Evo ga upeco se najveći uvlakačALBOX je napisao/la:Dzaba sve tamam se neke stvari pocnu pisati oko kluba i desavanjima ,ali mora se naci nekakva budala da uvuce politiku i u ovo7aprildomemoj je napisao/la:Nemojte protiv uprave jer će dežurni uvlakači to protumačit udarom na Nj.V. i politikanstvom. Bićete proglašeni neprijateljima kluba i zamjerit će te se Šamiji, čokori, Mići, Seji, Bradi i ostalim kvazi stručnjacima i menadžerima koji se motaju po stadionu i kreiraju politiku kluba zajedno sa Nj.V. Brkom
NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
- 7aprildomemoj
Re: NK Bratstvo Gračanica
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
- Probisvjet
- Kontakt:
Vratite se na ovaj moj post i recite jesam li bio bar malo u pravu?
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... p#p2037652" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... p#p2037652" onclick="window.open(this.href);return false;
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Nije da si bio malo upravu nego si pogodio sve haha , imal kakvih prica po Tuzli ko bi mogo pojacat Slobodu ? Ako ne mozes ovde napisat makar mi u pp posaljiProbisvjet je napisao/la:Vratite se na ovaj moj post i recite jesam li bio bar malo u pravu?
www.nkbratstvogracanica.com
jasno je da će promjena u ekipi biti ali ja sam siguran da će Bratstvo opet imati stabilan i solidan tim
naredne sezone ako ostane kod nas očekujem da Murselović eksplodira, vidjeli smo u drugom dijelu sezone kako je odigrao neke utakmice - odlično
bio je u prvom planu na zimskim pripremama a onda se povrijedi i zastao malo
po meni jedan od najjačih igrača u veznom redu, uz Kadrića naravno
naredne sezone ako ostane kod nas očekujem da Murselović eksplodira, vidjeli smo u drugom dijelu sezone kako je odigrao neke utakmice - odlično
bio je u prvom planu na zimskim pripremama a onda se povrijedi i zastao malo
po meni jedan od najjačih igrača u veznom redu, uz Kadrića naravno
Undici stelle - ACM 1899
Samo da znas da necu da se upustam u raspravu7aprildomemoj je napisao/la: Evo ga upeco se najveći uvlakač![]()
![]()
![]()
![]()
s tobom oko politike i da ljudima kvarim temu
a za to vrijeme produvaj mi bong
posto si se upeco
Suša je odličan igrač za ovaj rang takmičenja,staragarda je napisao/la:I mene to interesuje.MakeTZ je napisao/la:Ko je Susa ?
dobre predispozicije, jak u duelu i skok igri, a najbitije ima iskustva u ovim ligama.
tuzlanska Sloboda
- 7aprildomemoj
Nama ako odu Efendić, Šuša, Panta i Mujka možemo počet pakovat kofere za 2 ligu
Ako već idu u paketu nek povedu i Kadića, kad je dernek nek i hala gori, što bi reko allahrahmetile Nisvet Džanko.
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Problem Bratstva je što nema generalnog sponzora i samo su oslonjeni na sredstva iz budžeta općine oko 150000 km,zbog načina na koji se vodi klub i ljudi koji se motaju oko kluba nema sponzora izuzev reklama koje se godišnje plaćaju paušalno oko 500 km ,sredstva koja dobijaju iz općine su im dovoljna da se drže sredine tabela jer jednostavno da bi napravili iskorak mora se puno toga promijeniti pogotovo u organizacionom smislu izdić na viši nivo,,tako da Bratstvo neće ispast ali i neće postić neki značajni rezultat tipa borbe za viši rang,,,no veći problem će u budućnosti biti nedostatak mladih igrača iz vlastitog pogona i to je ona DUGOROČNA POSLJEDICA koje se treba najviše plašit,,,Probisvjet je napisao/la:Vratite se na ovaj moj post i recite jesam li bio bar malo u pravu?
Ljetni prelazni rok od 10.06. do 02.08.2013. godine! Ima li neko nekih informacija u vezi odlazaka dolazaka ? Mante se politike ljud pricajmo o sportu 
- Idimidodjimi
- Kontakt:
cesc4 je napisao/la:Susa ja mislim da on barem nikad nece otic odavde al opet ako zeli i svi koji zele bujrum nijedan igrac niti neko iz uprave nije veci od kluba i to je to....
