Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Iskren
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la Iskren » 05 feb 2012, 13:53

Falcao ce sam 2 zabiti,strasan igrac ! ! !

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 05 feb 2012, 15:52

Ne zaboravite Soldada . Falcao vs Soldado ! Kakve napadacine 8-) spektakl zagarantovan !

L_blancos je napisao/la:Juzni,veceras sam ti stavio keca na Athletico ..
Reci predvidjanje svoje ? :D
Nemoj da me razocarate velik je ulog..

Nezz brate sta bi ti reka .Vidim kod Valencie vjerovatno ce igrati Piatti :cry: tom decku treba zabraniti da igra protiv nas!! :mrgreen: U dresu Almerie redovno nas je'' castio'' :mrgreen: . Mislim da u svojoj karijeri , nikome nije dao toliko golova . Strasno ! Po meni ,Valencia ima dosta jacu sredinu terena ,dok Atleti ima jaci napadacki potencijal (rijetko koji klub se moze pohvaliti sa ima takvim napadom) . Sto se tice odbrane ,tu su nekako izjednaceni. Dakle , poprilicno izjednacene ekipe. Opet ,Valencia mi djeluje kao kompletnija ekipa(nezz zasto) . Svakako, ne treba zaboraviti da je Atleti u mnogo boljoj formi od vecerasnjeg rivala .

Pored forme,prednost Atletica bi mogla biti i u tome sto Valencia gaji tu pas igru ,kada im protivnicka ekipa presjece neki napad na sredini terena,uglavnom nastaju problemi za njih . A kako Atleti igra na te kontre od dolaska Chola je fascinantno . Villareal gaji slican nogomet kao i Valencia,cak su na Calderonu imali veci posjed lopte,a znamo kako su prosli . Mislim da bi i Valencia mogla slicno proci kao i njihove komsije :D
Vjerovatni sastavi .

ATLÉTICO: Courtois; Juanfran, Miranda, Godín, Filipe Luis; Tiago, Gabi, Arda Turan, Diego; Adrián y Falcao.

Valencia: Diego Alves; Bruno, Rami, V.Ruiz, Jordi Alba; Albelda, Banega, Pablo, Jonas, Piatti; y Soldado.

Sudija Undiano Mallenco . Daleko najbolji arbitar na svijetu 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 feb 2012, 23:42

Losa utakmica,mnogo losija nego sto sam ocekivao od ova dva rivala.Premalo prilika kao produkt skoro pa savrsenih taktika na obe strane,i odlicne discipline gde ekipe se konstantno brane sa najmanje 9 igraca je kumovalo tome da vidimo na semaforu 0:0.
Atletico u takvoj utakmici za nijansu bolji,odlicne prilike Falcao cini mi se ona prva kada Alves sjajnom paradom brani,pa onda opet Falcao kada Rami sretno skida sa linije,pa lep sut Diega sa distance Alves brani,i prodor Adriana kada mlako suta a Alves brani.No to su ujedno bila i jedina uzbudjenja koja je napravio Atletico.

Na drugoj strani Valencia imala samo opasan sut Albe i nesta kasnije Aduriza i to je to.

Kazem taktike su bile strasno kvalitetno postavljene,kontrolisanje odbrane i koncentracija na nivou svih 90 minuta,i nije se u lepoti igre moglo uzivati,ali zasigurno smo mogli da uzivamo u taktickoj igrariji Simeonea i Emerya.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 feb 2012, 23:49

Devil je napisao/la:Losa utakmica,mnogo losija nego sto sam ocekivao od ova dva rivala.Premalo prilika kao produkt skoro pa savrsenih taktika na obe strane,i odlicne discipline gde ekipe se konstantno brane sa najmanje 9 igraca je kumovalo tome da vidimo na semaforu 0:0.
Atletico u takvoj utakmici za nijansu bolji,odlicne prilike Falcao cini mi se ona prva kada Alves sjajnom paradom brani,pa onda opet Falcao kada Rami sretno skida sa linije,pa lep sut Diega sa distance Alves brani,i prodor Adriana kada mlako suta a Alves brani.No to su ujedno bila i jedina uzbudjenja koja je napravio Atletico.

Na drugoj strani Valencia imala samo opasan sut Albe i nesta kasnije Aduriza i to je to.

