PES 6 liga chat

Moderator/ica: Padovan

BegAx
Kontakt:

Re: PES 6 liga chat

Post Postao/la BegAx » 18 jan 2011, 23:43

Bolton Wanderers FC - GALATASARAY SK: Hagi najavljuje opreznu igru!

slika
Proslava prvog pogotka protiv Rangersa, strijelac Milan Baros

ISTANBUL- Fudbaleri Galatasaraya, nakon pobjede u prvom kolu prvenstva nad skotskim Glasgow Rangersom(2-1), odlaze u Englesku, tacnije Bolton, gdje ce se sastati sa istoimenim timom. Iz naseg tabora najavljuju da ce biti strpljivi, te da ce cekati kiks domacina. O ocekivanjima i raspolozenju igraca pred sutrasnji mec, vise ce nam reci albanski reprezentativac Lorik Cana:
Sustrasnji mec docekujemo spremni, niko od igraca nije povrijedjen, sto je najbitnije. Svjesni smo cinjenice da smo, sto se tice igrackog kadra kvalitetniji od naseg protivnika, ali to ne mora puno da znaci, jer je upravo Bolton pobijedio u proslom kolu Atletico Madrid, koji je bio izriciti favorit. Zbog toga ulogu favorita prepustamo domacem timu. Moramo svi biti na visini zadatka ukoliko zelimo da ostvarimo pobjedu. Ovom prilikom zelim da pozdravim sve navijace naseg tima koji su stigli u Englesku da nam daju podrsku, i zbog toga, ja im ovom prilikom obecavam u ime cijele ekipe da cemo ostaviti srce na terenu i da cemo uraditi sve kako bi ih obradovali i vratili se u Istanbul sa 3 boda.
slika
Lorik Cana: Ulogu favorita prepustamo domacinu!

Trener Galate je najavio da ce najvjerovatnije igrati sa 5 defanzivaca, jer nam se cesto desavalo u utakmici protiv Rangersa da protivnik stvori visak pred nasim golom. Moguci sastav:
ERÇETİN, BARIŞ ÖZBEK, ÇETİN, CANA, INSUA, YILMAZ, SARIOĞLU, KEWELL, ELANO, PINO, BAROS.

Za nadati se da ce nasi momci ostvariti novu pobjedu te tako bez pritiska docekati utakmicu sa Sevillom. Nama ne preostaje nista nego da podrzimo nase momke; neki pred malim ekranima, a neki uzivo u Boltonu. Jos jednom SRETNO MOMCI!!

galatasaray.org

Mozda ne bi bilo lose da se otvori tema gdje cemo moci postavljati ove tekstove(ne komentari i sxanja....), a da se izbrise tema Prijave za ss.ba PES 6 ligu...

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 19 jan 2011, 00:01

Evo da se i ja javim, rekose mi da se trebam javiti, nisam odigrao tekmu prvog kola, to sam vec javio vodjama lige da cu sutra igrati aBd iako mi protivnika nema, ne znam jel ziv, culi smo se jednom nije nista namjestio tako da stvarno nemam pojma za prvo kolo a i ja imam problem.

Sve sam namjestio osim zadnjeg onog sa onim host, be mogu da ga spasim nikako kad kopiram onaj tekst, pokusavali su mi preko onog programa neki igraci odavde ali ne ide nesto, pa ako neko ima kakvo rjsenje nek se javi. Prijavljan sam na forum, znaci zbog tog hosta nece da mi se konektuje ne Network da mogu da igram online.

Ako neko ima rjesenje nek pise na pp. Radi se o windows 7 32-bitni
Mes Que Un Club

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 19 jan 2011, 00:07

senade @

Ne mozes ti birati i odredjivati ko ce kada igrati i ko ce ulaziti mjesto koga,odma da razjasnimo.Ako neko ne odigra 3 utakmica momentalno napusta ligu i novi takmicar dobiva klub,a prije Ville,giggsa i ostalih navedenih se meni javilo 5-6 momaka,tako da ...Ima vremena 8-)
A C A B !

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 19 jan 2011, 00:08

Giggs11 je napisao/la:
senad_flamin je napisao/la:Ako se ti momci ne jave i sl. kolo mislim da bi te klubove trebalo dodjeliti ovima koji igraju pes a nisu u ligi

DAVID VILLA

GIGS

DaRtAnJaN

ima ih uglavnom 4-5
Bravo senade :D Reci im reci.. ove guzonje ( :D ) pardon ovi glavni nista ne poduzimaju :D :D
senci kralj 8-)
we love United, we do!

CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 19 jan 2011, 00:10

Emir_ZENICA je napisao/la:senade @

Ne mozes ti birati i odredjivati ko ce kada igrati i ko ce ulaziti mjesto koga,odma da razjasnimo.Ako neko ne odigra 3 utakmica momentalno napusta ligu i novi takmicar dobiva klub,a prije Ville,giggsa i ostalih navedenih se meni javilo 5-6 momaka,tako da ...Ima vremena 8-)
2 ;) puno je tri.

ako se mene pita amertiger dobija tri boda jer se javio, sto znaci da protivnika nema?

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 19 jan 2011, 00:13

Ako treba kakva pomoc u vodjenju lige (tabele i to) javite meni, svejedno nemam pametnijeg posla. :D

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 jan 2011, 00:14

slika vs slika

Prvi put ce snage odmjeriti Lazio i Everton. Nebesko plavi protiv Modro Plavih, mozda za vrh tabele.
Domacini, predvodjeni odlicnim Hernandezom koji je u prvom mecu protiv sjajne Fiorentine uspio postici
2 gola ocekuje nova tri boda.

