijeniti, niti ih treba mijenjati.Svako ima pravo da misli sta hoce i djeluje onako kako misli da treba djelovati.

Medjutim, nazivati nekog glupim sto ne razmislja poput tebe ili ne zeli da se povinuje nekoj agendi i dokaze da je odabrao ispravan put, e to je vec za izucavanja. Ustvari i nije, to je nametanje koje nece proci ni uz sve uvrede.Providno i perfidno.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 17 jul 2022, 19:20

Covjek se nije vakcinisao i veni vidi vici uzeo WB, bez ikakvih problema po sebe ili druge.

Čilić i Beretini pelcovani x puta i opet "zarazeni", nisu mogli ni igrati...

Korona, strasna korona... :kafa:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 17 jul 2022, 19:31

Plandemija i cipovi za citanje misli confirmed :kafa:

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 17 jul 2022, 20:32

Samo treba vjerovati šta ti nauka plasira, i oni kojima je jedino opredjeljenje nauka i ateizam. Savršena kombinacija, za ne razmišljati svojim mozgom i instiktom.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.