Kazem taktike su bile strasno kvalitetno postavljene,kontrolisanje odbrane i koncentracija na nivou svih 90 minuta,i nije se u lepoti igre moglo uzivati,ali zasigurno smo mogli da uzivamo u taktickoj igrariji Simeonea i Emerya.
A pokusaj Piattia iz 33.minute?Nista nije bolji bio ni sut Diega sa distance ;)
Sve u svemu malo smo veceras vidjeli od Valencije i Atletica,no bod za momke sa Mestalle je prevelik.Znaci sigurno trece mjesto i ove sezone :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 feb 2012, 23:59

To je bilo skoro po sred Cuortoisa,cak bih rekao da je onde Belgijanac poprilicno lose intervenisao,dok se na drugoj strani Alves kod suta Diega morao polepo ispruziti da lopta ne bi odsela u mrezi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 06 feb 2012, 00:17

Izjednacena utakmica .Rezultat pravedan . Sigurno da Valencia moze biti zadovoljnija ,ipak su zadrzali tih 7 bodova u odnosu na Atletico i ostale pratioce,tako da u nastavak prvenstva mogu uci dosta mirnije .
Iskreno ,ocekivao sam malo otvoreniju Valenciu :? .

Nema se sta zamjeriti igracima . Zalaganje je opet bilo maximalno ali ponovo je na vidjelo izasao taj problem da ne znamo sta raditi sa hebenom loptom . Diego uglavnom pokusava nekim vertikalnim loptama traziti Ardu ili Adriana , koji veceras nista nisu napravili . Ako ne moze to ,onda je tu Gabi koji dugom loptom trazi Falcaa ,nebi li ovaj glavom spustio za nekog . Zato treba neki dobar veznjak tipa Borje Valere.

Uglavnom ,zadovoljan sam nastavljaju se dobri rezultati(remi protiv Valencije to svakako je) jos jedna utakmica a da se nije zatresla mreza Curtona . U naredna dva gola, idemo u goste Racingu odnosno Sportingu . Realno je ocekivati bar 4 boda . Zatim dolazi Barca .

slika

Jedna od najvecih legendi Atletica,Don Futre !! Medju navijacima !! Izjavio da mu je ovo ispunjenje sna .
slika

PS; Nadam se da drug Blanco nije previse ljut na Atletico :? ipak brate nismo mi djabe patetico :mrgreen:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

delldell
Kontakt:

Post Postao/la delldell » 06 feb 2012, 01:00

Stari falangisticki, frankistcki pozdrav od strane Futrea i jos par njih :D

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 06 feb 2012, 13:43

Mozes mislit samo kakva mi je reakcija bila kad je Rami skinuo loptu sa gol-linije..
:/Skinuo sam Villareala al brate,hebali ste me sinoc :D

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 08 feb 2012, 13:01

Citam da navodno Chelsea sprema ponudu za Tigra . Navodno ce ponuditi 30 mil eura + Torresa :? .
Sa jedne strane,mislim da Torres jedino u Atleticu moze vratiti staru formu ,opet s druge strane , mislim da je Falcao u top 3 centarfora danasnjice ...Tako da je steta izgubiti takvog igraca . Ne znam, hebena situacija . Nebi bilo lose da probaju nesto ovako , Torres + Courtois + 25 mil eura : Falcao :? te pare iskoristiti za dovodjenje Borje Valere 8-)

Inace ,Falcao ima 4 zuta kartona ,k'o da gledam da ce propustiti Barcu :roll: .

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 09 feb 2012, 22:18

Svaka cast Falcao-u sigurno je jedan od najboljih napadaca na svijetu,ali nebih se sekunde dvoumio oko ovog transfera.Zna se sta Torres predstavlja za Atletico i vjerujem da bi se brzo vratio u svoju prepoznatljivu formu.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 09 feb 2012, 22:46

soe je napisao/la:Svaka cast Falcao-u sigurno je jedan od najboljih napadaca na svijetu,ali nebih se sekunde dvoumio oko ovog transfera.Zna se sta Torres predstavlja za Atletico i vjerujem da bi se brzo vratio u svoju prepoznatljivu formu.
Nebih ja dao Falcao za Toresa nikad! Toresa pamtim po golovima Barsi ali brate mili previse su ga forsirali u drugim tekmama gdje mi se nije dokazao bas previse.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 10 feb 2012, 02:16