Tako ti je kad neko bas puno gleda filmove
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
Vidim da si skonto da se u komentar moze ubacit smajli , bravo ti.Kao prvo ne znam sta sam ruzno rekao,apsolutno niko nije veci od kluba iako znam na sta ti mislis.Al ja se i dalje ne slazem s tim da je Nacelnik veci od kluba jer ipak je nacelnik klub.Al predpostavljam da ce ti ovo bit tesko za razumit.Druga stvar ako te i to bas zanima film nisam pogledo sigurno 2 ili 3 mjeseca.Jedina stvar koju gledam sto se tih stvari tice je Mentalist.Jel ti sad srce na mjestu ?Idimidodjimi je napisao/la:cesc4 je napisao/la:Susa ja mislim da on barem nikad nece otic odavde al opet ako zeli i svi koji zele bujrum nijedan igrac niti neko iz uprave nije veci od kluba i to je to....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tako ti je kad neko bas puno gleda filmove![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
NkBratstvoGracanica
- Kontakt:
To je tocesc4 je napisao/la: Vidim da si skonto da se u komentar moze ubacit smajli , bravo ti.Kao prvo ne znam sta sam ruzno rekao,apsolutno niko nije veci od kluba iako znam na sta ti mislis.Al ja se i dalje ne slazem s tim da je Nacelnik veci od kluba jer ipak je nacelnik klub.Al predpostavljam da ce ti ovo bit tesko za razumit.Druga stvar ako te i to bas zanima film nisam pogledo sigurno 2 ili 3 mjeseca.Jedina stvar koju gledam sto se tih stvari tice je Mentalist.Jel ti sad srce na mjestu ?
Mentalist (Y)
-
Bratstvo81
- Kontakt:
Danas sam prolazio kraj stadiona slucajno i vidim neki radovi su u toku,radi se teren djelovi pred golovima i jos neki djelovi terena,znaci budni su ljudi u upravi i sve je to ok
ali imal ko informacija za ove igrace koji su trebali u slobodu (pantic,mujkic,šuša i efendic),pricalo je se dosta o tome predhodni dana reko pa da vidim imali ko kakvu informaciju svjezu i sto se tice pojacanja,nisam bio u gradu i odma nemam nikakvi informacija

- 7aprildomemoj
Te šminkerske radove oko travnjaka rade svake godine
Sve je još rekla kazala što se tiče igračke križaljke. Zabrinjavajuće je što većina igrača (najboljih) ima odriješene ruke da napusti klub. Sad i oni kalkulišu, u slučaju kakve dobre ponude naravno da će otići a ako niko ništa im ne ponudi onda im je Bratstvo alternativa. Tako ti je kad nemaš svoju kvalitetnu školu fudbala pa da makar 2-3 fudbalera godišnje izbaci koji bi mogli igrati za prvi tim.
- Idimidodjimi
- Kontakt:
cesc4 je napisao/la: Vidim da si skonto da se u komentar moze ubacit smajli , bravo ti.Kao prvo ne znam sta sam ruzno rekao,apsolutno niko nije veci od kluba iako znam na sta ti mislis.Al ja se i dalje ne slazem s tim da je Nacelnik veci od kluba jer ipak je nacelnik klub.Al predpostavljam da ce ti ovo bit tesko za razumit.Druga stvar ako te i to bas zanima film nisam pogledo sigurno 2 ili 3 mjeseca.Jedina stvar koju gledam sto se tih stvari tice je Mentalist.Jel ti sad srce na mjestu ?
Sama izreka NIKO NIJE VECI OD KLUBA klubu kao sto je NK Bratstvo ne stoji nikako. Ustvari stoji kao kravi gace
To je sine moj izreka za klubove poput Uniteda, Liverpoola, Barce, Reala, Bayerna, Juveta i jos mozda par svjetskih timova.
A ovu izreku stavit u kontekstu Bratstva i vise nego smijesno
@7aprildomemoj nemoj ba zajebavat da Bratstvo nema kvalitetnu skolu fudbala? A gdje je tu mister "KOPOTENTNI" ?
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
U nasem slucaju jedino je jedan covjek veci od kluba zar nije tako ? Ali zar isto tako nije tako i u vecih svjetskih klubova ? Ja nit branim "gospodu" dole stovise imam protiv njih to stalno prodavanje utakmica i lazna obecanja a mi ko budale to trpimo... Najlakse se svadat na forumu a oni trenutno hlade svoje dupe negdje i boli ih briga i za tebe i za mene... Ja pratim Bratstvo zbog grada,zbog toga sto volim fudbal i volim taj klub a ne zbog Dase,Cokare gospodina kopotentnog il nekog 15-tog.Ovu izreku sam stavio tu cisto zato jer se meni licno **** dal je u klubu Daso,Cokara,Mico,Huso,Haso....I ja i ti cemo doc gledat utakmicu sjedio na klupi Nusret prvi , Nusret drugi a cak i Nusreta... i zaboravio si jos jedan veliki klub (ARSENAL) pozzzIdimidodjimi je napisao/la:cesc4 je napisao/la: Vidim da si skonto da se u komentar moze ubacit smajli , bravo ti.Kao prvo ne znam sta sam ruzno rekao,apsolutno niko nije veci od kluba iako znam na sta ti mislis.Al ja se i dalje ne slazem s tim da je Nacelnik veci od kluba jer ipak je nacelnik klub.Al predpostavljam da ce ti ovo bit tesko za razumit.Druga stvar ako te i to bas zanima film nisam pogledo sigurno 2 ili 3 mjeseca.Jedina stvar koju gledam sto se tih stvari tice je Mentalist.Jel ti sad srce na mjestu ?