Jedan od najboljih igraca Lazija u prosloj sezoni, Zarate je istakao vaznost ove utakmice :

" Everton je sigurno jedan od najboljih momcadi lige trenutno. Predvodjeni su odlicnim nogometasima
kao sto su Pienar, Saha i Cahill. Nadam se da mozemo do pobjede "

slika

Foggia, koji je propustio mec protiv Fiorentine bi se mogao vratiti danas i znacajno doprinjeti svome timu.

" Imao sam jednu laksu povredu. Trener nije zelio riskirati, nadao se da cu potpuno spreman uci u sljedeci
meci ta zelja ce mu se ostvariti. Mislim da Everton zasluzuje respekt ali ce kuci otici pogetih glava "

slika

Za mec protiv gostiju iz Liverpoola je upitan Diakite koji ima stomacnih problema dok ce utakmicu sasvim sigurno
propustiti Goncalves ( otvoreni lom noge ) i Kozak ( kojem se zena poradja ).

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 19 jan 2011, 00:18

slika

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 19 jan 2011, 00:19

el nino 90 :D Javi kad si spreman , da te isprasim , da preuzmem lidersku poziciju :P

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 19 jan 2011, 00:19

bavarian_bk je napisao/la:el nino 90 :D Javi kad si spreman , da te isprasim , da preuzmem lidersku poziciju :P
hocemo jednu prijateljsku odigrati?
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 19 jan 2011, 00:20

Strateg Valencie, Unai Emery progovorio o puknucu cijevi koja ga je zamalo udaljila sa prve ligaske utakmice. :lol: :lol:

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 19 jan 2011, 00:23

darko cemo odma igrati ili sutra ?

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 19 jan 2011, 00:25

emire..imal te??
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 19 jan 2011, 00:26

samir_tm87 je napisao/la:darko cemo odma igrati ili sutra ?
sutra ;)

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 19 jan 2011, 00:27

juventus 0244 je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:el nino 90 :D Javi kad si spreman , da te isprasim , da preuzmem lidersku poziciju :P
hocemo jednu prijateljsku odigrati?
Moze, hajd kreiraj sobu :D Eto mene

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 19 jan 2011, 00:39

Donnie Darko je napisao/la:
2 ;) puno je tri.

ako se mene pita amertiger dobija tri boda jer se javio, sto znaci da protivnika nema?
Moze 2 utakmice ;)

A 3:0 ako se javio ;) to je gotovo

i dobre one novine,cim sam ja tu :lol: :lol:
A C A B !

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 19 jan 2011, 00:47

Unica_Liverpool_ je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Besiktas (p@jser) - Porto (Mukiol)
Marseille (amertiger) - Auxerre (junioR)

ove dvije tekme nisu odigrane jos!!! ukoliko se veceras ne javi ni jedan igrac iz bilo kojeg para utakmica ce biti upisana kao remi, ali bodovi nece biti dodjeljeni!
Heh oboje moja grupa.... Ne čudi me za p@jsera i za ovog Mukiola jer je p@jser jedini post napisao u temi Prijava za PES 6 ligu, jučer sam ga vidio u online, a Mukiol ne sjećam se da je šarnuo na ovu temu al eto... Ali me čudi da nisu amertiger i junioR igrali jer sam s juniorom par utakmica i odigrao i javljao se na temu a amertiger je isto rekao nešto u smislu "Vidjet ćeš kako Marseille, pogotovo ako si u grupi 2 i ako igraš sa Fenerom.... :D" nešto u tom smislu, to znači da je potvrdio al eto... Možda imaju nekog posla..
Da naglasim da je greska tu neka, ja sam igrao protiv Porta, bar sam trebao igrati, znaci Mukiola pa ni ja ni junior nismo imali aktivne protivnike, a uz to meni se desio onaj problem na sedmici, vjerovatno cu sutra morati instal na XP, sreca imam ga instaliranog na D:, a u cetvrtak sam dogovrio tekmu sa unforgotenom ili kako vec :D
Mes Que Un Club

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 19 jan 2011, 00:48

Cardozo. :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 19 jan 2011, 01:20

KAZIM KAZIM potpisao za GALATASARAY!!

slika
Potpisao ugovor na 3 i pol godine!

Turski reprezentativac Kazim Richards, potpisao je ugovor na 3 i pol godine sa nasim klubom. Kazimu je ugovor sa Fenerbahceom istekao, te kao slobodan igrac dolazi u Galatu. Posebnu draz ovom transferu daje i cinjenica da smo Kazima "ukrali" gradskom rivalu Fenerbahceu. Kazim-Colin Richard ce po sezoni dobivati 1.250.000 Eura.

Uskoro i izjava naseg novog igraca.

slika
Misimovic do daljneg trenira sa drugim timom

Sto se tice Zvjezdana Misimovica, uprava kluba pregovara sa njim oko ostanka u klubu. Za sada nam nije poznato nazire li se pomirenje izmedju Misimovica i Hagija. Ono sto se pisalo po ovdasnjim novinama, da Zvjezdan pregovara sa Manchester Cityjem je totalna besmislica. Ponuda za Misimovica ima, ali medju tim ponudama nema ni jedna iz Engleske. Zvjezdan Misimovic tvrdi da nista nije kriv, dok Hagi govori suprotno. Navijaci su stali na stranu Misimovica, a da li ce i uprava ici istim pravcem znat' cemo tek sredinom februara. Do tada bh. reprezentativac ce nastaviti trenirati sa 2. timom.

Jedno pitanje. Hoce li uskoro izaci nova verzija Deemaz-ovog patcha, sa najnovijim transferima?

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 19 jan 2011, 01:21

ko ima najvecu pobjedu u prvom kolu ?

Odgovori

Natrag na “Fantasy ss.ba PES6 liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.