zeljocity je napisao/la:
soe je napisao/la:Svaka cast Falcao-u sigurno je jedan od najboljih napadaca na svijetu,ali nebih se sekunde dvoumio oko ovog transfera.Zna se sta Torres predstavlja za Atletico i vjerujem da bi se brzo vratio u svoju prepoznatljivu formu.
Nebih ja dao Falcao za Toresa nikad! Toresa pamtim po golovima Barsi ali brate mili previse su ga forsirali u drugim tekmama gdje mi se nije dokazao bas previse.
Pa gledaj ako dobijes i jos 20 miliona to je sasvim dobra ponuda.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 10 feb 2012, 12:20

slika
Navodno Atletico zeli burak yilmaza. Ima 26 god,ove sezone zabio 25 golova u dresu Trabzona ,samo problem je to sto Trabzon trazi 20 mil eura :? a otkupna klauzula mu je 5 mil eura . Nisam znao da moze to :?

Inace,cimer je sa Ardom u repki ,navodno mu je rekao da je odusevljen Atleticom 8-) .

Trebali bi uskoro dobiti novog generalnog sponzora . Radi se Qatar Airways,koji bi do kraja sezone platio 4 mil eura,sto znaci da bi po sezoni Atleti dobijao 8 mil eura . Sto nije nimalo lose - ako uzmemo za primjer Valenciu koja dobija duplo manje od ovih kineza.

Bernabéu
Kontakt:

Post Postao/la Bernabéu » 11 feb 2012, 09:46

^Yilmaza sam mnogo puta gledao u tekućoj sezoni i moram priznati kako je pravi golgeter, te bi sa Falcaom činio paklen tandem u Atleticu. Iskreno, iznenadio sam se za njegovu tržišnu vrijednost, ipak je to previše.
Por Qué? Yo no entiendo por qué.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 11 feb 2012, 18:09

Ma kakvih crnih ,20 mil eura :? ponuda ce biti u skladu sa klauzulom . On ce svakako biti treci napadac .

Courtois, Juanfran, Perea, Domínguez, Filipe; Gabi, Tiago, Arda, Diego; Falcao y Adrián

Sastav po mom ukusu . Nema Mirande i Godina ,sto ce biti mali problem u odbrani ,pogotovo tu mislim na Godina koji je bio odlican od dolaska Chola . Vidjecemo kako ce djelovati tandem Domi-Perea.

Edit: Steta , nakon prvih 45 min ,trebalo je biti 0-3. Arda propustio najbolje prilike . Dobre prilike imali su jos Falcao i Adrian . Apsolutna dominacija Atletica ,Racing pokusavao nesto iz prekida i to je sve . Jednostavno ovdje se moraju uzeti 3 boda !!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 11 feb 2012, 19:16

U kuratz i stative . Dvije stative pogodjenje za nekih 3-4 min :|

Ajjj ne mogu vjerovati ,ovo je sigurno bila najbolja utakmica Atletica u gostima ,da je bilo pravde, Racing bi prosao gore nego Real Sociedad . Nevjerovatno sta je Toni skidao :roll: . Kao sto napisah ranije ,ako se pobjedi u Gijonu ,to bi bilo ta 4 boda koje sam i ocekivao sa ovih gostovanja .

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 12 feb 2012, 01:06

Cisto sumnjam da Espanjol i Levante mogu uzeti cetvrto mjesto tako da ne tugujem previse.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 12 feb 2012, 13:58

Ovo je cini mi se 6. utakmica bez primljenog gola :o ,sta se to desava sa odbranom :D.Rezultati su i ovo kolo isli na ruku,steta sto nisu izvukli 3 boda da se vec zasjedne na 4. mjesto.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 12 feb 2012, 14:05

soe je napisao/la:Ovo je cini mi se 6. utakmica bez primljenog gola :o ,sta se to desava sa odbranom :D.Rezultati su i ovo kolo isli na ruku,steta sto nisu izvukli 3 boda da se vec zasjedne na 4. mjesto.
Da,fantasticno . Colu odma treba produziti ugovor !! Samo smo na bod od LP ,a ne tako davno ,na Atleticu se izivljavao Albacete :D . Hvala Betisu i Zaragozi 8-) cisto sumnjam da ce Levante uzeti bodove Realu .

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 12 feb 2012, 16:33

Da hoce i ova Malaga kiksnut,nisu ni oni za odbacit.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.