Sama izreka NIKO NIJE VECI OD KLUBA klubu kao sto je NK Bratstvo ne stoji nikako. Ustvari stoji kao kravi gace![]()
To je sine moj izreka za klubove poput Uniteda, Liverpoola, Barce, Reala, Bayerna, Juveta i jos mozda par svjetskih timova.
A ovu izreku stavit u kontekstu Bratstva i vise nego smijesno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@7aprildomemoj nemoj ba zajebavat da Bratstvo nema kvalitetnu skolu fudbala? A gdje je tu mister "KOPOTENTNI" ?
-
Bratstvo81
- Kontakt:
Danas sam bio poslovno u Lukavcu i zadesio sam se na piću gdje su prisusutvovali clanovi siuxa njih nekoliko i kroz pricu tamo-vamo,i podvrdise mi da je Pantic zavrsio sa slobodom sve a drugi najblizi igrac iz Bratstva koji bi mogao nastupat za slobodu je Šuša kako rekose oni meni ljudi su kontaktirali sve samo se ceka da on odluci,ja sam se iznenadio koliko momci imaju informacija sto se tice ekipa radnickog,slobode i bratstva i iznenadio se kako ljudi pricaju i vole svoj klub a ovi nasi tkzv navijaci marokaci,huligani ili kako se vec zovu nema niko pojma njih zanima kako ja vidim samo politika kluba ccc,bgm ovim momcima svaka cast,SAD DA LI KO IMA CISTU INFO ZA OVO VOLIO BI DA KAZE i ispostavit ce se da nam se ekipa rasipa i da li ima i kako kakvi pojacanja ovako ako bude tesko cemo ostat.

Ja imam informaciju jedino sto se Suse tice jer sam pricao licno s njim i pitao ga dal ide ili ostaje na sto mi je on odgovorio da bi on volio ostat ovdje , te da on ima odlicne uslove i jos je nakon toga reko da jos par igraca ima takve uslove ko on te da bi on jedino presao u Slobodu ukoliko mu nacelnik kaze da mora ici a u svakom drugom slucaju bi ostao... Eto a ako laze on mene onda lazem i ja vasBratstvo81 je napisao/la:Danas sam bio poslovno u Lukavcu i zadesio sam se na piću gdje su prisusutvovali clanovi siuxa njih nekoliko i kroz pricu tamo-vamo,i podvrdise mi da je Pantic zavrsio sa slobodom sve a drugi najblizi igrac iz Bratstva koji bi mogao nastupat za slobodu je Šuša kako rekose oni meni ljudi su kontaktirali sve samo se ceka da on odluci,ja sam se iznenadio koliko momci imaju informacija sto se tice ekipa radnickog,slobode i bratstva i iznenadio se kako ljudi pricaju i vole svoj klub a ovi nasi tkzv navijaci marokaci,huligani ili kako se vec zovu nema niko pojma njih zanima kako ja vidim samo politika kluba ccc,bgm ovim momcima svaka cast,SAD DA LI KO IMA CISTU INFO ZA OVO VOLIO BI DA KAZE i ispostavit ce se da nam se ekipa rasipa i da li ima i kako kakvi pojacanja ovako ako bude tesko cemo ostat.![]()
- 7aprildomemoj
Pa normalno da momci iz Lukavca imaju takve info kad im je na čelu kluba biznismen Lović i rad je transparentan. Kod nas je stanje u klubu već prežvakana tema. A savjet za one koji žele više info o dolascima i odlascima igrača mogu potražiti kod Brade, Šamije i Miće. Oni su svaki dan na čaršiji, pogotovo Brada pa bujrum pitajte ih 
Dobro pametnice
hvala na info. pitacemo 
ili da sacekamo da nam ti to provjeris posto vec znas ko ima informacije
pa da nam haberis bit cemo ti zahvalni
ili da sacekamo da nam ti to provjeris posto vec znas ko ima informacije
pa da nam haberis bit cemo ti zahvalni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.